Wko

Hur man upptäcker falska handel dollar

Förfalskade handel dollar har ganska mycket översvämmat marknaden under det senaste decenniet. Köpare av handel dollar hade bättre vet vad de ska köpa, och om du inte vet hur man berättar en falsk från den äkta varan du är bäst av att bara köpa mynt graderade av PCGS, NGC eller annan erkänd tjänst som intygar äktheten av myntet. Här är en lista på ett antal punkter du behöver tänka på när du börjar bygga din samling handel dollar.

Steg

Hur man upptäcker falska handel dollar. Du kan hitta ett hål bakom damerna huvudet där bandet lockar, där metallen flisas ut manuellt.
Hur man upptäcker falska handel dollar. Du kan hitta ett hål bakom damerna huvudet där bandet lockar, där metallen flisas ut manuellt.
 1. 1
  Du kan hitta ett hål bakom damerna huvudet där bandet lockar, där metallen flisas ut manuellt.
 2. 2
  Örnen öga kommer att vara full. På en riktig mynt örnens öga är hälften stängs.
 3. 3
  Den sanna sättet att identifiera falska mynt är genom sin tyngd, falska mynt silver sköljde över koppar, och väger cirka 18 gram, medan en riktig handel dollarn kommer att väga 27.22 gram.
 4. 4
  Kontrollera om det pris till vilket de fackliga mynten erbjuds. Real Trade Dollars mynt sälja för runt US $ 20 för en genomsnittlig betingad mynt. Om du erbjuds för ett lägre pris, då skulle vi förmodligen att kolla varför säljarna erbjuda dem till detta pris.
 5. 5
  Kontrollera myntets siffror och bokstäver för samma design eller typsnitt av andra liknande mynt.
 6. 6
  Kontrollera om storleken av myntet visas i samma storlek som andra liknande mynt
 7. 7
  Undersök metall textur och jämför det med äkta mynt av samma typ.
 8. 8
  Du kan också identifiera falska genom mynt tur. De flesta av de falska mynten har inte ett mynt tur, med andra ord när du vänder myntet normalt det omvända är nästan upp och ner.

Tips

 • Tills du kan bli en expert på att identifiera förfalskningar, köpa certifierade mynt från välrenommerade återförsäljare.
 • Även när du kan se skillnad, om du köper på nätet, bara köpa certifierade mynt från välrenommerade återförsäljare.
 • Dessa falska mynt är lätta att upptäcka, eftersom de är nästan flera gram lättare att en riktig man.
 • • De flesta av de falska handel dollar kopierades av 1873-CC, 1874-CC, 1874 - S 1875-CC, 1875-S 1877-CC, 1876-CC och 1878-CC bitar, och varje datum och Myntmärket i Handel Dollar serie
 • De flesta av de falska mynten är slitna eftersom miljontals dessa mynt där gjord i 1922. De korrekta sätt att hitta är genom att kontrollera sin vikt eller använd dina böcker mynt gradering eller besöka flera webbplatser som har utmärkta bilder av mynt i high definition.
 • Fråga någon som vet bättre innan du köper, och om du inte vet en expert hitta en på en community webbplats som CoinTalk.com och TradeDollars.org.

Varningar

 • Dagens förfalskningen är mycket högre kvalitet än gårdagens gjutna sniglar. Vi har inte sett något ännu som har lurat PCGS, NGC eller ANACS, men en del människor tror att det är bara en tidsfråga.
 • För vissa förfalskare, är det lättare att göra en counterfeit slab än det är att göra falska mynt. Även när du köper PCGS, NGC, och ANACS certifierade mynt, vara säker på att du handskas med en ansedd källa eller kan det sluta med en falsk mynt inneslutet i en förfalskad platta.
 • Att köpa på Ebay är ett säkert sätt att köpa en falsk, om du måste köpa på PCGS eBay Köp, NGC eller ANACS certifierade mynt och även då certifieringen kan vara falska.