Wko

Hur man skriver ett brev för finansiellt stöd

För många studenter kan skriva en finansiell brev vara en svår process. När du skapar en av dessa handlingar, du försöker kommunicera olika saker för det finansiella stödet avdelningen på ett universitet eller högskola. I allmänhet är det ekonomiska stödet brev en begäran om finansiellt stöd eller en begäran om en förändring i status för befintliga finansiella stöd avtal. Dessa brev är ofta skrivna med vissa gemensamma grundelement. Om du behöver skriva ett brev till ekonomiskt stöd, här är några av de viktigaste stegen som de flesta studenter använder för att säkra finansieringen för sin utbildning.

Steg

Hur man skriver ett brev för finansiellt stöd. Börja med en hälsning och kontaktinformation.
Hur man skriver ett brev för finansiellt stöd. Börja med en hälsning och kontaktinformation.
 1. 1
  Börja med en hälsning och kontaktinformation. Börja ditt brev med en lämplig hälsning linje, riktad till ekonomiska stödet kontor och personalen där. Se till att din uppdaterade kontaktuppgifter är närvarande så att läsarna kan reagera snabbt.
 2. 2
  Skriv kroppen av din finansiella stödet brev. Flera stycken bör vara tillräckligt för att ange ditt fall för finansiellt stöd och kommunicera all annan nödvändig information för det finansiella stödet avdelningen.
  • Ge en kortfattad bedömning av situationen. Detalj befintliga finansiella stöd eller tidigare kommunikation med institutionen. Det är också en bra idé att inkludera information om tidigare tilldelats stöd, och bifoga sådan dokumentation på ditt brev. Detta visar de som läser ditt brev än du har arbetat hårt för att få finansiering i det förflutna, och även hjälper till att lysa upp din nuvarande situation.
  • Ge mer bakgrund. I många fall är den studerande försöker säkra en förändring av finansiering. Ett av de vanligaste sätten att göra detta är att visa finansiell information stödet kontoret att de för närvarande inte har om din ekonomiska situation och hur ekonomiskt bistånd gäller. Detalj objekt som inkomstbortfall för primära löntagare i hushållet och allt annat som kan få dig mer ekonomiskt stöd.
  • Beskriv det ekonomiska stöd eller ändringar som du önskar. En av de viktigaste delarna i ett finansiellt stöd bokstav är en tydlig, enkel bedömning av vad du behöver och vad du vill fråga om i brevet. Kontrollera att denna information är framträdande.
 3. 3
  Ingå din finansiella stödet brev. Slutsatsen av ditt brev bör vara en enkel upprepning av mål, tillsammans med några artiga avslutande punkter, som att tacka ekonomipersonal stöd avdelning för den tid och möda på att hantera din ekonomiska stöd.
  • Se till att ditt brev har den rätta tonen. Experter rekommenderar en artig, ödmjuk ton för en finansiell ett brev för att få den bästa chansen av lämplig personal åtgärder.
  • Analysera grammatik och stavning i ditt brev att se till att det ser ut som ett verk av en utbildad person.
  • Utvärdera ditt brev för logik och flöde. I viktiga kommunikationer såsom finansiella stödansökningar, är det viktigt att ditt brev vettigt för läsaren och är gratis logiska fel som kan orsaka förvirring. Dessutom granska ditt brev för att se till att det flyter bra och inkluderar inte konstigt eller otymplig språk eller meningsbyggnad.