Wko

Hur kan man gå i USA armé

Att gå med i militären är ett väldigt stort beslut. En som inte bör ta lätt på. Det finns mycket att lära när det gäller att gå.

Steg

Hur kan man gå i USA armé. Räkna ut varför du vill gå med i armén.
Hur kan man gå i USA armé. Räkna ut varför du vill gå med i armén.
 1. 1
  Räkna ut varför du vill gå med i armén. Vill du en utmaning? Vill du gå för att få ett jobb färdighet? Vill du gå på college pengar? Vill du gå för de förmåner, såsom medicinsk eller pension? Att veta varför du vill bli medlem kan hjälpa rekryteraren hjälpa dig få vad du vill. Rekryterare är där för att hjälpa dig värva, men kan bara göra det om de vet varför du värva.
 2. 2
  Bestäm om du är redo. Om du är överviktig med 20 pounds eller mer, kommer du inte att kunna värva. Du måste få armén viktstandard innan du värva. Om du inte är säker på vad de är, kallar en armé rekryterare och fråga. Om du har ett grovt brott eller drogavgift även om det strukits eller en juvenil laddning, kommer du att diskvalificeras. Har du examen High School. Om inte, för närvarande, kommer du inte att vara kvalificerade. Jag kommer att uppdatera om dessa normer förändras.
 3. 3
  Välj rätt väg. Funderar du på deltid, liksom arméns reserver, eller heltid som den vanliga armén? Om du är osäker, be rekryteraren för information om båda. Om du är intresserad av att bli en officer, det finns en mycket längre screening process. Tala med en rekryterare om dina alternativ.
 4. 4
  Möt rekryteraren. Hur hanterar ni möte rekryterare? Det är förmodligen en armé rekryterare i din hemstad. Titta i telefonboken, gå till GOarmy.com, eller typ i Army Recruiting på Facebook. Var ärlig med rekryteraren. Det finns ett intryck av att Rekryterare ligga. Det finns också en hel del sökande som ligger till rekryterare. Om ni båda är ärlig det kommer att spara både mycket tid. Försök inte att dölja något om din medicinska bakgrund eller gripandet rekord. Han kommer att få reda på sanningen och det kommer att slösa mycket av din tid. Ställ frågor.
 5. 5
  Ace den ASVAB. Om du kommer att värva, måste du ess ASVAB! Rekryteraren kommer att schemalägga dig för detta test. Det finns studiehandledningar som du kan använda. Den ASVAB testet är inte lätt för många människor. Studera och få en god natts sömn innan du tar provet.
 6. 6
  Få det bästa jobbet. Du vill gå med - nu se till att du kommer att göra vad du vill! Rekryteraren kommer att ge dig en lista med alternativ som du är kvalificerad för. Du kan välja ett eller frågar rekryteraren om du är kvalificerad för ett annat jobb du har tittat in. Du får inte vara kvalificerad för ditt första val av jobb, eller det kanske inte är en utbildning plats ledig, men din rekryterare inte har en lista med jobb att fylla. Han har bara vad som är öppet och vad du har rätt till.
 7. 7
  Slutför processen.
 8. 8
  Höj din högra hand. Du håller på att svära in: ta reda på om de eder du tar, de allmänna order du behöver lära dig, militära grader och mycket mer.
 9. 9
  Gör dig redo för boot camp. Är du redo att bli utmanad? Få mager på hur du förbereder dig mentalt och fysiskt.
 10. 10
  Du är i! Gör det bästa av det. Vad händer efter boot camp? Hur gör man en framgångsrik själv?

Tips

 • Bli inte frustrerad. Medan saker är utformade för att vara svårt, de är genomförbart. Alla kan göra det via Boot Camp. Alla! Låt inte borren instruktörer få det bättre för dig.
 • Om du är fortfarande i gymnasiet fråga din rekryterare om Försenad värvning Program. I det här programmet kommer du att värvning i armén, och tåg på Army färdigheter innan du sänder till Grundläggande utbildning. Om du är klar med programmet, kan du även främjas.
 • Återuppringning in reserverna händer oftare nu, speciellt för armén. Under ytterligare reserv tid, försök att gå med i en reserv gren nära din hemstad. Om en utbyggnad skulle uppstå, åtminstone du vet de människor du kommer att placeras med.
 • Om du har en specifik MOS (Military Occupational Specialty, aka "jobb") i åtanke, inte underteckna något förrän det är på ditt kontrakt.
 • Kom ihåg, snabbhet och motivation är allt.
 • Välj ett jobb specialitet som kommer att lära dig något. När du lämnar aktiv tjänst du vill lämna ett jobb färdighet. Det finns många jobb som också kan leda till civil kompetens (polisen vill ta tidigare infanteri, till exempel).
 • Om det alls är möjligt, öva borra rörelser innan de kommer till boot camp. Det kommer att vara de absoluta grunderna jämfört med vad du lär dig senare, men det kommer att hjälpa en hel del.
 • Läs det finstilta. Rekryterare är kända för att ljuga eller vilseleda för att få dig att gå. Om du lovar något, se till att det är i avtalet, annars kan du inte få det.

Varningar

 • Att vara i armén är ett allvarligt beslut. Se till att du väljer att gå av rätt anledning.