Wko

Hur man utvecklar en god arbetsmoral

Utveckla en god arbetsmoral börjar under den pedagogiska processen. När du går till skolan för en utbildning för att ytterligare din karriär, kan du bygga upp en god arbetsmoral genom dina studievanor. Om du arbetar när du går i skolan, är det ett annat sätt att utveckla en god arbetsmoral och lära multi-tasking innan du anger din karriär val. Distansutbildning möjligheter ger dig chansen att utveckla din egen arbetsmoral eftersom de är driven och flexibel.

Steg

Hur man utvecklar en god arbetsmoral. Lösa själv att arbetet är precis vad namnet antyder.
Hur man utvecklar en god arbetsmoral. Lösa själv att arbetet är precis vad namnet antyder.
 1. 1
  Lösa själv att arbetet är precis vad namnet antyder. Även om du kan njuta av ditt arbete och även hitta det roligt, är det fortfarande arbete och du måste närma sig den med en positiv attityd och har enastående etik.
 2. 2
  För att öva att utveckla din egen arbetsmoral, utforska distansutbildning möjligheter. Distansutbildning kräver att du utvecklar din egen läroplan och vara driven som hjälper dig att lära dig bra arbetsvanor du kan ta i den professionella arenan.
 3. 3
  Få en deltidsjobb medan du deltar i distanskurser. Jonglering din utbildning och ett deltidsjobb förbereder dig för en hektisk arbete värld som insisterar på multi-tasking.
 4. 4
  Att ha ett deltidsjobb och betala mot dina distansutbildning kostnader också ge dig värdefull erfarenhet av budgetering och hantering av pengar, vilket är viktigt i arbetslivet.
 5. 5
  Skriv ner dina mest framgångsrika strategier för att distansera uppdrag lärande skola och ditt jobb. Genom att skriva ner små tekniker som hjälpte dig jonglera ditt akademiska liv, kan du hänvisa till denna journal när du är anställd i din karriär val för att se vad som fungerade för dig under stressiga tider i det förflutna.

Tips

 • Distansutbildning är en dynamisk situation som gör att du kan utveckla ditt eget schema. Håll koll på de tider på dagen du är mest produktiva och dra nytta av dem. Dessa är också sannolikt att vara den bästa tiden för att hantera stora uppgifter när du anger din karriär val.
 • Prata med din lärare för att få ärlig feedback om din arbetsmoral och förhållningssätt.
 • Var ärlig mot dig själv. Om du vet att det finns vissa tider på dagen du är mindre produktiv, schemalägga enklare uppgifter för den tiden. Använda tiden klokt är kärnan i en god arbetsmoral.
 • Diskutera ditt arbete prestanda med din arbetsgivare för att få större insikt om dig själv som anställd.
 • Om du blir överväldigad, lära sig att släppa vissa uppgifter går. Till exempel, om dina kurser är mer än du kan hantera, ta färre klasser följande termin. Om ditt jobb kräver fler timmar än du kan ge, diskutera det med din chef. Detta är bra praxis för den verkliga världen, eftersom det är oundvikligt att du kommer att möta samma utmaningar i ditt valda yrke.
 • Sträva efter att göra ditt bästa i alla situationer. Oavsett om rengöring tabeller eller förbereder en hemuppgift, alltid göra ditt allra bästa. Denna inställning kommer att följa dig i ditt valda yrke.

Varningar

 • Arbeta heltid och gå på college heltid, även på distans, kan vara en enorm utmaning. Om du blir överväldigad, kan du ta färre klasser för att befria dig själv. Det är omöjligt att göra ditt bästa arbete när du är överbelastade.
 • Var noga med att undvika "Degree Mills" när du registrerar dig för en distansutbildning möjlighet - vissa skolor utfärda examina som är värda lite mer än papperet de är tryckta på.