Wko

Hur att hyra efter en vräkning

Att hyra en lägenhet efter en vräkning kan vara svårt. Blivande hyresvärdar är rädda för att hyra ut till dig eftersom de tror att du inte skulle kunna betala hyran, eller kommer att skada deras egendom eller på annat sätt bryter mot villkoren i hyresavtalet. Fastighetsägaren granska din hyra ansökan kan komma åt din hyra historik genom ett Hyresgästföreningen eller tala med din före detta hyresvärd direkt. Dessutom, om vräkning var en följd av obetalda pengar som betalas till din hyresvärd, kan det finnas med på din kredit rapport.

Steg

Hur att hyra efter en vräkning. Undvik att ansöka om en ny lägenhet direkt om möjligt, för att ge dig själv tid att städa upp din ekonomiska situation om vräkning var för utebliven betalning av hyra eller fordringar som tillkommer på skadestånd till hyresvärdens egendom.
Hur att hyra efter en vräkning. Undvik att ansöka om en ny lägenhet direkt om möjligt, för att ge dig själv tid att städa upp din ekonomiska situation om vräkning var för utebliven betalning av hyra eller fordringar som tillkommer på skadestånd till hyresvärdens egendom.
 1. 1
  Undvik att ansöka om en ny lägenhet direkt om möjligt, för att ge dig själv tid att städa upp din ekonomiska situation om vräkning var för utebliven betalning av hyra eller fordringar som tillkommer på skadestånd till hyresvärdens egendom.
  • Om du bor med en rumskompis, har din rumskompis sätta nya lägenhetens hyra under hennes namn och sätta de allmännyttiga under ditt namn.
  • Betala din månatliga räkningar i tid för att etablera en meritlista att uppfylla dina ekonomiska åtaganden. Detta är ännu viktigare om du var bakom på dina verktyg på din förra lägenhet.
  • Få en kopia av din kredit rapport från de tre stora kreditupplysningsföretag: Experian, Equifax och TransUnion. Enligt federal lag, kan du begära en gratis kopia från varje byrå varje år AnnualCreditReport.com.
  • Gör finansiell ersättning till hyresvärden som fördrev dig.
  • Efter att betala tillbaka hyra eller andra skattepengarna, följa upp genom att begära en kopia av din kredit rapport för att se till att skulden togs bort.
 2. 2
  Träffa med fastighetsägaren direkt om möjligt. Om du vill hyra en fastighet förvaltas av ett stort uthyrningsfirman, kan du inte få träffa din hyresvärd.
 3. 3
  Gör ett gott intryck på din första mötet.
  • Tid besöket lämpligt om du tar med dig dina barn att träffa hyresvärden. Inte schemalägga inte utnämningen precis innan lunch eller tupplur tid, när barnen kommer sannolikt att vara trött och grinig.
  • Klä dig själv och dina barn i rena kläder. Din personliga utseende och hygien är en reflektion på hygienen fastighetsägaren kan förvänta av din lägenhet.
  • Lägg märke till det första intrycket ditt fordon gör. Liksom ditt utseende, speglar underhåll av din bil också på hur väl du tar hand om fastigheten. En bil överfyllda med skräp gör inte ett bra första intryck.
  • Visa upp för det planerade mötet några minuter tidigare.
  • Presentera dig själv för fastighetsägaren och ser henne i ögonen samtidigt som skakar hennes hand.
 4. 4
  Berätta hyresvärden om vräkning fråga direkt om det är på din kreditupplysning.
  • Du kanske vill berätta om vräkning, även om det inte är på din kreditupplysning. Ta reda på det direkt från dig är bättre än att upptäcka att du gömde den under en säkerhetsprövning.
  • Ge en förklaring till situationen, om möjligt. Till exempel, berättar fastighetsägaren som du gick igenom en period av arbetslöshet, en skilsmässa, eller andra livsavgörande situation som kan återspeglas på din kredit historia.
 5. 5
  Erbjud dig att betala en större kontant deposition än hyresvärden normalt skulle samla in från en lägre risk hyresgäst.
  • Erbjud dig att fördubbla deposition om sakskador var ett problem relaterat till vräkning, eller om du försöker att få en hyresvärd att möjliggöra en tvivelaktig husdjur. En stor deposition kan gå en lång väg mot att assuaging en hyresvärd rädslor och öka dina chanser att få lägenheten.
  • Om din vräkning var för utebliven betalning av hyra, erbjuda att betala en extra månadshyra, på toppen av vad hyresvärden begär, att hållas i deposition. Till exempel, om hyresvärden vill ha en månads hyra för att hålla som den sista månadens hyra, erbjuda att betala en andra månadshyra kommer att hållas med de pengarna.
  • Utbudet av extra pengar kan vara mer nödvändigt om du funderar på att hyra från en privat hyresvärd som endast äger en eller två lägenheter. Han kanske inte ha råd den ekonomiska risken så mycket som ett större uthyrningsfirman med många enheter.
 6. 6
  Hyr en lägenhet från en stor uthyrningsfirman, eller i en stor lägenhet gemenskap där det kan vara mindre restriktiva riktlinjer för screening hyresgäster.
 7. 7
  Bygga upp din kredit och hyra historia genom att betala din månatliga utgifter i tid.

Tips

 • Meddela varje kredit organet kort rapportering direkt, skriftligen, om du betala av skulden leder till avhysning och det är fortfarande som öppen skuld på din kredit rekord.

Varningar

 • Obetald domstol beordrade domar för pengar som betalas till hyresvärden att hyra, kommer skador eller leasing överträdelse, kvar på din kredit rekord för sju år om du inte löst skulden och få dem bort.
 • Det finns många andra konsumentprodukter rapporter om att vissa hyresvärdar har tillgång till genom olika sammanslutningar. Rekordet av vräkning, om den hanteras genom en domstol kan komma ut även om det inte är på din kredit rekord.