Wko

Hur kan man gå till flottan

Så, är du trött på att arbeta för mindre än du är värd och spendera 74630€ eller mer på en icke-specifik examen är inte för dig? Du vill gå med stolta kämpar män och kvinnor i Europa marinen?

Steg

Hur kan man gå till flottan. Tänk på vad du vill gå in som.
Hur kan man gå till flottan. Tänk på vad du vill gå in som.
 1. 1
  Tänk på vad du vill gå in som: officer eller Publiceringsdatum?
  • Att vara officer, du vanligtvis behöver vara i college och inskrivna i Naval Reserve Officer Training Program (NROTC), Naval Academy (USNA) eller ha en högskoleexamen i ett godkänt Navy area (dvs. teknik, naturvetenskap, matematik, etc.) och få godkänt i Officer Candidate School (OCS). Officerare får honnör, få mer betalt, har massor av fördelar (dvs. officer klubbmedlemskap, officer röran på bärare fartyg, bättre bostäder, osv). Självklart, du redan behöver ett diplom och du måste kvalificera sig för att komma in i OCS och på att vara en officer, är du inför ansvar liv, i huvudsak, av de män under dig.
  • Att vara ett värvat medlem av marinen du behöver inte en högskoleexamen. Du måste vara kvalificerad mentalt, moraliskt och medicinskt. Du kommer att få en chans att ta en praxis test som kallas EST (Enlisted Screening Test) för att testa din mentala förmåga, måste du ha ett rent juridiskt rekord (inga öppna biljetter och brott är sällan waiverable), också en medicinsk examen vid MEPS ( Militär Entré Processing) krävs för att avgöra om du kommer är stödberättigade och vilka specialiserat område du kommer att vara kvalificerade att delta, såsom flyg, kärnkraft, elektronik, medicin eller annan allmän arbetsområde i marinen. De flesta av värvade Navy jobb är mycket krävande och de i allmänhet har lägre lön än officerare. Du måste gå igenom boot camp (8 veckor kontra 13 veckor för OCS).
 2. 2
  Hitta några människor i flottan och frågar dem vad deras erfarenheter var. Fråga dem om de utnyttjade några förmåner och om de gillade upplevelsen. Dessutom gör något annat forskning om hur livet i flottan verkligen gillar.
 3. 3
  Gå hitta din lokala rekryterare. Du kan hitta den närmaste till dig i telefonboken eller på marinens hemsida. Gå in och säga att du vill gå med. De kommer att förklara vad marinen kan erbjuda och du kan göra ett välgrundat beslut därifrån.
 4. 4
  Överväga den noga, och sedan, om du fortfarande är intresserad, förklara att du vill vara med. De kommer att instruera dig om vad du ska göra om läkarundersökning (du behöver medicinskt kvalificerar för att få in) och lämpliga tester.
 5. 5
  Efter att ha passerat försvarsdepartementet Medical Review Board, kan du registrera värva på plats. Grattis! Du är nu i marinen!

Tips

 • Samtidigt överväger att gå med, det är bra att göra lite motion. Det kommer att hjälpa dig oerhört om du vill gå med och det kommer att hjälpa dig att uppfylla marinens fysiska kondition standarder när du befinner dig i.
 • Be om en kopia av ditt avtal innan du skriver det, då får någon som förstår juridisk jargong för att se över den innan du skriver något.
 • När vi frågade om något var muntligt lovat er som inte finns i ditt avtal, svara sanningsenligt. Om det inte i kontraktet, får du inte det.

Varningar

 • Rekryterare har incitament för att få människor i tjänst (340€ / månad rekryterare lön) och kunde få fram. Lönen är automatisk om du går eller inte, medan utvecklingen är baserad på hur många människor som de kommer att värva. Lyssna på vad de har att säga, men se till att jämföra vad de människor du har pratat med har sagt om Navy fördelar och livet kontra vad rekryteraren säger. Om det är för bra för att vara sant, be om verifierbara bevis. Till exempel, om du är en knarklangare inte tror att du kan kvalificera sig för ett jobb i kärnkraftverket Field, trots hur rekryterare säger du kanske. Kom ihåg att militära rekryterare är försäljare: de bryr sig om att göra en försäljning och är förbjudna att ljuga, men vill att du ska gå med.
 • Ligga på dina värvning papper kan resultera i bedräglig värvning och kan få dig ut från militärtjänst dishonorably, om du ens få i.