Wko

Hur man spåra en USPS paket

Att lära sig att spåra en USPS-paketet kommer att hjälpa dig att se till att de varor som du skickar via US Postal Service inte går förlorade. Denna artikel kommer att lära dig om de resurser som du har för att spåra paket levereras av USPS.

Steg

Hur man spåra en USPS paket. Gå till spåret och bekräfta fliken på postgången webbplats.
Hur man spåra en USPS paket. Gå till spåret och bekräfta fliken på postgången webbplats.

Spåra och bekräfta nätet

 1. 1
  Gå till spåret och bekräfta fliken på postgången webbplats: https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction_input. Här kan du skriva in information till mellan 1 och 10 paket.
 2. 2
  Leta upp kvitto numret.
  • Kvittot antalet ligger på botten av ditt kvitto, efter betalningsmetod och transaktion nummer.
  • Ange märkningen. Input etiketten, kvitto eller tracking numret exakt så som det visas på ditt kvitto eller etiketten, inklusive alla bokstäver och siffror, i den stora posten fältet till vänster.
 3. 3
  Tryck "hitta."
  • Om du har angett en etikett nummer, kommer du att se status på ditt objekt.
  • Om du levereras med Express Mail, får du peka-av-poäng spårning information så att du vet var din produkt är vid alla tidpunkter.
  • Om du använt leveransbekräftelse, certifierade post eller rekommenderat brev, ser du när ditt paket gick ut för leverans.

Använd tjänster leverans bekräftelse att spåra kvitto

 1. 1
  Köp leveransbekräftelse. När du köper porto, kan du också köpa tjänsten leveransbekräftelse. Den totala läggs till den totala portobeloppet på dina fraktsedlar. För aktuella priser, klicka på denna länk: https://www.usps.com/webtools/_pdf/Delivery-Confirmation-v8-1c.pdf.
  • Ett kort kommer att skickas till dig som innehåller datum, postnummer och leveranstid.
  • Information från dina köpta tjänster Leveransbekräftelse kommer också att visas när du använder Track och Bekräfta funktioner på USPS hemsida.
 2. 2
  Använd signatur bekräftelse. Signatur Bekräftelse ger ytterligare en nivå av säkerhet genom att kräva att mottagaren att ge en signatur vid leverans av paketet.
 3. 3
  Bekräfta leverans av din försändelse. Du kan få online bekräftelse på ditt paket leverans med ditt unika artikelnummer. Certifierad Mail, som häftebekräftelse, kräver att mottagaren att underteckna vid leverans och upprätthåller ett register av signaturen.
 4. 4
  Kontrollera leveransen av din rekommenderad post. Du kan verifiera leverans av paket på nätet samt ett register över alla misslyckade leveransförsök.

Begär mottagningsbevis

 1. 1
  Begära ytterligare bevis på leveransen. Detta är tillgängligt för paket som skickas via Express Mail. Om inte paketet skickas till en postbox, kan du begära att mottagaren undertecknar vid leverans av paketet.
 2. 2
  Köp ett kvitto. Köpa kvitto antingen före eller efter utskick ett paket. När du gör, kommer du att få dokumenterat bevis på att det blev levererat.
  • Retur kvitton finns som ett grönt mailer kort med mottagarens underskrift eller handstämpel. De är också tillgängliga som mejlat PDF-bilagan visar en bild av mottagarens signatur eller handstämpel.
  • Använd kvitto med de flesta Express Mail, First-Class Mail, Priority Mail och pakettjänster.
 3. 3
  Anmäl dig till E-post. Be för elektroniska kvitto alternativet när du postar en paket via certifierade post, assurerade brev, COD, eller Registrerade tjänster Mail.
 4. 4
  Spåra Global Express paket. Om du vill spåra en Global Express paket, ring 1-800-222-1811.

Tips

 • Spårning är inte tillgänglig för International Priority Mail Flat Rate lådor och andra schablonbelopp internationella tjänster.
 • Om du är en certifierad Shipper, lägg leveransbekräftelse till din online-fraktsedel.
 • Några ytterligare säkerhetstjänster, såsom certifierade post och rekommenderat brev kan ha begränsad tillgänglighet baserat på värdet på paketet som du skickar.

Varningar

 • När du är mottagare av ett paket, din avsändare kan eller inte kan betala för spårning tjänster. Till exempel kan du inte att kunna spåra paket som du har beställt från en online-återförsäljare bara för att de sändes via USPS.

Saker du behöver

 • USPS webbplats
 • Kvitto på paketet
 • Leverans bekräftelse kort
 • E-post eller PDF-fil som innehåller häftebekräftelse