Wko

Hur man ansöker om en Kohls kreditkort online

Den Kohls kreditkort ger dig möjlighet att handla i butiken samt på nätet. Veckans försäljning och rabatter är bland de fördelarna med att använda en Kohls kreditkort, och det tar bara några få steg för att fylla i en ansökan online och få en kredit konto med företaget. Läs på, och vi ska visa dig hur.

Steg

Hur man ansöker om en Kohls kreditkort online. Besök Kohls hemsida.
Hur man ansöker om en Kohls kreditkort online. Besök Kohls hemsida.
 1. 1
  Besök Kohls hemsida. Öppna Kohls hemsida i ett nytt fönster genom att trycka på Skift och klicka på den här länken:
  • Längst upp på sidan, klicka på länken som säger "min Kohls laddning" och du kommer att hänvisas till den första registreringssidan:
 2. 2
  Klicka på "ansök nu"-knappen. Detta kommer att öppna upp en säker anslutning där du kan börja registreringsprocessen.
  • Överväg att läsa säkerhets-och integritetspolicy innan du ansöker om ett Kohls betalkort-eller betalkort-nätet. Klicka på "Säkerhet och Privacy Policy" länken längst ner på sidan för att läsa mer om hur företaget kan använda din personliga information.
  • När du ansöker om ett Kohls kreditkort, kan butiken samla in och lagra information, inklusive ditt namn, födelsedatum, telefonnummer, adress, e-postadress och personnummer.
  • Om du känner dig bekväm med vad du läser, stänger "Säkerhet och Privacy Policy" sidan för att återgå till online kreditansökan sidan.
  • Klicka på "Ansök nu! *"-Knappen när du är redo att fortsätta.
 3. 3
  Granska "samtycke till elektronisk avslöjanden" sidan. Detta gör att du kan få en elektronisk kopia av Kohls kortet medlem avtal, som du kan visa med hjälp av Adobe Acrobat Reader.
  • Kortet medlem Avtalet omfattar vanligen användbar information om räntor, faktureringsperioder uttalande, förseningsavgifter betalning och andra objekt som rör ditt konto.
 4. 4
  Välj "fortsätt" för att gå vidare till Kohls online-ansökan, om du godkänner villkoren i kortet avtalet.
  • Om du fick ett personligt erbjudande kod, skriv in den i nästa skärm, och tryck på Skicka. Annars trycker du på Fortsätt.
 5. 5
  Fyll i "ansökan information". Form fält markerade med asterisk (*) indikerar information som krävs. Ange ditt för-och efternamn, din hemadress, och din primära (hem) telefonnummer.
  • Om du vill inkludera ditt arbete telefonen också.
 6. 6
  Ange data i "verifikationsinformationen" i Kohls ansökan online. Skriv ditt personnummer, födelsedatum och årlig hushållsinkomst i de obligatoriska fälten.
  • Markera rutan bredvid "Sign-up till salu Alerts" fältet, om du vill ta emot försäljning varningar och kuponger mot framtida inköp. Lämna rutan tom om du inte accepterar det här alternativet.
 7. 7
  Granska din information. Se till att det är korrekt innan du går vidare till nästa steg i ansökningsprocessen.
  • Också granska det finstilta längst ned i programfönstret. Markera den tillhörande ruta för att ange att du har läst avtalet kreditkort, verifierat informationen i din kredit ansökan och beviljade tillstånd för Kohls att få information om din kredit profil.
 8. 8
  Välj "fortsätt". Detta slutför ansökningsprocessen.
 9. 9
  Vänta på bekräftelse. Bekräftelsen sida varnar dig att Kohls kommer att granska och behandla din ansökan. I de flesta fall tar det så lite som 1 minut för att godkänna din kredit konto.

Tips

 • Kontot kan vara tillgänglig att använda direkt efter godkännande i butik eller online. Räkna med att få Kohls betalkort med posten i cirka 7 till 10 dagar.