Wko

Hur att hitta rätt online kontinuerliga utbildning skola

Online fortbildning är en snabbt växande marknad som blir mer och mer acceptabelt på arbetsplatsen - så länge du väljer en legitim online utbildningsprogram.

Steg

Hur att hitta rätt online kontinuerliga utbildning skola. Se till att priset är rätt.
Hur att hitta rätt online kontinuerliga utbildning skola. Se till att priset är rätt.
 1. 1
  Verifiera institutet "erkänd" genom rådet för högre utbildning ackreditering hemsida på http:/ / www.ncahlc.org. ("Rådet för högre utbildning Ackreditering (Chea) databas listar cirka 7000 examen som beviljar och icke-graders-beviljande institutioner och över 17.000 program som är ackrediterade av Europa ackreditera organisationer som har erkänts av antingen Chea eller genom Europa Department of Education (USDE) eller båda. ") Ackreditering är nödvändig för erkännande av din arbetsgivare samt erkännande från andra lärosäten (dvs., i fall du vill bedriva en avancerad examen).
 2. 2
  Se till att priset är rätt. Ta reda up-front - innan du betalar en ansökningsavgift exakt hur mycket undervisning är och se till att du har en fullständig bild av alla kostnader, inklusive eventuella tillgång avgifter, texter, andra nödvändiga inköp, etc. Du måste vara positiv du har råd med undervisning kostnader. Tänk på att många företag har starka alternativ undervisning ersättning. Även online-utbildning är i allmänhet billigare än en jämförbar campus-baserad utbildning, det är inte billigt, så se till att du får dina pengar är värt och vet exakt vad du registrerar dig för.
 3. 3
  Kolla in lärarna. Fråga om deras erfarenheter - antingen verkliga eller akademiska - och se till att de är värdiga att utbilda dig på det område ni bedriver. Det är viktigt att de har den kunskap som krävs för att göra jobbet. Som en referenspunkt, mest associerar eller junior college lärare har minst en magisterexamen i ämnet de undervisar, och majoriteten av fulla college professorer har en doktorsexamen. i sitt område av expertis. Din online lärare bör ha jämförbara utbildningsnivåer.
 4. 4
  Se till att du kommer att få någon behövde uppmärksamhet. Försök och stift ner minst en riktlinje för elev-lärare nyckeltal. Till skillnad från klassrummet lärande, är det möjligt att ha ett nästan obegränsat antal elever i en online-klass, men självklart om klasstorleken är enorm, kommer du inte få samma sorts kvalitetstid med lärarna som du skulle i en mindre klass. Att se dina lärare inte överbelastas kan hjälpa dig att få den utbildning du förtjänar.
 5. 5
  Utvärdera skolans historia. Skolorna utvecklar sitt rykte för att producera kvalitet studenter - som får jobbet gjort på de företag som anställer dem - över tiden, så för det mesta, ju längre skolan har funnits, desto bättre.
 6. 6
  Utvärdera dina studiekamrater. Vilken är den totala skolgången och hur stor andel av studenterna examen? De bör kunna berätta hur många studenter är för närvarande inskrivna. En stor mängd studenter visar både stabilitet och framtida namn erkännande på arbetsmarknaden. Dessutom är en högre examensfrekvens ett stort tecken på att eleverna är mycket nöjda med de program på skolan. Var misstänksam om de inte delar dessa datapunkter med dig.
 7. 7
  Bestäm vilka resurser de kommer att kräva att du har. De flesta online klasser kräver att eleverna har tillgång till en dator och kan kräva vissa nivåer av hårdvara för att adekvat hantera och köra upp-to-date multimedia och ordtyperna bearbetning av program. De kan också kräva vissa nivåer av tillgång till Internet. Så se till att din utrustning är upp till uppgiften, eller att du är budgeterade för att köpa ny utrustning. När det gäller programvara, många online-program ger allt material du behöver direkt från deras webbplats, men vissa kan kräva att du köper extra programvara på egen hand.
 8. 8
  Bestäm vilka resurser skolan ger till dig. Top online grad program erbjuder stor tillgång till "virtuella bibliotek" och andra resurser för att hjälpa dig genom din utbildning.
 9. 9
  Kontrollera hur lång tid som behövs för att få en examen som fungerar för dig. Den tid som krävs för att få din examen kan variera i nätbaserad utbildning världen, så se till att du vet exakt hur länge varje program du funderar tar och bestämma vilka passar bäst in med din tidsram. Vissa online skolor kommer att tillåta dig att utföra uppgifter i din egen takt, medan andra kräver att eleverna deltar i virtuella klass sessioner och har särskilda tidsfrister för inlämningsuppgifter.
 10. 10
  Titta in vilka former av kommunikation är tillgängliga för dig att komma i kontakt med skolan / lärare. Du vill veta om all kommunikation sker på nätet eller om du kan även ringa om du behöver hjälp eller har frågor. Vissa skolor erbjuder även faktiska campus platser du kan gå till för vissa klasser, sessioner eller extra hjälp. Ju fler alternativ som finns för dig, desto bättre, men åtminstone borde skolan ha ett legitimt telefonnummer för dig att nå dem på.

Tips

 • Ackreditering och en bra match till önskade utbildningar är de två viktigaste nycklarna.

Varningar

 • Se upp för icke-ackrediterade online grad kvarnar som lär dig ingenting. Om det låter för bra för att vara sant, är det förmodligen!