Wko

Hur man hittar outtagna pengar

Det finns uppskattningsvis 400 miljarder dollar i outtagna pengar i Europa. Miljarder dollar är kvar outtagna eftersom människor inte är medvetna om pengar de är skyldiga. Outtagna pengar eller egendom kan vara en rad olika saker som gällde outlösta checkar, outlösta presentkort, tillgodohavanden eller återbetalningar företag skyldig till kunderna, vilande bankkonton osv Är du skyldig någon pengar? Det tar bara några minuter att ta reda på så varför inte prova!

Steg

Hur man hittar outtagna pengar. Samla namn och tidigare och nuvarande adresser för dig själv och / eller eventuella andra för vem du vill söka efter outtagna egendom.
Hur man hittar outtagna pengar. Samla namn och tidigare och nuvarande adresser för dig själv och / eller eventuella andra för vem du vill söka efter outtagna egendom.
 1. 1
  Samla namn och tidigare och nuvarande adresser för dig själv och / eller eventuella andra för vem du vill söka efter outtagna egendom.
 2. 2
  Gå till www. Missingmoney.com, showmemymoney.com / eller www.MyUnclaimed.com ange ditt namn och trycka på sök.
 3. 3
  Granska listan av namn för att se om ditt namn finns med på listan. Om ditt namn inte finns någonstans på listan hoppa till steg 8.
 4. 4
  Om du hittar matchande namn (eller namn som är en nära match) på listan över de senast kända adress och se om adressen matcher (eller nära) någon av dina adresser.
 5. 5
  Notera de företag som anmälde den outtagna pengar och samla in och granska dina egna filer / historia och samla alla potentiellt användbar dokumentation som kunde visa att pengarna är ditt (inte alltid nödvändigt att bevisa).
 6. 6
  Klicka på namnet som eventuellt gäller din outtagna egendom. Granska krav och kontrollera att du uppfyller dem. Om så klicka på "Ja jag kan göra anspråk".
 7. 7
  Fyll i och skicka in din nuvarande uppgifter.
 8. 8
  Dessa webbplatser har inte 100% fullständig information för varje stat. Leta efter andra potentiellt outtagna pengar genom att gå till statliga webbplatser för varje stat där du har levt.
 9. 9
  Ange "outtagna egendom" i sökfältet. Detta bör ge dig ett sätt att söka efter outtagna egendom. Om du inte kan hitta hur man söka efter egendom på statens hemsida, leta efter kontaktinformation till statens finansförvaltning kontor och samtal för vägbeskrivning.
 10. 10
  Fyll i alla nödvändiga blanketter eller dokumentation och skicka det till statens kassa kontor.
 11. 11
  Vänta för dem att kontakta dig, eller ringa tillbaka i ett par veckor för att följa upp din ansökan.
 12. 12
  Samla dina pengar, eller försöka igen i framtiden!

Tips

 • Företag, som ursprungligen var i besittning av outtagna pengar, är de som rapporterar denna information till statliga myndigheter. Medlemsstaternas regeringar bär namn och adresser exakt som de mottogs, därför är det mycket möjligt att namn och adresser är inte 100% korrekt. Om namnet eller adressen är nära, kan det vara värt att undersöka.
 • Om du är en arvinge till någon som har gått bort du kan hämta några pengar att de kan ha varit skyldig. Du behöver bevis på att du är den rättmätige arvingen.
 • Det finns ingen preskriptionstid eller tidsfrist på outtagna egendom.
 • Outtagna egendom är den term som regeringen använder för outtagna pengar. Så i detta fall egenskapen = pengar och pengar = egendom.
 • Denna outtagna egendom endast får rapporteras till statliga myndigheter efter en viss tid (vanligtvis 3 till 5 år), alltså om du har något mer senare är det bäst att kontakta företagen direkt.

Varningar

 • Vissa webbplatser tar ut på en per sökning eller månadsvis. Använda en lön webbplats är inte dåligt om du behöver hjälp med att hitta ditt påstående, bara akta oss för webbplatser som erbjuder gratis preliminära sökningar som visar resultat med ditt namn. Bara för att du ser positiva resultat på en webbsida betyder inte att du söker de officiella databaserna.