Wko

Så för att hålla ditt privatliv privat på jobbet

Personliga frågor kan vara så tidskrävande att det ofta är svårt att hålla dem separat från ditt arbete tid. Du tillbringar merparten av din tid på jobbet, så hur är det möjligt att dra dig ur en personlig fråga som kan vara stressande och ibland traumatisk? Oavsett om det är en liten familj oro eller något mer allvarligt, det finns åtgärder du kan vidta för att hålla ditt privatliv privat på jobbet, så att det inte negativt påverkar eller äventyrar ditt jobb.

Steg

Så för att hålla ditt privatliv privat på jobbet. Förbli positiv om din personliga situation och förstå att livet ofta testar din tro, och att du måste se ljuset i slutet av tunneln, om du någonsin kommer att nå det.
Så för att hålla ditt privatliv privat på jobbet. Förbli positiv om din personliga situation och förstå att livet ofta testar din tro, och att du måste se ljuset i slutet av tunneln, om du någonsin kommer att nå det.
 1. 1
  Förbli positiv om din personliga situation och förstå att livet ofta testar din tro, och att du måste se ljuset i slutet av tunneln, om du någonsin kommer att nå det.
 2. 2
  Lämna "private dig" hemma och bara låta "professionella du" för att komma till jobbet, när det är möjligt. Verkligheten är att du inte vill ta med personliga frågor till kontoret. Om du gör dina personliga problem allmänt känt, då de kan klandras när du har frågor i arbetet. Du vill inte din chef att känna att du inte kan skilja ditt personliga liv från ditt arbete. Hon kan förlora tron ​​på din förmåga.
 3. 3
  Låt dig inte sugas in i personliga samtal på jobbet med ett gäng kända skvallra kollegor om du vill behålla en personlig liv på kontoret. Om du är medveten om de kolleger som ofta tar upp den typ av personliga samtal som avslöjar sig själva i hög grad, och sedan hålla sig borta från dem. Du kan vara benägna att avslöja dina egna personliga frågor, vare sig frivilligt eller motvilligt på den tiden, men senare ångrar att vara så öppen.
 4. 4
  Vet vem dina vänner är på jobbet och vem du kan lita på med dina personliga frågor. Lunch tider kan vara ett bra tillfälle att ta en stund och dela dina personliga frågor. Du vill också att plocka en vän med en positiv attityd så han kan vara en motiverande lyssnare. Kom bara ihåg att du måste återgälda denna axel att gråta på för att samma vän eller han kanske inte är så villiga att bara lyssna på dig.
 5. 5
  Få det stöd du behöver. Om du inte har nära vänner på jobbet som du kan anförtro och sedan leta efter professionell hjälp utanför arbetet. När dina personliga frågor är så tidskrävande, behöver du verkligen att prata med någon i stället för buteljering det inuti. Professionell rådgivning kan vara en stor stress om du inte har någon annan i ditt liv för att anförtro sig i.
 6. 6
  Gå med i en stödgrupp för andra i ditt samhälle eller kyrka. Att vara med människor som har samma bekymmer och oro som du kan vara en stor release. Detta skulle kunna vara ett användbart forum för dig att öppna upp helt och dela dina personliga frågor utan oro för att den information du ger negativt kommer att påverka ditt arbete.
 7. 7
  Håll koll på dina personliga problem på jobbet. Se till att du tar hand om din personliga företag och arbetar med att lösa dessa frågor så att du ser ett slut på dem, om det är möjligt. Även i fallet med ett dödsfall i familjen eller en skilsmässa, kan du ändå skapa en handlingsplan för att hantera situationen. Verkligheten är, om ditt jobb betyder något för dig, måste du hitta en väg ut ur hålet så att du inte förlorar ditt jobb och lägg till din stress.

Tips

 • Gör dig själv i fokus i din egen tid genom att ta hand om dig. Om det innebär att ta upp en hobby eller bli bortskämd, då blir det så. Det är inte allt om dig på jobbet, men det kan säkert vara allt om dig hemma.