Wko

Hur man tjänar en online nursing grad

Online nursing skolor erbjuder ett alternativ som kan vara både mer tillgänglig och mer ekonomiskt för dina behov än att fysiskt närvara vid en traditionell sjuksköterskeskola. De kan vara särskilt användbart om du fortfarande behöver arbeta under studietiden, om du är arbetsoförmögen av någon anledning, eller om du bor i en avlägsen plats. Även om det finns kliniska och komponenter laboratorium till alla program sjuksköterskeutbildningen som måste fyllas på en verklig anläggning, kan de flesta grundläggande kurser fyllas hemma via Internet och för vissa kurser. Denna artikel kommer att hjälpa dig att fatta ett beslut om hur man registrerar och driva en online nursing grad i Europa.

Steg

Hur man tjänar en online nursing grad. Överväg noga vad det innebär att vara en sjuksköterska.
Hur man tjänar en online nursing grad. Överväg noga vad det innebär att vara en sjuksköterska.
 1. 1
  Överväg noga vad det innebär att vara en sjuksköterska. De ansvarsområden, de långa timmar och den relativt låga löner inblandad i en ammande karriär kan vara en utmaning. Det är dock viktigt att balansera dessa utmaningar med frukterna av servering för det större goda i samhället och hjälpa andra, däribland vetskapen om att du verkligen bidrar till att göra livet för många patienter en mycket bättre. En av de mest tvingande skäl att bli sjuksköterska är dess många arbetstillfällen, Bureau of Labor Statistics har prognosen en stor brist på sjuksköterskor under de kommande åren med den åldrande baby Boomer befolkningen. Göra en del efterforskningar på nätet för att se vad sjuksköterskor säger sig (det finns massor av forum inlägg du kan checka ut), och be sjuksköterskor att ta reda på vad de tror är bra och dåligt om jobbet innan du gör ditt beslut.
 2. 2
  Bestäm vilken grad kurs är rätt för dig. Om du redan har omvårdnad erfarenhet, eller en ammande examen, kanske du letar efter mer avancerade online grad arbete än om du startar upp för första gången. I allmänhet kan du förvänta dig att hitta följande utbildningar som erbjuds:
  • Online eller kredit-by-Examination Associate i omvårdnad (ASN) - denna grad leder till RN licensieringen, och är ett bra alternativ om du redan är en sjukvårdare eller en praktisk / yrkesinriktad sjuksköterska (LPN / LVN)
  • Online kandidatexamen i omvårdnad (BSN) - detta kommer att resultera i att du blir en legitimerad sjuksköterska (RN)
  • Online RN-till-BSN - om du redan har en ammande examen eller ett intresseföretag grad, är detta ett "snabbspår" sätt att få en BSN
  • Online Master of Science i omvårdnad (MSN) - det är ungefär som specialiserat sig på ett område av avancerade metoder
  • Online Omvårdnad Doktorsexamen - ytterligare specialisering inom avancerad praktik eller klinisk forskning, när du söker en ledarroll.
 3. 3
  Hitta en lämplig online-kurs sjuksköterskeexamen. Det finns många kurser tillgängliga på Internet och du kommer att behöva spendera tid siktning genom dem. Det finns två huvudsakliga sökmetoder - en är att gå till ett universitet som är känd för sina examina sjuksköterskeskola (be vänner, sjuksköterskor Du vet, på det lokala sjukhuset, etc., om du inte är säker på), eller så kan du använda en av de många online portaler grad sammanställa som nämner alla de stora, välrenommerade universitet. Det är verkligen viktigt dock att se till att du tittar på en ansedd examen kurs, du kan få lite hjälp genom att läsa Googles artikeln på att säkerställa online grad trovärdighet för att hjälpa dig att undvika fallgropar. När du har valt en online grad som verkar rätt för dig, ta dig tid att läsa upp på de villkor, vanliga frågor, och att lära sig om inte allt som erbjuds uppfyller dina behov och intressen.
 4. 4
  Tänk på din tid tillgänglighet. Det är också en bra idé att besluta om hur mycket flexibilitet du vill från din examen - om du fortfarande behöver arbeta när du fyller i din kurs, hitta en kurs med den bästa flexibilitet att anpassa sig till ditt schema. De flesta online-kurser är redan medvetna om att deras elever fortsätter att arbeta och tillgodose detta väl.
 5. 5
  Komplett online-registrering för dina grundläggande kurser. Kurserna kommer sannolikt att inkludera: Introduktion till Professional Nursing, Nursing Management, Health Policy Issues, Omvårdnad Administration, Health and Disease Management, forskningsmetoder, Nursing Theory, och mer. Kontrollera om vistelsekraven - många online nursing skolor kommer inte ha detta, men du kommer att behöva slutföra laboratorie-och kliniska krav i något skede, så det är viktigt att tänka i förväg om hur du kommer att möta detta på den tiden.
 6. 6
  Gör överenskommelser med skolan för att uppfylla de kliniska kraven på en vårdinrättning nära deras bostadsort. Det måste göras en gång grundläggande kurser har genomförts och bör vara något att tänka på som en del av din inskrivning process, i fall du behöver också planera för en tillfällig vistelse på annat håll.
 7. 7
  Träna din förmåga att betala för examen. Räkna med nuvarande online nursing program som erbjuds genom offentliga universiteten att kosta mellan 85€ och 130€ per kredit timme. Beroende på skolans akademiska kalender, kan detta vara allt från 60 till 90 högskolepoäng. Som en online-elev, brukar du inte kommer att debiteras out-of-state avgifter och studieavgifter. Det finns stipendier och bidrag som finns för online nursing grader, i stället för att uppmuntra människor att komma in på omvårdnad fältet, titta bara på universitetets stipendier och bidrag avsnittet på Internet, eller be om råd.

Tips

 • Ett sätt att minska kostnaderna och spara tid är att överväga att ta äran för grundläggande förutsättningar genom prövning. De flesta vårdutbildningar kräva att den sökande har tagit kurs i grundläggande biologi, kemi och matematik; kollegiet examen på programmet (CLEP) möjliggör för studerande att tjäna poäng i dessa ämnen för 10% av vad det skulle kosta att ta hela kursen.
 • Dra nytta av ansedda källor som ger en guide till online grader och online skolor.

Varningar

 • När bedriver en online grad, är det viktigt att se till att skolan är ordentligt ackrediterade. De flesta online college webbplatser tillhandahålla denna information, du kan också lära dig mer om ackreditering genom att besöka US Department of Education webbplats.
 • Se till att det är en riktig skola genom att gå till webbplatsen ovan och dubbelkontroll.