Wko

Hur man startar ett företag home staging

Älskar inredning? Du får gärna vara ett hem stager! Starta ett företag home staging är lättare än du tror.

Steg

Hur man startar ett företag home staging. Bygg på det du redan vet om design.
Hur man startar ett företag home staging. Bygg på det du redan vet om design.
 1. 1
  Bygg på det du redan vet om design.
 2. 2
  Prata med andra stagers att ta reda på tips och tricks för att starta ett framgångsrikt företag.
  • Prata med stagers i olika städer. Kom ihåg, är du på väg att bli den tävlingen.
  • Lär av sina misstag
  • Ta din bostadsmarknaden i beaktande
 3. 3
  Håll koll på trenderna i din stad fastighetsmarknaden. Titta även på närliggande städer.
 4. 4
  Diskutera din idé med någon som känner till fastigheter och ditt område. Varje stad är unik och kan skilja sig från vad du ser på TV-program.
  • Bestäm trender i marknaden som kommer att hjälpa dig att hjälpa agenter sälja bostäder.
  • Ta reda på vilka typer av bostäder som behöver den här tjänsten
  • Fastställa vilken intervall du kan räkna med att lyckas få företag och göra en vinst
 5. 5
  Skapa en affärsplan som hjälper dig att vara fokuserad.
  • Fastställa vilka medel som kommer att behövas och beskriva hur du kommer att spendera dem
  • Även om du inte behöver ett lån för att starta en bra affärsplan är ett utmärkt sätt att stanna på uppgiften. Det är också bra att ha till hands och följ bör ditt företag ta fart och man börjar funderar på lån för att växa.
  • Bestäm hur mycket du kommer att behöva avsätta till marknaden för fastighetsmäklare, säljare hem, simfötter hem och små byggare.
  • Konturen där du kommer att spendera dina pengar för att undvika att få i över huvudet.
 6. 6
  Gå till Small Business Administration och förstå vilka tillstånd, licenser och skatter du behöver veta om. (Detta steg verkar mer överväldigande än det är.)
 7. 7
  Kom upp med en firma eller använda ditt eget namn.
 8. 8
  Skapa ett visitkort. Detta är en av de viktigaste verktyg för att komma igång. Prata med en lokal skrivare och har ett kort som skapas och skrivas ut. Visa även annan marknadsföring bylte såsom pennor, anteckningsblock, magneter kylskåp, etc.
 9. 9
  Aggressivt marknadsföra ditt företag.
 10. 10
  Marknadsföra ditt företag på en webbplats. Visa bilder av iscensatta rum. Skapa före och efter bilder.
 11. 11
  Hand visitkort och objekt marknadsföring ut till människor som kan hänvisa företag på ditt sätt. Visa även företag som skulle vara bra att arbeta med för att hjälpa dig att tjäna mer pengar.
   • Realtors
   • Bostäder målning företag (människor ofta använder målare när sig redo att sälja)
   • Bostäder entreprenörer eller företag reparation (människor använder ofta reparatörer när sig redo att sälja)
   • Office chefer i bostadsrätt och radhus kontor. (Många större komplex har säkerhet, kontor, personal, etc. De kommer att känna av människor om att sälja och det är i deras intresse att sälja till ett bra pris.)
   • Stora företag och militära kontor omlokalisering
   • Flyttar företag
  • Följ upp regelbundet påminna dem du är fortfarande i affärer, ta dem till lunch, om de kan ge stora leder, och när någon gör skicka en remiss ska du skicka ett tack-kort och en present lämplig för storleken på verksamheten (middag presentkort, kontanter, blommor, spa-certifikat, etc.)
 12. 12
  Samla rekvisita för mellanstationer hem. Du kanske kan köpa bra möbler och accessoarer från rörliga försäljning, sparsamhet butiker, etc. Se till att de är fria från lukt eller fläckar. Du vill inte motverka syftet med iscensättningen genom att lägga smutsiga eller illaluktande föremål.
  • Du kan behöva spara några bitar
  • Utveckla en relation med möbler uthyrare (inte bara de som hyr till allmänheten utan även de som möblera företagslägenheter eftersom de kan ge dig en bra affär, tjäna lite pengar och spara lite.)
  • Överväg att hyra en lagringsanläggning eller ha en byggnad läggs till din egendom.
  • När ditt företag växer kan du ha möjlighet att hyra en del av ett lager till ett rabatterat pris.
 13. 13
  Hyra en annan "hand" för att hjälpa till. Tänk på några personer som du kan ta med sig på ett jobb med dig.
  • Tänk på vänner med stora utsmyckning kompetens. Detta skulle kunna vara ett bra projekt för pensionerade vänner, fotboll mammor, etc.
  • Överväga att arbeta med en lokal entreprenör eller målare och föra dem tillsammans. Det är ofta mer än att bara flytta eller ställa upp möbler. Du kan behöva föreslå färg och andra kosmetiska arbete.
 14. 14
  Lär dig att när du får en kund, inrättat ett samråd.
 15. 15
  Skapa en steg för steg plan som anger vad du ska göra.
 16. 16
  Lyssna och fastställa tydliga, öppna kommunikationslinjer.
 17. 17
  Lyssna mer än prat. Kom ihåg att det är deras hem. Ju mer du lyssnar desto mer kommer du att kunna hjälpa.
 18. 18
  Ställ dina priser för att täcka ditt företags kostnader och utgifter.
 19. 19
  Under-löfte och över-leverera.
 20. 20
  Var på plats för att övervaka allt. Dina kunder vill inte känna gått iväg till anställda.
 21. 21
  Be klienter för recensioner av ditt arbete. Inte bara kommer återkoppling att bidra till att förebygga potentiella problem, men du kan också använda positiv feedback som referenser.

Tips

 • Ge klasser på utsmyckning och home staging, skriva artiklar för en lokal tidning, skapa färg broschyrer eller en portfölj av ditt tidigare arbete, iscensätta en kompis hem och har dem skriva en rekommendation för dig, ge presentationer till fastigheter kontor, går att öppna hus.
 • För att ställa dina priser, skriv ner alla dina beräknade kostnaderna och dividera detta belopp med de timmar du tänker arbeta för att få din timlön. Kom ihåg, är home staging tänkt att rädda husägare pengar-även göra dem pengar! Så dina mellanstationer rättelser är inte stora kosmetiska makeovers. Fortfarande, om du gör ett jobb du älskar och brinner för, kommer du att lyckas.
 • Överväga att erbjuda en gör det själv service till villaägare. Du tour sitt hem och ger en lista med förslag på förändringar för dem att ge sig. Du kan betalt per timme eller ha ett schablonbelopp avgift för detta.
 • Istället för att investera en massa pengar på konstverk, köpa ramar när du kan hitta fina sådana till försäljning. Köp en hel del och fylla dem med svartvita foton.
 • När du har ett visitkort, kan du börja arbeta. Lämna ditt kort med ett område eller "vinjett" du iscensatt under ett öppet hus, hand ditt kort till villaägare som säljer sina hem med tips om hur de kan sälja sina hem snabbare, och viktigast av allt-Realtors.
 • Du kan vänta med att köpa rekvisita tills du får fler kunder, men du kanske behöver saker som bilder, lampor, böcker och tidningar, tyger, slutet tabeller, stolar, växter, inställningar plats, och området mattor. Har du rum i källaren eller garaget för att lagra dessa rekvisita? Om inte, kanske du vill komma i kontakt med en möbel biluthyraren.
 • Det kan verkligen vara till stor hjälp att ha en annan person att flytta möbler med dig, dra objekt i och ut ur din van, kör ut för lite mer rekvisita. Du kanske vill att ens överväga att utbilda en potentiell lärling.
 • Din webbplats måste vara en webbplats som rankas högt med sökmotorer eller människor kommer inte att kunna hitta dig, kommer din webbplats endast tjäna som din broschyr.
 • Etablera kontakter, som t.ex. städning, en målare och en elektriker. Ofta hemmet kommer att kräva dessa saker som kommer att vara utanför det du erbjuder. Berätta husägare, till exempel att du har en målare med mycket rimliga priser om de vill överväga att ändra de bruna väggarna i köket till en färg som kommer att göra rummet känns "mer rymliga och luftiga". Självklart måste du undersöka att hitta människor som gör ett bra arbete, men det kommer att vara nyttig info eftersom husägare kanske eller kanske inte vill göra allt arbete själva.
 • Titta dekorera shower, läsa tidningar, och gå till heminredning butiker. Ställ frågor som "Vad är den stil som valts här-traditionell, modern, samtida?" Vilka färger används? "Är saker som grupperade enligt färg, textur, skala?" För vem är showen, tidningen, och butiken försöker sälja till? "Hur är möblerna ordnas." Kom upp med andra tänkbara arrangemang. Bestäm om möbler arrangemang du tittar på är bäst för rummet eller utrymmet.
 • Använd lokala företag när det är möjligt. Använd lokala skrivare och lokalt ägda möbler uthyrning, lagringsutrymmen, etc. Lokalbefolkningen tittar efter andra lokalbefolkningen och lokala företagare är ofta mycket väl ansluten. De kan också ge remisser för ditt nya företag.

Varningar

 • Kom ihåg, kan förändringar vara hotfullt, så gå inte in och omedelbart göra ändringar. Lyssna på deras berättelse och försiktigt ställa frågor, "Vad är ditt mål (förutom det uppenbara). Vad tror du skulle kunna förbättras i det här rummet? Vilka förändringar skulle du vilja se här? Vägleda dem i att komma på sina egna svar-de är de som känns mest bekvämt för dem. Först då kommer förtroendet att upprättas. När villaägare litar på dig, mest troligt, kommer de att låta dig göra alla ändringar du anser behöver göras.
 • Var ärlig om vad du kan och inte kan hantera, och upprätta en tydlig handlingsplan som anger parametrarna för jobbet. Att vara tydlig om jobbet kommer att hjälpa dig att besluta vad ditt jobb kostar. Bara namnge ditt pris efter att skapa en plan för jobb action och efter ett samråd. Om ett extra rum slutar vara iscensatt som inte från början anges i handlingsplanen, kommer du vet att ta betalt för den extra rum.