Wko

Hur man passera ASVAB

Om du funderar på en framtid med militären, är det första stora steget försvarsmakten Vocational Aptitude Battery (ASVAB). Just det, innan du schemalägger den fysiska och påbörja vissa förberedande utbildning för Boot Camp, you got att kvalificera sig för militärtjänst. Den ASVAB är inte någon run-of-bruket testet: den bestämmer vilken gren av tjänsten är du berättigad till, arbetstillfällen, och även monetära incitament. Få förberedd med dessa steg.

Steg

Hur man passera ASVAB. Granska dina resultat.
Hur man passera ASVAB. Granska dina resultat.
 1. 1
  Vet cutoff poäng. De minimala passerar poängen för varje gren av värnplikt varierar och de är också komma att ändras. Det kan finnas undantag tillgängliga för betygsättning som inte är tillräckligt hög för att passera: kolla med din rekryterare eller karriär rådgivare för mer information. Vet också, att om du är intresserad av en viss militär ockupation specialitet (MOS), kräver att varje jobb en viss poäng.
 2. 2
  Ta en pre-ASVAB. Om du är orolig för eventuellt missar ASVAB, ta en pre-ASVAB att mäta din prestation. Dina poäng på dessa övningsprov räknas inte, det är helt enkelt ett diagnostiskt verktyg som ger en ganska noggrann bestämning av huruvida du kommer att passera den verkliga ASVAB. Du kan ta en pre-ASVAB med en militär rekryterare och du kan även hitta dem på internet och i några böcker.
 3. 3
  Granska dina resultat. Om du passerar: great! Om du inte gör det: inga bekymmer. Den ASVAB täcker en hel del material, men vad som verkligen är viktigt för dig är poängen som bidrar till Försvarsmakten Qualifying Test (AFQT). Den AFQT poäng består av resultaten av fyra deltester på ASVAB: (1) aritmetiskt resonemang (AR), (2) Punkt förståelse (PC), (3) ordkunskap (WK), och (4) matematik kunskaper (MK ). Din AFQT poäng avgör huruvida du kan ansluta vissa grenar av militärtjänst. Om du har ett särskilt MOS i åtanke, kolla med rekryterare eller rådgivare karriär om vilka specifika ytterligare ASVAB deltester används för antagning som kan omfatta allmän vetenskap (GS), elektronisk information (EI), auto och shoppa uppgifter (AS), mekanisk förståelse (MC), eller montering av objekt (AO).
 4. 4
  Vet vad de ska arbeta med. Om du fick dåligt på några av de deltester, måste du studera grundläggande kunskaper som avsnittet behandlar. Det bästa sättet att räkna ut vad "grundläggande kunskaper" varje avsnitt behandlar är att samråda med böcker som är specialiserade på ASVAB test-ta. Leta efter böcker som finns material på de nio deltester (som nämns i det sista steget) och ett prov ASVAB test. Dessutom, om du kan, anteckna de frågor som du svarat fel på din diagnostiskt test och inkludera dem i din studie rutin.
 5. 5
  Studera i test-ta miljö. Den ASVAB administreras i ett tyst rum med andra människor testar på samma gång. Du bör studera i en miljö som liknar den som du ska testa i.
 6. 6
  Snabb översyn. När du har tid, snabbt igenom en del material som du inte riktigt behärskar. Detta ger din hjärna tid att bearbeta informationen och de tekniker som du behöver för att träna på testet. Gör detta på daglig basis.
 7. 7
  Ta en annan diagnos. När du känner dig redo för ASVAB, ta en annan diagnos för att vara säker. Ställ in en timer och ta testet i ett helt område att verkligen simulera förhållandena i ASVAB du ska ta. Du borde ha gjort förbättringar i de deltester du studerat. Om du inte klarar det diagnostiska dock inte avskräckas. Slutför stegen tre till sju igen med dessa nya resultat i åtanke. Ert engagemang kommer att tjäna dig väl: både på prov och i dina framtida strävanden med militären.
 8. 8
  Testet. Den ASVAB är annorlunda än de flesta tester du har antagligen tagits. Det finns några saker som du behöver tänka på när du tar ASVAB:
  • Poäng dras inte för felaktiga svar: du får poäng för att besvara frågorna korrekt. Så, när du tar en penna och papper format testet, läsa igenom frågorna, först, och sedan svara på de som är enklast för dig, först.
  • Med papper-och-penna format ASVAB, försök att inte lämna några frågor obesvarade. Om tiden tillåter och du fortfarande kämpar med tuffare frågor, riskkapital en kvalificerad gissning.
  • Numera är ASVAB tester oftast administreras via datorn. Med detta format, får du bara en fråga i taget, så det finns ingen anledning att scanna läsa testet eller organisera ditt test tar strategi. När du svarar rätt på en fråga, får du en något svårare fråga efter det. När du får en fråga fel, får du en något enklare fråga efter det.
  • När du arbetar på en svår fråga, för att koppla in flera svarsalternativ se om de passar. Frågan i sig kan vara svårt, men genom att rensa bort de uppenbara fel svar, ditt förbättra dina chanser att få det rätt.