Wko

Hur man gör pengar som en högskolestudent

Högskolestudenter har mycket ledig tid på sina händer, så att de kan potentiellt göra några pengar att betala för skolan, pizza, läroböcker, och många andra saker.

Steg

Hur man gör pengar som en högskolestudent. Se till att du är på toppen av ditt skolarbete först.
Hur man gör pengar som en högskolestudent. Se till att du är på toppen av ditt skolarbete först.
 1. 1
  Se till att du är på toppen av ditt skolarbete först. På så sätt kommer du att hålla alla stipendier du redan har, vilket kommer att hjälpa.
 2. 2
  Försök dela dina tjänster och tid på nätet med folk nära dig via sajter som errund. Ta reda på vad god kompetens du har, och hjälpa andra i närheten av dig i gengäld för lite extra pengar. På så sätt kommer du att tjäna pengar och andra förmåner.
 3. 3
  Tänk jobb du kan göra hemifrån eller campus. Telemarketing, kuvertering, och datainmatning är allt ganska enkelt.
 4. 4
  Om du gillar barn och har en bil och en ren drivande post, kan du bli en barnflicka eller barnvakt. Det är precis så bra jobb för killar som för tjejer.
 5. 5
  Promenera hundar, rena hus, eller tabeller vänta. Eller vända hamburgare, det klassiska valet.
 6. 6
  Andra jobb är förmodligen tillgängliga. Titta i platsannonser i din campus tidningen.
 7. 7
  Prata med kollegiet. De har förmodligen många arbetstillfällen för studenter som behöver pengar. Om du redan har valt en stor, gå till din avdelning först, eftersom de jobb som de erbjuder kommer att vara något med anknytning till ditt område.
 8. 8
  Vara en försökskanin för psykologiska experiment. Dessa ofta betalar lite pengar och de är generellt mycket säkra (innan försöket blir godkänd, måste den passera en styrelse av experter som kommer att avvisa något de tycker är farlig för de ämnen).
 9. 9
  Sälj dina gamla läroböcker. Detta är inte ett pågående moneymaking företag (såvida du samlar dina vänners läroböcker och sälja dem också), men det kan ta in ett par hundra dollar.
 10. 10
  Om du har en annan tjänst du kan göra för människor, marknadsföra den. Om du vet hur man fixar cyklar, datorer uppdateringar, kock, eller vad, och du är villig att sälja dina kunskaper... gör det!
 11. 11
  Korrekturläs essäer. Om du trodde gymnasiet uppsatser var tufft att få igenom, få förberedda för högskolan. Med korta deadlines, inga påminnelser från lärare, och en mängd distraktioner för att ta itu med, kommer dessa uppdrag att vara en oundviklig del av ditt liv. Om du är begåvad med bra engelska och har tid på dina händer, börja ladda människor för att låta dig korrekturläsa sina uppsatser och göra anteckningar och korrigeringar. Många studenter tycker att själva skriva sina uppsatser sent på natten för att avsluta dem i tid, så om de ger dig tillräckligt med tid att kontrollera deras arbete, det finns pengar att tjäna.
 12. 12
  Sälj klass anteckningar. Det är ett faktum: folk kommer att missa klasser förr eller senare, och ingen sa att alla är en bra notering-taker. Dessa skäl ger en efterfrågan på klass anteckningar som är ganska stark. Om du har en bärbar dator, försök att ta anteckningar på valfritt ordbehandlingsprogram för att hjälpa dig att skriva snabbare och eliminera enstaka stavfel och oläslighet. Du kan sedan skapa en blogg eller flygblad inlägg runt i klassrummet reklam din tjänst. De flesta lärare kommer inte att vara emot flygblad i sina rum eftersom de vet du hjälpa dina klasskamrater. Inte bara kommer denna metod att göra dig pengar, men kommer att lära dig att bli en bättre note-taker och leda till en omfattande studie databas för den klassen.
 13. 13
  Skriv klasskamrater handlingar. Rullande off av idén att sälja klass anteckningar, ibland många studenter befinner sig utan en dator, men måste börja utarbeta en uppsats. Du kan ge denna service till klasskamrater för att få betalt för att spara dem tid och ansträngning. För att maximera vinsten och samtidigt minimera tid spenderas på jobbet, se till att köpa någon form av tal till text programvara som Dragon. Denna typ av program kan du bara prata i en mikrofon och har datorn typ vad du säger. Användningen av denna programvara kan tillåta dig att skriva en fem-sida formell uppsats på några minuter.
 14. 14
  Gör säsongsarbete. Låt oss inse det, är snö jobbigt att skotta och vi alla önskar att vi kunde betala någon att göra det åt oss. Använd scenarier som detta till din fördel. När det snöar, erbjuda att skotta. När löven börjar falla, erbjuda kratta. Små saker som detta kommer att ge god avkastning eftersom förr eller senare kommer alla att behöva ta itu med dem. Om du vet att det finns en stor efterfrågan, försöka hyra en snöslunga för att påskynda processen och få fler områden gjort. Detta kommer sannolikt att betala sig själv. Var noga med att fylla bensintanken, som du kommer att debiteras en extra avgift om det inte är full då du returnerar den.
 15. 15
  Använd affiliate program. Affiliate program är mycket användbara för att göra lätta pengar eftersom de tillåter dig att använda din egen hemsida för att marknadsföra ett företags produkter eller image. Det finns många olika typer av affiliate-program att välja mellan men AffiliateBOT är en av de bästa. Det går snabbt att registrera sig, och mycket lätt att börja göra hundratals dollar i månaden. Om du har en hemsida eller blogg, eller funderar på att skaffa en, klicka på bilden ovan och registrera dig för detta program. Ju tidigare du registrerar dig, desto mer pengar du kan göra!
 16. 16
  Få betalt för att skriva på nätet. Om du tycker om att skriva, det finns alltid möjlighet att skriva artiklar, sammanfattningar och recensioner på nätet. Frilans skriva är ett bra sätt att tjäna pengar eftersom du kan göra det från nästan var som helst så länge du har en dator och internetuppkoppling. För att göra extra pengar, kan du tillåta Google att publicera annonser på dina artiklar. Fördelen med denna metod är att vad du än skriver nu kommer att fortsätta att göra dig pengar tio år från nu genom royalties.

Varningar

 • Låt dig inte distraheras från studier av ditt jobb. Ofta är poängen med att studera för att få kvalifikationer för bättre arbete, så att inte få sidospår av dina nuvarande aktiviteter.
 • Inte marknaden själv som att ha en färdighet som du egentligen inte har. Aldrig pad ett CV.
 • Stjäl inte sälja något olagligt. Det är fel och kommer att få dig i massor av problem som kommer att följa dig långt efter att du lämnar college.