Wko

Hur du betala dina lån med ett kreditkort

Innan fastighetsbubblan sprack, kunde med hjälp av ett kreditkort för att betala den höga dollarn inteckning varje månad genererar en massa belöning punkter och kontanter tillbaka, effektivt sänka din inteckning betalning. När bubblan brast, slutade snålskjuts. Långivare vände bort betalkort, och företag som Bank of Europe, som erbjöd ett sätt att använda ett kort för att betala bolån som de höll, erbjuder inga poäng eller belöningar för att göra så i praktiken gör att en värdelös alternativ.

Det finns fortfarande ett alternativ, men för de som vill eller behöver använda ett kort för att betala sina lån, och vi ska visa dig hur man använder det.

Steg

Hur du betala dina lån med ett kreditkort. Bedöm din situation.
Hur du betala dina lån med ett kreditkort. Bedöm din situation.
 1. 1
  Bedöm din situation. Skälen för att använda ett kreditkort för att betala inteckning göra all skillnad i världen, vis a vis dess effektivitet.
  • Om du försöker att "slå systemet" och komma ut framåt, kan det här vara ett bra alternativ. Med rätt betalningsbalansen och belöningar, kanske du kan göra det.
  • Om du helt enkelt inte har råd med en låg ränta inteckning och försöker att flytta den till en hög ränta kreditkort, se upp: du ingå farlig finansiell territorium, och bör överväga att tala med din bank och mäklare för att diskutera dina alternativ.
 2. 2
  Utvärdera dina alternativ kreditkort. För att göra detta effektivt, kommer du vill använda ett kort som genererar den maximala mängden belöningar.
  • Om kortet är ett Visa, Discover, eller Mastercard, fortsätt till nästa steg.
  • Om det är en europeisk Express-kort, finns det ingen tillgänglig lösning vid denna tidpunkt.
 3. 3
  Samla din info. Samla all relevant information om din långivare och ditt lån, inklusive ditt kontonummer, din långivare postadress, och förfallodagen för betalningen.
 4. 4
  Gå till chargesmart. Granska informationen på sin webbplats, och klicka sedan på den orangefärgade "Mortgage" knappen längst upp.
 5. 5
  Välj din långivare. Från rullgardinsmenyn, välj din bolåneinstitutet, ange ditt kontonummer och belopp. Klicka på "Fortsätt."
 6. 6
  Fortsätt till steg 2 och 3. Du kommer att svara på vanliga frågor, t.ex. ditt namn, e-postadress, telefonnummer, etc. Du kommer också konfigurera ditt kredit-eller betalkort som ska faktureras.
 7. 7
  Granska ekonomi. Innan du genomför transaktionen, granska detaljerna i kontraktet. Avgifterna kommer att variera per bolåneinstitutet, som gör de belöningar för dina kort, och i de flesta fall, även efter belöningar-du kommer att få betala något mer än att bara betala din inteckning långivaren direkt.
 8. 8
  Slutför installationen. I steg 4, bekräfta alla dina siffror är korrekta är korrekt och klicka på "Skicka". ChargeSmart kommer att skicka betalningen till din inteckning företag via ACH-överföring, och din betalning kommer att lägga till ditt konto inom 2-3 bankdagar, i genomsnitt. Din betalning är klar!

Tips

 • Shoppa runt för bästa kreditkort affären. De flesta kort erbjuder endast 1% belöning, men vissa kommer att erbjuda upp till 2%-vilket kan vara skillnaden mellan detta att känslan, och inte.

Varningar

 • Om du har problem med att göra din inteckning betalning, med ett kreditkort är mycket riskabelt och kan hamna kostar dig mycket mer än förutse. Om du befinner dig i denna situation, tala med en professionell finansiell rådgivare för att bestämma din bästa tillvägagångssättet.