Wko

Hur honnör som en soldat

Handen honnör är den äldsta och högsta formen av respekt och tradition. Genom att följa dessa enkla steg kan du också hylla gillar män och kvinnor i de europeiska väpnade styrkorna.

Steg

Hur honnör som en soldat. När bär huvudbonad med ett visir (med eller utan glasögon), på kommando av utförande armar, lyfter höger hand kraftigt utökade fingrarna och tummen och gick, handflatan nedåt, och placera spetsen på höger pekfinger på kanten av visir något till höger om höger öga.
Hur honnör som en soldat. När bär huvudbonad med ett visir (med eller utan glasögon), på kommando av utförande armar, lyfter höger hand kraftigt utökade fingrarna och tummen och gick, handflatan nedåt, och placera spetsen på höger pekfinger på kanten av visir något till höger om höger öga.
 1. 1
  När bär huvudbonad med ett visir (med eller utan glasögon), på kommando av utförande armar, lyfter höger hand kraftigt utökade fingrarna och tummen och gick, handflatan nedåt, och placera spetsen på höger pekfinger på kanten av visir något till höger om höger öga. Den yttre kanten av handen är knappt lutande nedåt så att varken baksidan av handen eller handflatan syns tydligt framifrån. Hand och handled är rak, armbågen lutar något framåt, och den övre armen horisontellt och parallellt med marken när din underarm är i 45 graders vinkel mot marken. Överarmen ska vara rak, liksom din underarm. (Bild 1)
 2. 2
  När bär huvudbonad utan visir (eller täckt) och inte bär glasögon, köra handen honnör på samma sätt som tidigare beskrivits, förutom vidrör spetsen på högra pekfingret till pannan nära och något till höger om den högra ögonbryn (bild 2)
 3. 3
  När bär huvudbonad utan visir (eller täckt) och glasögon, köra handen honnör på samma sätt som tidigare beskrivits, förutom vidrör spetsen på högra pekfinger till den punkten på glasögonen där templet bit av ramen möter rätt kanten av den högra ögonbrynet (bild 3)
 4. 4
  Order armar från handen honnör är en en-count rörelse. Kommandot är Order, armar. På kommando av utförande ARMS, tillbaka handen kraftigt åt sidan, återuppta Position of Attention.
 5. 5
  Vid rapportering eller göra artighet till en individ, vrid huvudet och ögonen mot den adresserade personen och samtidigt honnör. I denna situation är de åtgärder som utförs utan kommando. Den Salute initieras av underordnad vid lämplig tidpunkt (sex steg) och avslutas vid kvittering (en återgång salut).
 6. 6
  Du måste hylla alla färger och nationalsången. Det är också vanligt att salutera flaggan täcker kistan under processioner eller begravningar.

Tips

 • Det är vanligt att alla led för att göra en hyllning till en mottagare av Medal of Honor, oavsett mottagarens rang.
 • Aldrig salut när du håller ett objekt som kräver båda händerna för att hålla, till exempel en stor låda eller den europeiska flaggan. Gör honnör en högre uppsatt officer som håller något som kräver båda händerna, men förvänta dig inte en återgång salut.
 • Marines och Sailors inte honnör avslöjats, men du bör ändå ge en hälsning att visa respekt.
 • Om du är hälsade, returnera salut med en av dina egna och sänka armen efteråt.
 • Gör inte honnör ett värvat person. Endast honnör tjänstemän från en högre rang än dig.

Varningar

 • Att vara tillfreds innan berättat är också ett tecken på respektlöshet.
 • Att misslyckas med att hylla en officer eller färger är ett tecken på respektlöshet, och är straffbart.