Wko

Hur postpaket snabbare

Varför är det så att vissa paket tar veckor för US Postal Service för att leverera, medan andra kommer över hela landet på bara några dagar? Den ursprungsort och bestämmelseort gör en stor skillnad i leveranstid, men det finns några enkla saker du kan göra som en avsändare som kommer hjälpa till att få dina paket dit snabbare.

Steg

Hur postpaket snabbare. Använd en stadig låda (eller kuvert) med packning eller band tejp på alla sömmar.
Hur postpaket snabbare. Använd en stadig låda (eller kuvert) med packning eller band tejp på alla sömmar.
 1. 1
  Använd en stadig låda (eller kuvert) med packning eller band tejp på alla sömmar. Om kuvertet eller öppnas i transit, kommer Posten att behöva sätta ihop det, och det kommer att ta mycket längre tid.
 2. 2
  Skriv din returadress och mottagarens adress.
 3. 3
  Använd 9-siffriga postnummer. Gå till USPS.com () och leta upp mottagarens adress. Den 9-siffriga ZIP anger den exakta adressen som du skickar, och kan påskynda leveranstiden även om du använder de billigare utskick metoder, såsom Media Mail.
 4. 4
  Täck adress med klar packtejp. På så sätt, adress smetar inte när den blir våt.
 5. 5
  Bestäm sjöfarten hastighet. Ta reda på hur snabbt de olika metoderna beräknas anlända. Prata med en post kontorist om sjöfart hastigheter och välj det alternativ som passar din tid och behov budget. Beroende på vad du utskick, kan du ha valet av Media Mail (för böcker och media, men inte lägga några personliga anteckningar eller kort), Postpaket (i allmänhet inte tillräckligt för ett sparande för att göra det värt den långa leveranstiden ), First Class, Priority Mail, eller Express Mail.
 6. 6
  Få en post etikett kontor utskick.
  • Använd inte frimärken ensam. Fråga Post Office clerk att skriva ett porto etikett. Om du vill sätta färgglada frimärken på förpackningen, inte lägga hela beloppet på frakt behövs. Om du använde tillräckligt med frimärken, kan expediten fortfarande skriva en etikett utan värde, de streckkodsetikett hjälper rutt paketet snabbare.
  • Om du går till en större postkontor, kan de ha en automatiserad kiosk där du skriver in informationen i datorn och sedan använda ditt kredit-eller betalkort för att betala. Följ instruktionerna på skärmen för att köpa ett porto etikett, sedan lägga upp och frankerade paket i papperskorgen.
 7. 7
  Vad är det drop-off deadline? Ta reda på när posten hämtas från Post Office och hålla den tiden i åtanke när du behöver skicka ett paket, i större städer, kan andra Post Office butiker har senare pick-up gånger. Om din lilla stadsdel postkontor hämtar post på 5 PM, kan det stora postkontoret downtown plocka upp det som hos 6 PM, och det kan vara värt en enhet downtown beroende på hur snabbt du behöver paketet att komma fram.

Tips

 • Var vänlig med alla dina Post Office kontorister och tacka dem för deras hjälp. Liksom alla andra, kommer de att vara mer hjälpsamma och tillmötesgående med förslag om de känner sig uppskattade. Inte klagar i linje om långa väntetider om du går under en vecka med en semester (när de är öppna bara 4 dagar istället för 5 att vecka), om du går under lunchtid, eller före Alla hjärtans dag, moms dag, eller julen. Vi vet att alla dessa är hektiska tider för Posten.
 • Om du skickar till ett annat land, be expediten om dina alternativ. Till exempel, visste du att du kan skicka lådor eller påsar med böcker som väger upp till 66 kg. till ett annat land på att spara pengar genom att använda "[M-Bag]"?
 • Utveckla en allierad. Räkna ut vilken kontorist vid ditt lokala postkontor är mest kunniga och hjälpsamma. Om du gör en hel del utskick, är det värt att vänta på den personen. Bara våg på människorna bakom er i rad som varje station öppnar (berätta, "Jag väntar på Dave," till exempel) tills din favorit kontorist är gratis.
 • Var beredd. Förvänta dig inte en kontorist att tejpa upp din låda eller hjälpa dig med rutinmässiga saker som du borde ha gjort redan, såsom itu lådan. Expediten kommer att uppskatta det, så kommer människorna bakom dig i raden.
 • . Print porto hemma Om du har ett PayPal-konto och inte har tid att vänta på posten, kan du enkelt skriva ut etiketter med PayPal här: https://www.paypal.com/us/cgi-bin/ webscr? cmd = _ship-nu Du kan ange servicenivån, post och leveranstid bekräftelse. Den enda extra kostnad är 14 cent för ett spårningsnummer. Om du inte har ett PayPal-konto, kommer USPS Click-N-Ship link få jobbet gjort: https://sss-web.usps.com/cns/landing.do

Varningar

 • En hel del av den snabba leveransen inte är i dina händer eller i kontrollen av den person som skickar paketet. Om något kommer senare än du förväntat, titta boxen och etiketten, gå inte skylla din vän eller online-säljare om de skickade ett paket i tid, på det sätt som du angav, men det tog längre tid än vanligt att komma fram - - det är inte avsändarens fel.