Wko

Hur man gör en smart comeback

Jag har gått igenom tuffa vissa situationer. En av de svåraste saker som lever genom gymnasiet är hur man tar en förolämpning, och hur man gör en comeback. Vad är rätt ord att säga till någon? Men innan du går vidare och säga något tillbaka, måste du göra själv verkar mer intelligent då personen förolämpa dig!

Steg

Hur man gör en smart comeback. Få dina frågor ur vägen.
Hur man gör en smart comeback. Få dina frågor ur vägen.
 1. 1
  Få dina frågor ur vägen.
 2. 2
  Kom förberedd.
 3. 3
  Veta om det är rätt att förolämpa tillbaka. Om det är någon som du har mobbning, sedan bara be om ursäkt och lämna personen ensam
 4. 4
  Försök inte att vara vän med personen om de har kränkt dig eller gjort några ganska hårda förolämpningar.
 5. 5
  Gör dig själv verkar mer smartare, som att använda smartare ordförråd och veta de rätta orden att säga.
 6. 6
  Använd inte barnsliga förolämpningar som "Jag vet att du är, men vad är jag?" Eller "Har du tittat i spegeln?"
 7. 7
  Veta när man ska avsluta det. Kontrollera att du försöker att avsluta det så snabbt som möjligt, men samtidigt, vilket gör den personen lämna dig ensam.
 8. 8
  Titta på personen. Använd några falska bilder mot dem (Ex. Makeup, hår, etc.)
 9. 9
  Först, alltid ignorera det! Se om personen lämnar dig ensam, om inte, använda det mot dem
 10. 10
  Lyssna på allt de säger! Det är viktigt eftersom du kan ibland visa att de har fel, eller använda det mot dem, etc.

Scenarier

Här är några bra återkomster: Om de...

 • Prata bakom ryggen: "Om du har något att säga, säg det till mitt ansikte, inte bakom min rygg." (Om de säger "Jag har inget att säga"...) "Wow, kan du säga det bakom min rygg, men du kan inte säga det till mitt ansikte? Då jag inte rädd för dig." OR "Det säger bara att jag kan stå upp jämfört med någon som är rädd för." OR / AND "Fine, jag bryr mig inte vad du säger om mig, men jag gillar det inte, om andra tycker att jag är någon som jag inte är, på grund av dig. Jag är trött på din skit, och det är att bli gammal, och jag tänker inte sätta upp med det. " (Du kan avsluta diskussionen där.)
 • Samtal du ett kränkande namn: "? Ge mig en anledning till varför jag är" (Endast att fråga om det inte är sant) (Om de kan inte, skratta och...) "Wow, du säger att jag är en (förolämpande namn) ännu, kan du inte ens ge mig en anledning till varför? Kanske du borde 't vara så okunnig, och vet fakta. "

SMART återkomster: Om någon säger / kallar...

 • Du en förlorare: "Även om jag är en förlorare, har du inte rätt att döma mig som du gör, och om du måste gå ut ur ditt sätt att få mig att se dålig, så som bara säger att jag 'm mycket bättre än vad du är! " OR "Yeah väl, åtminstone jag inte behöver bära hinkar med smink som någon som är falska, och det är vad du är, en billig vinnare."
 • Du ett namn (ex: tik): "Du vet, går jag inte upp till folk och kalla dem (namn förolämpning), eftersom det inte är min nedsättande term och det är trashy Anledningen skulle du ens kalla mig det,. säger mig att du är okunnig, un-flott, och analfabeter. Klara fakta, eftersom du inte ens vet definitionen av (namn förolämpning). "
 • Du är ett slöseri med min tid: (Ibland plocka ut ett viktigt citat / ord från vad de har sagt och använder det mot dem, gör dem ser dum) "Om jag är ett sådant slöseri med din tid, varför du slösa din tid då? Du verkar slösa din tid att prata bakom min rygg, du verkar att slösa din tid att göra dig själv ser bättre än mig. Det är dags att du får ut av mitt liv, och gå vidare med ditt "(Du kan avsluta det där.)
 • Jag är bättre än dig: "Du är bättre än mig Varför du försöker få mig att se så illa, om du är bättre än mig Du har en otäck person som måste förändras, om du går vidare och göra? vad du gör med människor, så har du ingen klass. Och om motsatsen till vad jag sa, att du är vad en bättre människa är, då måste du verkligen vara okunnig och full av dig själv. "
 • Att få avsluta det:
  • Men också "Jag har viktigare saker att göra, än att tänka på vad du har att säga till mig. Vad du gör och säger till folk är så hjärtlösa av dig. Du är full av dig själv, och du inte bryr dig om någon. Du är inte människa, du är ett svart hål som suger livet ur människor, och jag är klar med dig. Jag behöver inte slösa min tid med någon som är värdelös, eftersom jag är bättre då att. Jag behandlar inte människor på det sätt du gör, eftersom jag vet att ge förolämpningar till människor, och visar ingen klass, visar hur mycket av en person du verkligen är, och hur värdelös man är i någons tid. "
  • Dessa är några som kommer att visa den personen, kan du vara mer smart-witted då de är.

Tips

 • För att få din punkt över, prata med lugn röst, ha en rak ansikte, och till fullo ögonkontakt.

Varningar

 • Upprepa inte meningar om och om igen!
 • Inte höja rösten, kom ihåg att göra dig verkar svalare.