Wko

Hur att hitta din perfekta huset

Att köpa ett hus är det dyraste köp du kommer förmodligen aldrig att göra och det finns många faktorer som du måste tänka på innan du faktiskt köpa den. Tänk på framtiden. Allt ska vara noga genomtänkt för att fastställa vad din "perfekta huset" kommer att bli. Kanske några av följande idéer kommer att hjälpa dig att göra ditt beslut.

Steg

Hur att hitta din perfekta huset. Titta via Internet och forskning de typer av hus som finns tillgängliga.
Hur att hitta din perfekta huset. Titta via Internet och forskning de typer av hus som finns tillgängliga.
 1. 1
  Titta via Internet och forskning de typer av hus som finns tillgängliga.
  • Vill du en liten stuga, mysiga och bekväma för nu med två bad och ett lantkök?
  • Vill du ett större hus, med en fin bakgård för när man har barn? Hur många bad vill du ha? Kanske du föredrar 2 1/2 bad, en matsal och stort kök med en ö i mitten.
  • Vad sägs om ett radhus, två våningar, med sovrum på övervåningen, två badrum och vardagsrum och kök nere?
  • Kanske du vill ha en lägenhet, där du aldrig behöver ta hand om grunderna. De tar ut en avgift för underhåll och har strikta regler, så ta hänsyn till detta innan du köper den. Några av dem tillåter inte husdjur, och vissa tillåter ett husdjur under en särskild tyngd.
  • Vill du köpa något för nu som en investering och sedan flytta när man har en familj?
  • Vill du ha ett hus som kommer att växa med dig, en som har många rum, och många badrum?
 2. 2
  Registrera dig för ett MLS (Multiple Listing Service) alert tjänsten för att söka på fastigheter i ditt område så att du kan få en känsla för vad som finns på marknaden i din prisklass. (Om du registrerar dig via en fastighetsmäklare, är det dålig form ringa noteringen agenten direkt att se ett hus inte be en agent att göra saker för dig om du planerar att ha dem representera dig -. De Får inte betalt förrän kunden köper ett hus och det är inte rättvist att be dem att arbeta gratis, att veta att du inte kommer att använda dem för att köpa ditt hem!)
 3. 3
  Hitta en bra fastighetsmäklare för att representera dig i sökandet och förhandlingsprocessen. Fastighetsmäklaren ska vara: älskvärd, öppen, intresserad, avslappnad, självsäker och kvalificerad. Lär agentens skattesatser, metoder, erfarenheter och utbildning. Gå in uttömmande detalj när man beskriver vad du vill ha i ett hem: antal badrum och sovrum, intilliggande garage, mark och allt annat som kan vara viktigt, liksom bra ljus eller en tillräckligt stor gård för barnen. Läs mer i Hur man väljer en fastighetsmäklare.
 4. 4
  Definiera det område du vill bo i. Spana ut vad som finns i närheten. Titta på priserna, hem design, närhet till shopping, skolor och andra bekvämligheter. Läs staden papper, om det finns någon, och chatta med lokalbefolkningen. Se bortom hemmet till grannskapet och tillståndet hos närliggande bostäder så att du inte köper den enda pärla i sikte. Det område där ditt hem ligger ibland en större ersättning än den hem själv, eftersom det har en stor inverkan på ditt hem andrahandsvärde. köpa ett renoveringsobjekt i rätt stadsdel kan vara en stor investering, och att kunna identifiera up-and-coming samhällen - där fler människor vill bo - kan leda dig till ett fynd egendom som endast kommer att stiga i värde.
 5. 5
  Besök några öppna hus för att mäta vad som finns på marknaden och se med egna ögon vad du vill, till exempel övergripande layout, antal sovrum och badrum, kök bekvämligheter, och lagring. Besök egenskaper du är seriöst intresserad av vid olika tider på dagen för att kontrollera trafiken och trängsel, finns parkering, bullernivåer och allmän verksamhet. Vad kan verka som ett lugnt område vid lunch kan bli en högljudd genväg under rusningstid, och du skulle aldrig veta det om du körde med bara en gång.

Tips

 • Om du är osäker på priset, har hemmet bedömas av en lokal värderingsman. Aldrig köpa den dyraste huset i grannskapet! Vid bedömningen av ett hem, kommer värderingsmän leta efter "jämförelseuppgifter" eller "comps", bostäderna i området som har liknande funktioner, storlek etc. Om ditt hem är dyrare än de comps, eller värderingsman måste hitta comps i en annan underavdelning eller mer än 1/2 mil bort, se upp! Din bank kan försummar att finansiera hemmet, och du förmodligen inte kommer att se ditt hem stiga i värde så mycket. Om du kan, köper den billigaste hem i en stadsdel - som hem runt du säljer för mer pengar än vad du betalat, ditt hem värde ökar.