Wko

Hur du handskas med sparken

Tyvärr har vissa chefer är inte särskilt lätt att få tillsammans eller kommunicera med. Detta kan ofta leda till ett beslut att avskeda en anställd. Eller ibland andra omständigheter inträffar som leder till denna typ av val. Oavsett anledning, sparken är ofta en mycket obehaglig upplevelse för dem som måste gå igenom det. Här är några förslag på sätt att hantera.

Steg

Hur du handskas med sparken. Tycker inte illa om någon inte gillar dig och inte ens slösa din tid att tänka på dem.
Hur du handskas med sparken. Tycker inte illa om någon inte gillar dig och inte ens slösa din tid att tänka på dem.
 1. 1
  Tycker inte illa om någon inte gillar dig och inte ens slösa din tid att tänka på dem.
 2. 2
  Gör något som får dig att må bra, som umgås med vänner för natten. Ta bara alla att ilska och stress energi och släpper den genom att ha en bra tid.
 3. 3
  När du ser din chef, inte ge honom / henne arga blickar. Bara undvika honom.
 4. 4
  När du ser ex-medarbetare, tala till dem kortfattat, men försök att inte tala om att den avfyrats.
 5. 5
  Var stark och komma tillbaka på fötterna. Du kommer att se ganska dum om du är svag och du tillbringa dag efter dag hemma tittar på TV när du inte arbetar. Re-gör ditt CV och skicka den till en ny plats att arbeta, även om du bara planerar att arbeta där för ett par månader tills du hittar det bästa jobbet för dig.
 6. 6
  När du träffar en ny chef vara vänlig mot alla, även när chefen inte är omkring. Chansen är stor att han fortfarande kommer att höra om det.
 7. 7
  Om du någonsin bara chatta med din chef, fråga om honom / henne och säga så lite som möjligt om dig. Kom ihåg att inte agera fejk om du ska agera. Gör dig själv en verklig person med riktig personlighet, inte vara så spänd.
 8. 8
  Kom ihåg, förhoppningsvis du inte kommer att vara runt så länge de kommer att vara.
 9. 9
  Dags att gå till arbetslöshet linjen!

Tips

 • Om du känner behov av att tala om hur mycket du hatar ditt ex-boss, skriv det i en journal. Folk kommer att få irriterad och undvika dig om du fortsätter att prata om din chef skjuter dig.
 • Klä snyggt, men inte gå överbord. Om du tänker för en verkställande jobb, är en kostym och slips onödiga. En ren, put-tillsammans outfit och några grundläggande hygien är acceptabel för de flesta jobb.

Varningar

 • Det är okej att orera om varför du hatar din ex-chef, men om det är allt du pratar om, kan det bli ett problem. Troligtvis människorna runt omkring dig kommer att tröttna på den. Försök släppa ilska i en tidskrift eller blogg eller göra en fysisk aktivitet.
 • Aldrig bära jeans eller tugga tuggummi i en intervju. Det kommer att verka oprofessionellt och du troligtvis inte kommer att få hyra.