Wko

Hur blir ett barn modell

Har ditt barn ett stort leende, en stor personlighet och gillar att få sin bild tagen? Om ditt barn är, har en förtjusande och utåtriktad personlighet stil och inte tänka poserar för udda skott eller två, så du kanske bara har ärendes av en barn modell i din familj. Förutsatt, naturligtvis, att ditt barn visar en lutning och intresse.

Steg

Hur blir ett barn modell. Se till att ditt barn är intresserade och villiga att prova detta.
Hur blir ett barn modell. Se till att ditt barn är intresserade och villiga att prova detta.
 1. 1
  Se till att ditt barn är intresserade och villiga att prova detta. Det är inte rättvist att skjuta ett barn som saknar intresse och kommer senare visa en hel del bitterhet mot dig för detta. Om du har en utåtriktad och intresserad barnet, vet du det, eftersom hans eller hennes motivation och entusiasm kommer att vara uppenbar.
 2. 2
  Ta fotografier av ditt barn. Få en klar leende skott, ett huvud skott och en full längd fotografi. Se till att endast ett barn är i varje bild. På baksidan av bilderna är barnets storlek, höjd, födelsedatum och storlekar (skostorlek, byxa storlek, skjorta storlek etc.) och kontaktuppgifter. Du vill ha en portfölj av ca 20-25 bilder på ditt barn poserar naturligt.
 3. 3
  Kontakta välrenommerade modellagenturer som representerar barn i närheten av ditt område. Ställ in en tid för att träffa dem. Håll din jord (och huvudet) när du är på telefonen, eftersom den personen i andra änden kan ibland vara ointresserade eller kanske ens försöka avråda dig för någon av flera skäl.
 4. 4
  Förbered ditt barn. Byrån kommer att genomföra en intervju för att se om han eller hon är lämplig för alla jobb. Överväga att ge ditt barn tala offentligt, modellering, danslektioner, eftersom dessa kommer att bidra till att förbättra hans eller hennes självkänsla, oavsett vad ditt barn slutar upp att göra. Det är en bra idé att öva intervjua med någon som inte är en juridisk vårdnadshavare eller förälder, som en nära vän till familjen.

Tips

 • Öva ditt barn är att göra det trevligt och vänligt.
 • Arbeta med ditt barn framför en kamera hemma för att se hur han eller hon reagerar kring den utrustningen.
 • Bara gå med en byrå som kommer att berätta sin adress och har fastställts för minst ett par år!
 • Se till att du har tillräckligt med tid att gå till gjutgods, intervjuer, fotograferingar, etc. Det tar upp mycket av din tid, och du inte får ersättning.
 • Du behöver inte professionella bilder, oftast. Kontrollera först. De flesta moderna digitalkameror ger högkvalitativa skott nuförtiden.
 • En e-bok som heter "Child Modeling utan att tömma plånboken" av Gloria D. Heffner diskuterar vägar till en hel del av portföljen och marknadsfrågor själv. Det ger också en resurs (er) för att hitta agenter i ditt område. Den har ett kreativt sätt att göra ett CV om barnet har mycket liten eller ingen erfarenhet.
 • Var aktiv, du kommer inte komma någonstans genom att bara sitta av och väntar! Du måste vara aktiv och hålla ringa byrån för att kolla om det finns några lediga jobb.
 • Bli inte upprörd om arbetet inte kommer i din väg! Det kan ta månader för arbete att komma till dig, men när den gör det kommer säkert att bli bra!
 • Försök att hålla dig borta från skräpmat, men kom ihåg att du är fortfarande ett barn och att en och annan chokladkaka kan inte skada.

Varningar

 • Det finns praktiskt taget ingen rimlig anledning för någon myndighet eller produktion anställd att begära att du lämnar ditt barn ensam med dem. Dåliga saker kan bara ta några sekunder. Om din närvaro är en distraktion för ditt barn kan du helt enkelt placera dig där de inte kan se dig - men du kan se dem.
 • Var noga med att inte pressa ditt barn för mycket, lite motivation är bra men att tvinga en olycklig barn att göra detta är kontraproduktivt.
 • Ge aldrig en byrå förskott avgifter! Om de ber dig att göra det är då det dags att klippa och köra!
 • Var försiktig - om det låter för bra för att vara sant, är det förmodligen! Om du måste betala för att få ditt barn gå med byrån, det är en bluff, och de kommer troligtvis ange ditt bankkonto (om de får bankinformation) och råna dig. Nedre raden: om du måste betala, glöm det.
 • Se till att en ansvarig vuxen är på foto-shoot
 • Vissa myndigheter har vad som kallas ett "samråd avgift". Gör din egen uppfattning om det är värt att betala, men alltid ställa frågor först om vad avgiften innebär och vilken service du får.