Wko

Hur man återskapar ett paket försvunnit i posten

Att ha ett paket försvunnit i posten är frustrerande, särskilt eftersom det inte finns någon garanti för objektet någonsin kommer att hittas. Medan postsystemet är ett bra sätt att få något till en fjärran destination, är det inte utan några snafus. Men även den mest väloljade maskiner har något gå snett då och då. Återställa förlorad post kan ta tid och flit, och för dem som lyckas är belöningen söt. Det bästa sättet att hitta något är att börja leta. Ju tidigare du börjar leta, desto bättre chans har du att finna dina objekt. Här finns flera saker du kan göra för att hjälpa dig hitta förlorade mail.

Steg

Hur man återskapar ett paket försvunnit i posten. Kontakta ditt lokala postkontor.
Hur man återskapar ett paket försvunnit i posten. Kontakta ditt lokala postkontor.
 1. 1
  Kontakta ditt lokala postkontor. Ring eller gå besöka det lokala postkontoret för avsändaren och den avsedda mottagaren av paketet. Låt dem veta om den saknade postpaket och detaljerna paket och beskrivning så att de kan titta på deras byggnad. Håll koll på med dem i fall paketet dyker upp. Postens allmänna telefonnumret är 1-800-ASK-USPS.
 2. 2
  Starta en sökning på post återvinning centrum. Fyll skadeanmälan 1000 från postkontoret eller online för att börja söka efter ditt paket på Mail Recovery Center (MRC). Detta formulär frågar efter specifika detaljer om innehållet i förpackningen. De anställda vid MRC använda denna information för att jaga för innehållet i ditt paket i landskapet av föremål från andra förlorade postpaket. Samtal kan göras till 1-404-344-1625 [FAX eller MODEM #].
 3. 3
  Leta expressbrev. Alla Express Mail levereras med en speciell ID-kod som kan spåras. USPS.com har en online tracking-funktionen, eller så kan du ringa 1-800-222-1811. Du kan sedan ringa 1-800-ASK-USPS (1-800-275-8777) för att starta en sökning.
 4. 4
  Hitta leverans bekräftelse, häftebekräftelse eller certifierade post. Använd paketets ID-kod för att spåra paketet med USPS.com s tracking funktion. Om det har gått mer än 5 dagar och du fortfarande inte har ditt paket, ring 1-800-ASK-USPS (1-800-275-8777) för att dokumentera ditt problem.
 5. 5
  Lämna in en försäkringsskada. I det fall ditt paket inte hittas och du har köpt försäkring på det, kan du lämna in en ansökan för att återvinna värdet av objekten i paketet. Du måste ge bevis på utskick och skada eller förlust för att göra anspråk tillsammans med en beskrivning av objekten. Du kan kontakta ditt lokala postkontor för att lämna in en försäkringsskada. Ett påstående kan också göras online på USPS.com. Du måste registrera dig för att använda den här funktionen.

Tips

 • Var noga med att försäkra och spåra dina paket. Paket med spårningsnummer har ofta en högre svarsfrekvens upptäcks om de är förlorade. Dessutom försäkrade paket, även om det inte återvinns, har möjlighet att få ersättning.
 • Avsändaren eller mottagaren kan göra en anmälan, så länge den personen har den nödvändiga informationen för att fylla i formulären.
 • Timing är viktigt. Fordringar måste lämnas in inom 60 dagar från det paketet skickats.