Wko

Hur man spenderar lotterivinster

Vinna på lotteri kan vara en underbar händelse och något som många av oss drömmer om. Men med så mycket pengar plötsligt i din ägo, kan det vara överväldigande att fatta beslut om hur man ska spendera det. Vinnande miljontals dollar är lättare än att lära sig att spendera det och sedan följa igenom. Om du letar efter vägledning om att spendera din lotterivinster klokt, följa några viktiga steg.

Steg

Hur man spenderar lotterivinster. Förstå att ingen mängd pengar kan vara för evigt om du inte gör ett försök att hantera den.
Hur man spenderar lotterivinster. Förstå att ingen mängd pengar kan vara för evigt om du inte gör ett försök att hantera den.
 1. 1
  Förstå att ingen mängd pengar kan vara för evigt om du inte gör ett försök att hantera den. Många människor har vunnit och slösat bort miljontals lotteri dollar. Av denna anledning måste du komma med en plan för att inte bara spendera lotterivinster, men för att spara och investera det också.
 2. 2
  Betala av dina skulder, och rengöra skiffer. Du vill bli av med alla dina skulder och lovar dig själv att du aldrig kommer att få i skuld igen. Du har välsignats med denna oväntade, och du kommer aldrig att få den här chansen igen, så använd den för att få din ekonomi i ordning.
 3. 3
  Köp dig en säker framtid. Om du hanterar din lotterivinster framgångsrikt, kommer du att se till att du är ekonomiskt säkra för resten av ditt liv. Det är därför det är viktigt att du lägger ut en ekonomisk plan just off the bat och hålla fast vid det.
 4. 4
  Kommissionen en finansiell planerare som kan hjälpa dig att hantera din lotterivinster och hjälpa dig att spendera det. Att hitta rätt finansiell planerare innebär att välja någon som har ditt bästa för ögonen. Se till att du vet finansiella rådgivare innan du anlitar någon. Du ber dem att sätta ditt liv i deras händer, så se till att den person du väljer är pålitlig.
 5. 5
  Få utbildade på att spendera klokt. Du kan göra detta genom att delta i en workshop eller seminarium med godkända finansiella rådgivare. Dessutom finns det många böcker om ekonomisk förvaltning. Lära sig att hantera dina pengar skulle vara ett bättre alternativ än att hyra en finansiell rådgivare. Om din lotterivinster är betydande, har du både tid och pengar för att få kloka om utgifterna, spara och investera. Det är dina pengar.
 6. 6
  Skapa en budget baserad på intresse av dina vinster. Lär dig att sluta ditt jobb, leva på dina pengar intresse och fortfarande se din rikedom växa. Du kan åstadkomma detta genom att investera din lotto vinster och leva i ditt sätt. Du kan fortfarande njuta av ett rikt liv utan att spendera vårdslöst.
 7. 7
  Köpa tillgångar och säkra din förmögenhet. Inte slösa dina pengar, men spenderar dem klokt på objekt som kommer att förbättra och bygga vidare på din nuvarande förmögenhet. Därför, köpa saker som kommer att öka i värde, såsom smycken, konst, guld och antika möbler.
 8. 8
  Investera i aktier, och lära sig att diversifiera dina investeringar så att du inte kommer att gå under om ekonomin kollapsar. Mer specifikt, investera i guld och silver utöver traditionella bestånd. Dina investeringar bör inriktas på att hålla dig rik.
 9. 9
  Ge tillbaka till din favorit sak. Bestäm vem du bryr dig mest, och visa ditt stöd ekonomiskt. Du har välsignats genom att vinna på lotteri, så välj 1 eller 2 legitima välgörenhetsorganisationer som du respekterar och ge pengar årligen.