Wko

Hur man startar en affiliate marknadsföring

Det finns massor av företag och webbansvariga använder affiliate-program för att öka sin online-försäljning och de flesta av dessa affiliate-program är fria att gå. När du registrerar dig för ett affiliate program, kommer en affiliate-länk med ett unikt affiliate ID tilldelas dig. Den affiliate länk används för att marknadsföra produkterna från din handlare. När en besökare köper ett objekt via din affiliate länk, du tjänar affiliate provision. Här är stegen för att starta ett företag affiliate-marknadsföring:

Steg

Hur man startar en affiliate marknadsföring. Forskning affliateprogram.
Hur man startar en affiliate marknadsföring. Forskning affliateprogram.
 1. 1
  Forskning affliateprogram. Ta reda på vilka produkter som är mest populära, och vad är dess omräkningskurs. Besök säljarens hemsida för att se om deras försäljning brev är tillräckligt för att generera försäljning. En omräkningsfaktor på 5% är tämligen bra. Detta innebär att för varje 100 personer som landar på din handlarens webbplats, kommer 5 besökare göra en beställning.
 2. 2
  Gå med ett affiliate program.
  • Välj ett program som ger återkommande uppdrag att förening varje månad som du hänvisar mer.
 3. 3
  Främja ett affiliate program via en webbplats. Du kommer att ha fler alternativ för att skicka potentiella köpare till din affiliate-program om du skapar en webbplats för att marknadsföra ditt affiliate-program. Besöker andra professionella hemsidor i din nisch är ett bra sätt att få lite idéer om hur man designar din webbplats.
 4. 4
  Gör din webbplats innehåll relevant. Till exempel, om din affiliate säljer e-böcker, kan du skriva en recension eller gör en YouTube-video för varje e-bok med en affiliate länk till försäljning webbplats.
 5. 5
  Driva riktad trafik till din webbplats. För att tjäna affiliate provision du behöver för att driva riktad trafik till din webbplats. Ju mer trafik din webbplats får, desto mer troligt att du kommer att generera försäljning. Det finns flera sätt att driva riktad trafik till din webbplats på kort tid:
  • Pay-per-klick (PPC) annonsering. Du kan få en mycket riktad trafik från PPC annonsering program. De två mest populära och effektiva PPC annonsering program är Google Adwords och Yahoo Search Marketing. Dessa program kan du bjuda på top ranking på de sökord som du väljer. När någon skriver ett sökord matchar ditt sökord i PPC sökmotor och tryck på sök-knappen, kommer din kontextuella annonser visas på sidofältet av sökresultatsidan. Om besökaren klickar genom din annons till din webbplats, kommer du att debiteras utifrån ditt bud belopp. Dessutom kommer PPC annonsering program distribuera dina annonser till webbplatser om deras innehåll nätverk också.
  • Artikel Marketing. Skriv en artikel om ditt affiliate-produkter med en länk till din webbplats i artikeln resurs rutan och skicka det till trovärdiga artikeln kataloger. För att få mer och kontinuerlig riktad trafik, måste du skriva fler artiklar, men se till att artiklarna är kvalitet. Försök att publicera en ny artikel varje vecka. Att göra detta för ett år kan köra lass gratis trafik till din webbplats.
  • Lägga upp meddelanden på forum. Lägga upp meddelanden på diskussionsforum med en länk till din webbplats i undertecknandet av varje meddelande. Se till att ditt forum profil inkluderar din webbplats länk i signaturen alternativet. Tillbringa några timmar navigera sidorna i forumen. Du kan ställa frågor och skicka informativa och hjälpsamma svar på andras frågor eller meddelanden för att bygga din status. Ju fler människor litar på dig, desto mer sannolikt att de kommer att klicka på din länk.
  • Inlägg videos på youtube om produkten. Dessa videorecensioner är det snabbaste och mest effektiva sättet att bygga upp ett förtroende genom att visa fördelarna med produkten i realtid. Eftersom Google äger youtube dina videor kan även rankas högt i Google organiska search.You kan även ge en länk under videon och du kan uppmuntra besökarna att köpa produkten via din affiliate länk.

Tips

Varningar

 • Undvik svart hatt SEO