Wko

Hur Refill en tape dispenser

Ont om band vid fel tillfälle kan lämna dig "fastnat" i mitten av ett projekt, med begränsade alternativ. Se till att din dispenser alltid har tillräckligt med band för att ta dig igenom de "oumbärliga" tider där du behöver en full rulle.

Steg

Hur Refill en tape dispenser. Börja med att ta bort tomma rullen från facket genom att glida bakåt och upp ur spåret på tejprullen spindeln sitter på.
Hur Refill en tape dispenser. Börja med att ta bort tomma rullen från facket genom att glida bakåt och upp ur spåret på tejprullen spindeln sitter på.
 1. 1
  Börja med att ta bort tomma rullen från facket genom att glida bakåt och upp ur spåret på tejprullen spindeln sitter på.
 2. 2
  Skjut tomma tejp rullar av spindeln och kasta i en lämplig papperskorgen kärl. Om en möjlighet för återvinning i ditt område föreligger, kan det vara värt att kolla in som känslan av att hjälpa Moder Jord kan vara upplyftande i sig.
 3. 3
  Ta ny, full rulle tejp från boxen, varumärke kan vara ditt val. Utöva din rätt val och avgöra vilket märke som passar bäst för dina behov.
 4. 4
  Skjut ny rulle av tejp på tejphållare spindeln från endera riktningen, de flesta spindlar är dubbelriktade i förhållande till tejprulle ersättare.
 5. 5
  Att se till att färgade änden av ny tejp rulle (designerar där bandet slut börjar) är vänd uppåt, skjut spindel och nya full rulle tejp tillbaka till dispenser i motsatt riktning du bort det i steg # 1.
 6. 6
  Håll på färgade änden av bandet rulla, och dra mot skärande enheten i slutet av dispenser. Skär av färgade änden av bandet, och lämna nya början av bandet fastnat skärande enhet kanten, kasta färgade änden eller stick på en intet ont anande vän för en humoristisk gag!
 7. 7
  Njut av din nya full tape dispenser, beredda och kapabla för många tejpning möjligheter! Använd den så ofta som möjligt, som tejp dispensering är en tid hedrad aktivitet, speciellt kring julhelgen.

Tips

 • Smidig och enkel tejp dispensering är mer benägna att ge untorn tejpbitar tidigt att när du vill att de ska skäras.
 • Om du av misstag sätter den färgade änden av bandet ner i automaten på fel sätt, kommer bandet fastnar på skärande enheten, och kommer att lämna dig frustrerad och vill ha ut mer av din dispenser.
 • Ett par droppar matolja på spindeln vreden kan hjälpa smidig utmatning av bandet.
 • Kontrollera att tejprullen du försöker sätta i automaten är lämplig storlek, eller det kommer inte att passa och orsaka mycket frustration och oro.

Varningar

 • Metall framkant är mycket skarp, och bör behandlas med respekt och hanteras med försiktighet.

Saker du behöver

 • Tejphållare
 • Nya full rulle tejp