Wko

Hur man gör en personlig journal

Skriva i en dagbok är rolig och mycket hjälpsam. Skriver i en journal du har dekorerat kan inspirera dig att skriva oftare. Denna artikel kommer att visa dig hur man gör och dekorera din egen personliga journal.

Steg

Hur man gör en personlig journal. Få tidskriften du ska inreda.
Hur man gör en personlig journal. Få tidskriften du ska inreda.
 1. 1
  Få tidskriften du ska inreda. En komposition notebook fungerar bäst, men du kan använda en annan typ om du vill.
 2. 2
  Öppna den bärbara datorn i mitten, och lade ner boken platt så att kåpan är uppåt och sidorna är vända nedåt och vidrör ytan du arbetar på.
 3. 3
  Få lite aluminium / stanniol och täcka din bärbara dator med det, lämna ett par extra inches på sidorna av den bärbara datorn, så att du kommer att kunna tejpa det senare.
 4. 4
  Vänd försiktigt anteckningsboken runt och vik kanterna på folien (de extra inches) runt locket och tejpa dem. (Nu är din utanför omslaget bör vara helt täckt med folie. Insidan av omslaget ska ha ett par inches över det som är tejpade ner.)
 5. 5
  Ta dina tidningar och klippa ut bokstäver som stavar ut ditt namn, bilder du gillar, ord du gillar, citat du gillar, blommor, kläder, osv. Sedan kan du tejpa alla dessa ord och bilder (och ditt namn!) På tidskriften. Du kan dekorera både fram-och baksidan med dessa ord och bilder.
 6. 6
  Ta en klar packtejp och rada hela boken med det. Det är så att de bilder du har tejpade på inte faller av eller blir förstört. (Se till att du låter ett par inches av bandet överlappar locket som du gjorde med folie så att bandet kommer att svepa runt på insidan.)
 7. 7
  Njut av din personliga journal - Ingen har en journal precis som din! Skriv dina drömmar, förhoppningar, rädslor, önskningar och känslor i denna tidskrift.

Tips

 • Det är trevligt när du skär ut bokstäver som stavar ditt namn, och sedan tejpa ditt namn på din journal front och center!
 • Om du inte har aluminiumfolie, är det möjligt att linda din journal i omslagspapper samt.
 • Om du har en favorit tema, såsom kor eller ankor, eller något, lägg dem i utformningen av din journal.
 • Du kan använda bilder / ord från tidningar av något du gillar. Sport, husdjur, mode, instrument, bilder på dig och dina vänner, citationstecken, blommor, ord av saker du gillar, t.ex. "music", "vänner", "skola", etc.

Varningar

 • Använd inte tidningar som inte är dina. Du mamma / pappa / bror / syster kommer att bli mycket arg om du skär upp en tidning att de fortfarande ville. Det är bäst att använda dina egna tidningar eller gamla tidningar som ingen vill längre.

Saker du behöver

 • Komposition anteckningsbok (eller annan bärbar)
 • Aluminiumfolie (aluminiumfolie)
 • Tidningar
 • Klar packtejp
 • Regelbunden maskeringstejp tejp på alla de bilder du gillar