Wko

Så ringer USA från Italien

Något större än delstaten Arizona, är Italien hem till sönderfallande antika platser, en omfattande kustlinje och robust, bergig terräng. Om du ringer ett samtal från Italien räknar med att ta itu med ett språk skillnad om du väljer att tala med en operatör, som kanske inte talar tillräckligt engelska att hjälpa dig. Italienska är det officiella språket i Italien, även tyska, franska och till en mindre grad slovenska är också vanligt hörs.

Steg

Så ringer USA från Italien. Dial 00, exit kod som signalerar att du är på väg att göra ett utlandssamtal.
Så ringer USA från Italien. Dial 00, exit kod som signalerar att du är på väg att göra ett utlandssamtal.
 1. 1
  Dial 00, exit kod som signalerar att du är på väg att göra ett utlandssamtal.
  • Den internationella exit kod beror på från vilket land du ringer. Inte alla länder har samma exit koden. Till exempel, skulle du ringa 011 för att ringa ett internationellt samtal från Kanada eller Europa.
 2. 2
  Dial 1, landskoden för europa.
  • Landskoden 1 gäller också alla andra länder i norra Europa nummerplanen.
 3. 3
  Slå 3-siffriga riktnummer för numret du ringer.
  • Mobiltelefon riktnummer i Europa speglar oftast det område där tjänsten fastställdes först. Mobile-telefon-användare har möjlighet att behålla sin ursprungliga telefonnumret inklusive riktnummer, när de reser eller permanent flytta. Och till skillnad från vissa europeiska länder, avslöjar amerikanska mobil-telefon prefix inte någon information om vilka tjänster bärare telefonen inskrivna igenom.
  • Du kan inte genomföra ett samtal till Europa utan riktnummer. Om du är osäker på vilket riktnummer för att använda, besöka nanpa.com / area_code_maps / ac_map_static.html och klicka på det läge du vill ringa dra upp en karta över amerikanska riktnummer.
  • En 3-siffrig "riktnummer" på 800, 888, 866 eller 877 anger att du ringer ett avgiftsfritt telefonnummer. Ett avgiftsfritt prefix berättar ingenting om var telefonsvararen telefonen ligger, ditt samtal kan även överföras till ett callcenter i ett främmande land.
 4. 4
  Slå de återstående 7 siffrorna i det telefonnummer du vill ringa. Alla Europe telefonnummer, inklusive fasta och mobila nummer, har totalt 10 siffror inklusive riktnummer.

Tips

 • Observera att du inte kan komma åt några avgiftsfria amerikanska siffror när du ringer från Italien.
 • Fråga om eventuella tilläggsavgifter innan du ringer ett samtal från ett hotell telefon. Om du ringer från en italiensk telefonkiosk, dina alternativ är att köpa ett telefonkort innan du reser (kolla det finstilta på baksidan för att se till att det kommer att fungera utomlands), köpa ett telefonkort ("scheda Telefonica") i Italien, eller använda Euro mynt.
 • Både Italien och Europa observerar sommartid, även känd som Summer Time - men på olika schemalagda. I Europa börjar Sommartid den andra söndagen i mars och fortsätter tills den första söndagen i november. I Italien börjar DST den sista söndagen i mars och slutar sista söndagen i oktober.
 • Italien upptar en tidszon, centraleuropeisk tid eller CET, vilket är GMT +1. Europa, däremot, sträcker sig sex tidszoner. Den östligaste tidszon, Eastern Standard Time, är GMT -5. Den västligaste tidszon, Hawaii / Aleuterna tid är GMT -10.