Wko

Hur får man ett militärt ID

Ett Europa Militär ID sticker ut från alla utfärdade regeringen kort. Inte vem som helst i världen kan få en och till skillnad från alla kort, bär kortinnehavaren vissa rättigheter och privilegier. Här är några kriterier för att få en. Grundtanken är att den person som behöver en militär-kort eller en gång var en militär tjänst medlemmar.

Steg

Hur får man ett militärt ID. Kontrollera att du har en legit anledning att vilja kortet.
Hur får man ett militärt ID. Kontrollera att du har en legit anledning att vilja kortet.
 1. 1
  Kontrollera att du har en legit anledning att vilja kortet. Ingenting stoppar raden väntar så kallt när en tjänst medlem eller deras anhöriga ber om ett kort eftersom de inte gillar bilden eller att lamineringen på hörnet är skalning. Så se de trevliga människor med goda skäl att göra det kortet som fick tjänsten ledamot en ny förändring i rang eller ditt kort kommer att löpa ut i mindre än 90 dagar. De fina människorna i inskrivningen Defense Behörighet rapporteringssystem operatörer (eller DEERS) är mer än glada att ta emot dig.
 2. 2
  Samla två former av identifiering, företrädesvis icke utgånget körkort eller pass. Låt oss inse det folk, det är en galen värld vi lever nu och militären har fått vara extra försiktiga med vem de utfärdar korten till. För mer information, kontakta din DEERS byrån på vilka former av ID som du behöver innan du reser till ID-kort plats. Ändå, en stor regel råd: A körkort och ett amerikanskt pass är det bästa ID som accepteras. Det värsta? Betal-eller kreditkort, som inte är acceptabla, även om den har en bild av dig och din kisse.
 3. 3
  Se din bästa. Tjänste-medlemmar, om du ens tror att du ser ut som en trasa väska, gör du förmodligen. Nu behöver du inte sätta på din klänning blå uniform med dina band. Bara få rena snitt och rakat. För klädsel, har du möjlighet att ha civil klädsel så länge du inte har någon typ av logotyper eller ha någon typ av klädsel som identifierar dig som europeisk eller vilken nationalitet som helst. Om du väljer att bära dina DCUs, se till att den är ren och presentabel.
 4. 4
  Se till att dina dokumentationer är antingen original eller bestyrkt kopia. De vänliga människorna bakom skärmar och skrivbord kallas Verifiera tjänstemän. Det är deras ansvar (och jobb för den delen) för att kontrollera eventuella förändringar i din DEERS register. De kan inte godta kopior gjorda i en kopiator eller skrivas ut på en skrivare. Någon måste ta ansvar annat än tjänsten medlem för att säga det här är legit. Kom ihåg Verifiera tjänstemän (eller VOS) höll till det yttersta ansvaret av militären och regeringen lag att se till att rätt personer får rätt inställningar. Om de inte tycker att det är legit, de har den rätten att sluta.
 5. 5
  Svara på frågorna genom att verifiera tjänstemän (eller vos). De kommer att vilja försäkra att du är den du säger att du är. Vos är människor också. De har känslor och de har liv. Vissa Vos är lågt rankade tjänsten medlemmar. Men när det kommer till att vara en VO? När det gäller högre rank människor, kan du beställa dem inte att göra något olagligt. Och de kan inte ta ditt ord utan skriftliga order från officiella kanaler. Kom ihåg att de är bundna av Uniform Code of Military Justice (UCMJ) till. Hotelser kommer du ingenvart.
 6. 6
  Läs över formen som vos har du registrerar. Sedan underteckna det.
 7. 7
  Kontrollera ID-kort för att försäkra din information är korrekt innan de lämnar stationen.

Tips

 • Om du förlorar ditt id-kort, informera din befälsordningen omedelbart. Dåliga nyheter slås inte bra över tid. Ju snabbare du informera Chain, desto snabbare de kan få dig att ID-kortet. (För du singel folk, det är din måltid biljett till mässen.)
 • För tjänste-medlemmar som är värvning rank (E-1 Även e-3s), eftersom du folks förskott snabbt, är det inte nödvändigt att få ett nytt ID-kort varje rang tills du når E-4.
 • Den Common Access Card eller CAC ID-kort är mycket dyra. När detta skrivs, är varje kort 30€ dollar. Så, behandla ditt kort som du skulle behandla ditt vapen. Du missbrukar ditt vapen, kommer det inte att fungera när du verkligen behöver det. Samma sak gäller för ditt kort.
 • Om du ler på ditt foto, behaga inga överdrivna uttryck. Ingenting kommer att flippa ut militärpolisen eller tjänstemän Gate än för en tjänst medlem för att ha en Charlie Manson stirra tittar tillbaka på dig i mitten av en kall natt.