Wko

Hur att investera i kontanter incitament fastigheter

Frustrerad med aktier, obligationer eller fonder och letar efter ett sätt att konsekvent göra din rikedom växa på ett säkert konsekvent sätt? Tänk fastighetsinvesteringar.

Steg

Hur att investera i kontanter incitament fastigheter. Läs om varför fastighetsinvesteringar är en väg till en blomstrande framtid genom att forska på internet och i den verkliga världen.
Hur att investera i kontanter incitament fastigheter. Läs om varför fastighetsinvesteringar är en väg till en blomstrande framtid genom att forska på internet och i den verkliga världen.
 1. 1
  Läs om varför fastighetsinvesteringar är en väg till en blomstrande framtid genom att forska på internet och i den verkliga världen. Få upp farten på fastighetsmarknaden.
 2. 2
  Sök på Google efter projekt som erbjuder ekonomiska incitament, fullständig fastighetsförvaltning och inteckning, underhåll eller skatterabatter.
 3. 3
  Leta egenskaper som erbjuder ekonomiska incitament till potentiella köpare, det vill säga fastigheter som har funnits på marknaden så länge, eller har något så dåligt fel med dem om att banken är villig att betala dig pengar för att köpa fastigheten.
 4. 4
  Gör din due diligence för att säkerställa att egendomen närvarande kommer att bedöma nära det pris som erbjuds.
 5. 5
  Gör din forskning för att försäkra att fastigheten kommer att bedöma eller sälja för mer än vad du betalt när du har arbetat med projektet att öka det egna kapitalet.
 6. 6
  Den bästa typen av egendom till med är en fastighet som har ett bra tak och grund, men har misskötts. Leta efter fastigheter som har gamla mattan, skalar måla, knäckt kakel, smutsiga injekteringsbruk, läckande kranar, brända ljus uttag och trasiga fönster. Du kan betala en elektriker för att åtgärda dessa på ca 30€ 0,00 i arbetskraften för varje defekt. Om du sätter enheten 30 till 50 dollar mindre än den genomsnittliga hyran i ditt område, kommer den hyra snabbt.

Tips

 • Kontant incitamentsprogram egenskaper kan ofta köpas med så lite som 5% ner.
 • Fynd jägare bör vara beredda att agera snabbt i heta marknader överallt i landet. Projekt som erbjuds i olika städer med långsiktigt attraktiva demografi såsom Orlando, Florida. Några av dessa projekt är att erbjuda upp till 4 år ingen inteckning, inget underhåll och inga skatter, medan andra erbjuder 5 års garanterad hyresintäkter och full fastighetsförvaltning.
 • Inköp bara två av dessa egenskaper varje år kan resultera i omedelbar eget kapital på cirka 15% av fastighetens värde. För en fastighet värderad till 223890€ Detta översätter till 74630€ i eget kapital.

Varningar

 • Gör din forskning väl, före, under och efter försäljningen, och därmed investera klokt.
 • Kontrollera att du har fri tid, ekonomi och stark vilja att försörja sig på detta sätt.