Wko

Hur man gör en dagbok intressant

Göra en dagbok intressant kan vara svårt, men att uttrycka dina känslor får dig att må bättre! Läs nedan för att ta reda på hur.

Steg

Hur man gör en dagbok intressant. Hitta en dagbok att skriva in.
Hur man gör en dagbok intressant. Hitta en dagbok att skriva in.
 1. 1
  Hitta en dagbok att skriva in. Titta runt huset för tomma anteckningsböcker, dagböcker, etc, eller gå till affären och köpa en. Du kan få allt från en spiral notebook till ett fint inbunden dagbok med lås. Se bara till att den har en hel del sidor så att du kan skriva in det till ditt hjärtas önskan.
 2. 2
  Anpassa! Många människor gillar att lägga saker att spegla sin personlighet. Lägg glitter och band, skrotar tyg, klistermärken-vad du vill att det känns som din egen.
 3. 3
  Det är din dagbok. Du behöver inte visa någon vad som finns inuti, och människor behöver inte ens veta att du håller en. En viktig del av att hålla en dagbok är att vara dig själv, och inte hålla tillbaka. Det kommer inte döma dig, trots allt.
 4. 4
  Använd bilder, skisser, frimärken, eller vad du vill ha på dina poster. Det finns ingen regelbok för dagbok hålla. Du kan göra vad du vill.
 5. 5
  Skriv i din dagbok. Detta borde vara den mest uppenbara delen, men det är den del som många människor faller platt på. Intressanta uppgifter gör för en intressant dagbok. Inte bara stannar vid inspelning av dagens händelser-hur tyckte du om dem? Vad kör genom ditt sinne idag? Kanske du hört något riktigt intressant, eller något som drog i ditt hjärta. Om så är fallet, skriv ner det!
 6. 6
  Så sätt igång blanda allt upp och ha kul med det!

Tips

 • Om du ska skriva massor av hemligheter i din dagbok, gömma den under alla saker i en låda eller om det är riktigt hemligt så kan du göra en Hollow bok så att alla skulle tro att det bara var en vanlig bok och sedan hitta en grov anteckningsbok som du egentligen inte vill ha eller om du inte verkligen använder och skriva om det "min dagbok". Låt notebook runt ditt rum och skriva några tråkiga inlägg som "Gick till Nan, hade stor tid"
 • Var dig själv i din dagbok! Oroa dig inte om hemligheter. Den är din!
 • Du skulle kunna skriva riktigt omöjliga saker i det som "Saw 4-eyed lady i hissen med håret ner till tårna" Då skulle tro att det var tråkigt och inte skulle vara intresserade så att de inte skulle se ut i ditt riktiga dagbok!

Saker du behöver

 • Dagbok
 • Skrivutrustning
 • Tidningsklipp
 • Collage
 • Ritningar Fotografier
 • Hollow Bok (tillval)
 • köpa en dagbok för att dekorera (från butiken)