Wko

Hur att imponera på andra med dina ord

Vill du att folk ska lyssna på dig med öppna munnar och en desperat önskan att höra dig sedan fortsätta arbeta på ditt ordförråd och ordval.

Steg

Hur att imponera på andra med dina ord. Skaffa en sofistikerad ordförråd.
Hur att imponera på andra med dina ord. Skaffa en sofistikerad ordförråd.
 1. 1
  Skaffa en sofistikerad ordförråd. Ingen kommer att hänga på din ständigt ord om du bara känner till 80 ord. Läs en massa böcker! De kommer att förse dig med alla de fascinerande adjektiv och verb dumbfounding du någonsin kan tänkas behöva.
 2. 2
  Upprätthålla en kreativ synvinkel på världen. Se världen omkring dig noga, tar det hela i, så när någon frågar dig vad du tycker om något, är det inte en typisk "Jag tycker att detta är bra eftersom...." Du kommer att kunna uttrycka en fascinerande åsikt om något ämne, oavsett hur tråkigt.
 3. 3
  När du har ditt ordförråd och kreativa synpunkter på världen, du måste ha god presentationsteknik. Det enklaste och viktigaste aspekten av presentationsteknik är att få ögonkontakt. Att fängsla din publik med dina ord som du måste hålla blicken. Det visar förtroende och visar att du vet vad du talar om.
 4. 4
  Veta när man ska höja och sänka volymen på din röst för dramatisk effekt så att din lyssnare värker för att höra dig prata om.
 5. 5
  Smile! Det visar ett stort förtroende och övertygelse, kommer ingen vågar ifrågasätta dig om du utgår sådana självsäkra vibbar.
 6. 6
  Håll samtalet dynamiskt så att ingen kommer att bli uttråkad, hålla avancera ämnet. Detta innebär snabb tänkande genom högtalaren.
 7. 7
  Vet vilka ämnen att rikta på olika människor. En flicka kommer inte vill diskutera brottning eller en nörd inte vill diskutera idrotten.
 8. 8
  Håll ögonkontakt, le och teatrala kvaliteter till dina ord konstant under hela samtalet. Detta kan vara en ovärderlig kvalitet för senare i livet. Det kan aldrig skada att ha bra presentationsteknik.

Tips

 • Alltid visa att du vet exakt vad du talar om (även om du inte lura dem med din intelligens och kompetens prestanda.)
 • Presentera dig väl, vara rent och snyggt, det visar intelligens och auktoritet som ingen kommer att argumentera mot dig.
 • Känn din publik när du talar med dem, leda samtalet ned vinklar du och de kommer att kunna enkelt prata om.
 • Gör detta ofta till någon du är attraherad av. Folk kommer att älska intelligens och förmåga att ha ett spännande samtal, du kan bli belönad för din användning av "gab"
 • Ofta talar om en speciell talang för din (om du har någon). Spinn ditt ord kring detta ämne och folk kommer snart att tro att du är otroligt och begåvad.

Varningar

 • Låt inte din prestation vackla ännu en gång. Det kan förstöra effekten helt.