Wko

Hur följer inteckning accelerator plus program

Vi fick lära oss att betala vår inteckning betalning helt fel sätt. Använda strategier inteckning acceleration, kan du spara tusentals dollar i ränta och payoff din inteckning i 1/3rd tiden med de pengar du redan gör och inte ändra din livsstil.

Steg

Hur följer inteckning accelerator plus program. I vårt exempel har vi en 149.260€ inteckning och vi gör 3740€ per månad.
Hur följer inteckning accelerator plus program. I vårt exempel har vi en 149.260€ inteckning och vi gör 3740€ per månad.

I vårt exempel har vi en 149.260€ inteckning och vi gör 3740€ per månad.

 1. 1
  Hitta din positiva kassaflöde.
  • Detta är det viktigaste steget. Ta alla dina månatliga räkningar, inklusive din inteckning, kreditkort, verktyg, medlemskap, gas, shoppa pengar, livsmedelsbutiker pengar, etc. etc. och lägg dem alla tillsammans. Ta din månatliga lönecheck och subtrahera de totala månatliga utgifter från det. Oavsett vad du har kvar är din mängd Monthly positivt kassaflöde. Ju mer positivt kassaflöde du har, desto mer ränta du kommer att spara, och ju snabbare du kommer payoff din inteckning.
 2. 2
  Deponera din lön till din inteckning.
  • Ja, du läste rätt. Låt oss säga att du får betalt din lön på 3740€ per den 1 januari. Ta det hela 3740€ och sätta in den i din inteckning. Om du inte redan vet, förräntas dagligen på din inteckning i Europa. Deponera hela 3740€ i din inteckning och din nya saldo (i vårt exempel) kommer att vara 145530€. För hela månaden, kommer ränta betalas baserat på en 145530€ balans istället för 149.260€. Du sparar redan pengar! Vänta, hur ska vi betala våra räkningar?
 3. 3
  Få ett bra kreditkort.
  • Kreditkort kan vara död dig men, om det används rätt, kan de vara en hörnsten i det hela systemet. Det enda kreditkort gör bra är att de kommer att ge dig "gratis" pengar i upp till 45 dagar. Om du har en 75€ balans och du betalar den varje månad, brukar du samlar på något intresse. Vi kommer att betala så många av våra räkningar som möjligt på våra kreditkort. Utilities, gas, shopping, biljetter till filmerna... allt. Låt oss säga att vi har samlat 1500€ i "räkningar" på våra kreditkort under hela januari månad. Vad händer nu?
 4. 4
  Få en linje hem kapital kredit.
  • Den andra hörnstenen bakom systemet är hem kapital kredit, aka en HELOC. HELOC är en användbar typ av inteckning som du kan få som fungerar som ett kreditkort med ditt hem som säkerhet. Alltid alltid få en HELOC med en noll balans. Du kommer att använda HELOC till payoff balansen kreditkort på 1500€ i full varje månad och du kommer också att använda HELOC att betala din inteckning betalning (låt oss säga att din inteckning betalning är 750€).
 5. 5
  Sätt tillbaka locket på tid.
  • Du sätter din hela 3740€ lönecheck i din inteckning på 149.260€.
  • Din nya inteckning balans är nu 145530€.
  • Du sätter all din 1500€ per månad "spendings" på ett kreditkort.
  • Du har en 750€ inteckning betalning för totalt 2240€ / månad i betalningar.
  • Du använder din HELOC att betala räkningen kreditkort och inteckning betalning.
  • Din nya TOTALT inteckning balans är:
   • st Lien av 145530€
   • nd Lien HELOC av 2240€
   • Totalt = 147770€
   • Payoff balansen i HELOC.
   • I februari får du din lön igen, men den här gången, lägg den helt i din HELOC samtidigt hålla balansen i din 1: a inteckning på 145530€ som redan sparar intresse. Med vår balans 2240€ och vårt positiva kassaflöde för 1500€ HELOC kommer att betalas tillbaka till 5€ i, tekniskt, en månad och hälften. Sedan kan du fortsätta processen med att sätta din lön till din inteckning.
 6. 6
  AMAZING är inte DET! Du gör mer med de pengar du redan ger!


Tips

  1. Gör din forskning! Använd länkarna nedan för att läsa mer om program som lär dig från början till slut, hur lätt att genomföra detta program i ditt dagliga liv. Jag rekommenderar Mortgage Accelerator Plus program utvecklat av Norm Bour och Mike Roberts, det lär dig de strategier istället för att göra du refinansiera din inteckning eller spendera tusentals dollar.
  2. Prata med en professionell! Det finns Certified Mortgage Acceleration specialister som kan visa dig på rätt sätt och fel sätt att göra saker. Det finns flera källor där ute, och de kommer att berätta om fördelarna och nackdelarna med dem alla.
  3. Få ett kreditkort som tillfaller bra flygbolag miles. Du omdragning upp stora balanser men du betalar dem fullt ut varje månad. Detta kommer att hjälpa dig att samla gratis resor till destinationer runt om i världen!
  4. Se till att du HELOC har en noll balans. Om alla långivare säger att du måste ta en dragning vid stängning, de är fel. De säger bara att eftersom de flesta Lånerådgivare bara får betalt baserat på oavgjort beloppet och inte balansen i HELOC. Gå vidare tills du hittar en som inte kräver en dragning vid stängning.
  5. Hitta en HELOC som har ett betalkort. Några av de större bankerna kommer att erbjuda ett betalkort i stället för HELOC kontroller. Det blir lättare att payoff ditt kreditkort och din inteckning utnyttjar dessa betalkort som är knutet till ditt HELOC. Några av de stora bankerna är Countrywide, Wells Fargo, och CitiMortgage.

  Varningar

  • Detta är INTE en varannan vecka inteckning
  • Detta kommer att förändra ditt liv!
  • Detta kräver inte att du ändrar din livsstil
  • Detta slås amortering diagrammet UPPOCHNERVÄND
  • Detta ändrar inte din vanliga månatliga betalning