Wko

Hur man blir rik genom att köpa och vända fastigheter

Låt oss inse det, det finns så många bli-rik-snabbt system där ute att det gör ditt huvud spinn. Detta är ett praktiskt sätt att nå miljonär status och stanna rika evigt - på samma sätt som otaliga andra har blivit rik.

Tidsramen kommer förmodligen ta minst 36 månader. Men det kan vara kortare om du har tid och engagemang för att arbeta denna plan heltid.

Steg

Hur man blir rik genom att köpa och vända fastigheter. Förstå att välstånd skapas genom att äga "inkomstbringande tillgångar".
Hur man blir rik genom att köpa och vända fastigheter. Förstå att välstånd skapas genom att äga "inkomstbringande tillgångar".
 1. 1
  Förstå att välstånd skapas genom att äga "inkomstbringande tillgångar". Tillgångar är saker som: hyra hus, hyra lägenheter, företag, varumärken, upphovsrätt, immaterialrätt, mark, kommersiella fastigheter, och listan kan göras lång. Bara köra runt. Alla de företag du se och använda, den lägenhet du hyr, etc etc... de är alla gör en kille eller tjej rik. Vem? Den som äger dem. Så bädda det i ditt sinne. Ingen lotto, inget MLM, ingen bli rik snabbt skit, kan få verklig. Du får inkomstbringande tillgångar och du kommer att bli rik och slätt. Så nu när du har uppsatt att säga låter få tillgångar, här är hur...
 2. 2
  Skaffa dig en plats att leva, en dator med internetuppkoppling, ett jobb, eller en källa till grundinkomst för att få dig med på (t.ex. ett jobb, vilket jobb som helst!) Och om möjligt en bil, är även en junker bra. Om du inte är vid denna tidpunkt ännu, det är okej. Du kan fortfarande använda den här planen. Men helst ska vara minst bor i egen lägenhet och har de grundläggande fundamenten på plats.
 3. 3
  Kontrollera din kredit värdering. Gå online för några av dessa platser som Equifax eller andra platser som kan ge din kredit värdering och ta reda på vad det är på? Om det är dåligt, samråda med ett företag från gula sidorna eller baksidan av tidningen eller på denna webbplats om hur man "reparera din kredit". Men aldrig i konkurs. Om du inte har mycket kredit alls och måste skapa kredit och sedan börja med att försöka få ett kort varuhus. Få flera av dem. Använd dem för att köpa din shopping objekt från butiken för en stund, och sedan bara betala av korten varuhus. Håll inte någon balans på kortet. Gör sedan samma sak för ett kreditkort. Få ett kreditkort, såsom från Capital One, eller något annat kreditkortsföretaget du ser där ute reklam kort. Börja med att använda den, men aldrig maxa kortet. För bästa för att förbättra din kredit värdering, försöka behålla ca 30% balans vid varje given tidpunkt. Detta visar att du vet hur man korrekt att använda kreditkort.
 4. 4
  Gå från "hyra" till "äga". Det är en mental barriär för vissa som måste brytas, precis lika mycket som det är ett konkret steg i denna formel för att bli miljonär. Så om du hyra en bostad eller lägenhet, är chansen att du gör tillräckligt med pengar och har tillräckligt bra kredit att kvalificera sig för att flytta in i ett hem. Ring upp några fastighetsmäklare och låt dem veta din situation. Berätta för dem hur mycket du betalar i hyra och berätta att du nu vill äga. Även om du behöver gå ner till en mindre lägenhet eller vad som helst, bara göra det. Det viktiga är, måste du äga.
  • Vet att du kanske måste ta vad du kan få. Detta betyder ofta att köpa ett hem från en säljare som kanske äger hem fri och klar, och tillåter dig att göra kanske ett leasingavtal alternativ, eller bära inteckning för dig. Alternativt kan du få säljaren av hemmet för att bära 25% av kapitalet i form av en andra inteckning och sedan gå till din bank för att få den "första inteckning". Alternativt kan du lägga ner 5%, får en försäkrad inteckning och låna resterande 95%. Den 5% kan lånas från flera källor såsom en bank, mäklaren, en vän, din chef, så du utforska alternativ innan avfärdar det. Nu kanske allt detta låter komplicerat. Men en bra fastighetsmäklare som känner repen kommer "få dig till bostad". Om de inte kan det, du pratar helt enkelt fel mäklaren. Rätt mäklaren kommer att ha alla anslutningar för att få dig in i hemmet.
  • Försök att hitta en bra affär. Det innebär att du får i ett hem som säljaren är desperat att få ut av det, och kommer att sälja till dig på en rabatt, kanske 10% av en rabatt på vad fastigheten är verkligen värt.
 5. 5
  Omedelbart relist ditt nya hem på minst 10% till 25% högre än vad du betalt för det. Det är där att hitta en affär kommer in Du borde ha köpt hem eller lägenhet på 10% till 25% av en rabatt full vetskap om att du omedelbart kan relist det på så mycket mer. Gör det hela trevligt, utan att spendera mycket på det. Gör inte några större renoveringar. Bara relist det högre, men bara dekorera det fint som du ser på dessa serier som "flip detta hus". Du kan få goda idéer från platser som: showhomes, tidskrifter, tv, Internet, etc. Kom ihåg att du måste göra alla dina beräkningar. Faktor i allt, alla dina utgifter så att du är positiv att göra det 10%. Så låt oss säga på en mycket grundläggande ingångsnivå, jag är inte kräsen bara få mig i dörren, hem som kostar 111.950€. Du omedelbart re-lista det och göra 10% nettovinst på 90 dagar. Så du gjorde omedelbart säga 11200€. Nu behöver du inte vågar spendera pengar! Här är vad du gör....
 6. 6
  Börja leta efter en trevligare och dyrare hem för att vända. Det måste fortfarande vara en som du kan godkännas för en inteckning på, om inte säljaren är villig att bära inteckning, i vilket fall du inte skulle behöva kvalificera som är en annan bra scenario för att leta efter. Så låt oss säga att du hitta en annan fastighet för 223890€. Du lägger ner 5% (11200€) och resten finansieras antingen genom en bank, eller av säljaren själv. Nu gör samma sak igen. Gör det ganska, utan att spendera mycket om något. Relist och försöka göra minst 10% nettovinst.
 7. 7
  Upprepa processen några gånger. Chansen är stor att det mesta du kommer att kunna göra på en flip är ca 74630€. Bortom den punkten kan det bli mycket svårt att vända, eftersom du vill bo i 3 sovrum, 2 badrum hem som majoritetsbefolkningen är att köpa så att du kan flytta hem snabbt.
 8. 8
  Fortsätta processen för ett andra år. Börja med att vända hem hela tiden och försöka göra mellan 37320€ till 74630€ per flip. Nu har du 223890€ att arbeta med. Nu när du har några allvarliga kontanter för att arbeta med du är redo att ansluta sig till de stora ligorna.
 9. 9
  Hitta några viktiga egenskaper, såsom små walk-up hyreshus eller kommersiella fastigheter såsom detaljhandel vikar, eller ens företag att köpa. Du måste vara mycket försiktig och gör dina läxor, eftersom detta är vad som kommer att flytta dig till att äga inkomstbringande tillgångar som tar dig upp till och bortom miljonär status. Shop runt och försöka säkra egenskaper för så lite av det 223890€ ned som du eventuellt kan. Gå till fastighetsmäklare och berätta vem du är, har ett visitkort, ett företagsnamn, och kanske till och med en hemsida som gjorts upp så att du ser ut som en professionell. Berätta för dem att du letar efter kommersiella eller bostadsfastigheter i form av små lägenheter, detaljhandel vikar, gallerior band, etc för att investera i och att de ska skicka dig några erbjudanden som kommer tillgängliga. Ge ditt visitkort med all din kontakt info, speciellt fax och e-post. Som information kommer in från dem och som du kontrollerar dina lokala kommersiella MLS listor hittar du egenskaper.
 10. 10
  Börja med att placera massor av erbjudanden, som erbjuder mycket lite ner från den 223890€. Försök att gå till massor av erbjudanden och försöka genomsnitt placera endast 10% ner på varje fastighet med säljaren som bär en andra inteckning, plus ett första för att täcka resten. Det innebär att din 223890€ kan utnyttja 2.238.810€ dollar av lägenheter och kommersiella fastigheter. I genomsnitt bör som genererar för dig ungefär 7470€ till 11200€ per månad i positivt kassaflöde, plus ytterligare 5980€ till 8960€ per månad i eget kapital bygga upp dessa egenskaper. Med den typen av pengar som kommer in, kan du börja att ha råd att köpa fler fastigheter. I detta skede kan du fortfarande vända hem men det är kinda tillval.

Varningar

 • Att sitta och inte göra det här betyder: Du kan jobba 9 till 5 för resten av ditt liv bara för att få med. Vara död bröt eller död vid 65 års ålder. Med inget eget kapital för att hjälpa dina barn i livet. Och du ska vara fast i att 1 sovrum för evigt. Så inte fastnar i formen. Bryta sig fri från det genom att bygga upp inkomstbringande Tillgångar som börjar i dag genom att få in i ett hem och använda det som en språngbräda för att köpa och sälja, och sedan så småningom köpa och hålla fastighetstillgångar.
 • Tänk på bostadsmarknaden i din plats innan du börjar denna plan. För närvarande bostadsmarknaden saktar (till en nära stillastående) på många platser och egenskaper som anges i dem sitter på marknaden i månader. Om din plats är ett av dessa sakta marknader du har en stor möjlighet att köpa ett hus på ett fynd, men du kommer att ha en tuff tid att försöka sälja den alls och glömma att göra en snabb 74630€. på den.
 • Läs och studera alla de kurser som du kan på vända hem och köpa lägenheter med lite att inga pengar ner. Kanske du kan få börja i ens köpa hyresfastigheter förr än du tror.
 • Högt belånade fastigheter är några av de mer riskfyllda egenskaper. Gör all den forskning du kan för att avgöra om att utnyttja dina egenskaper är den bästa strategin för dig.

Saker du behöver

 • Önskan att ha mer i livet
 • En grundläggande fundament laid: IE: jobb, bil, lägenhet, dator
 • 1 timme om dagen för att arbeta med detta
 • Börja med att förbättra din kredit om det inte är mycket bra.
 • Carlton Sheets har en stor kurs som heter "No Money Down Real Estate". Även Dolf Deros har en kurs samt vilket är mycket bra som du kan plocka upp på kapitel eller någon online böcker butik.
 • En stor webbplats med de lägsta fastighetsaffärer: Veckans topp tio lista över de bästa lägenheten och lyxiga verkliga erbjudanden egendom