Wko

Hur att dölja saker i ditt rum

Stoppa dessa irriterande syskon / föräldrar / andra spioner hitta dina godbitar. Särskilt praktiskt för att gömma saker i ett delat rum.

Steg

Hur att dölja saker i ditt rum. En bra hider är kreativ.
Hur att dölja saker i ditt rum. En bra hider är kreativ.
 1. 1
  En bra hider är kreativ. Titta runt ditt rum för kreativa gömställen. Oskyldiga snygga saker är oftast bäst. Observera att socka lådor, baksida av garderober, skokartonger är ganska uppenbart att någon som är ute. Kanske prova att titta i någon annans rum för grejer och tänka på var man tittar.
 2. 2
  Se till att dina gömställen inte är oerhört komplicerat att få till. Folk kommer att ställa frågor om, säg, en serie högljudda dunsar kommer från ditt rum och som omedelbart åtföljs av dig smyga ut varje tisdag eftermiddag. Kreativitet måste ha gränser.
 3. 3
  Återigen, precis som att vara okomplicerad-inte gör det så att du inte kan hitta den igen. Försöka göra det något du kommer ihåg... kanske du kan skriva ner det om du var tvungen att, men sedan finns det hela dölja papper...
 4. 4
  Placera inte något du vill dölja nära något som används högar. Detta är helt enkelt dumt.

Gömma små objekt

 1. 1
  Kvarlevor av barndomen är bra ställen att börja. Till exempel-din mormor gjorde du en sömnad korg när du var fyra? Göm dina pengar på det! Det finns en massa barnböcker i din bokhylla? Chuck alla hemliga anteckningar mellan sidorna! Ett smyckeskrin du målade när du var sex? Göm små godis eller pengar på det! Du kan till och med en stor bok och gömma grejer där! Här är några andra bra ställen Folk kanske tror att titta, men skulle inte förvänta dig att gömma grejer där;
  • Vents (se bara till att saker inte kommer att rosta och starta en brand när värmaren går på, vara försiktig med damm).
 2. 2
  Telefoner. Om du har en mobiltelefon med en cover på det, kan det vara en bra plats. Bara sätta något tunt som pengar eller anteckningar i mellan telefonens baksida och locket.
  • Insida av skrivbordet, bakom lådorna
 3. 3
  Ett annat bra ställe för att dölja små saker, är i batteriutrymmen, och eller andra saker. Till exempel, de flesta spel system som Playstation 2 (den tjocka en) och Gamecubes har platser som öppnar upp, och du kan lägga saker i dem.
 4. 4
  Om du vill att ditt rum att verka normal, kan du dölja hemliga saker såsom anteckningar och brev eller platser godis som inuti en bildram bakom bilden, inuti fickan på en gammal jacka i garderoben, eller i en liten påse med sällskapsdjur. Eller om du har fått en gammal låda brädspel du kan kasta bort saker inuti och placera dig saker där.
 5. 5
  Du kan också använda din radio. Detta fungerar om du har en som är ansluten till ett vägguttag, men kan även användas som körs batterier. De flesta av dessa antingen ta några stora batterier, eller många små. Bara ta batteriluckan bort, och satte allt liten sak du behöver för att dölja där, och stäng batteriluckan tillbaka upp. Var försiktig om du kanske behöver använda radion på batterier. Om du vet när det ska behöva vara på batterierna, flytta dina grejer innan användning. Även om det är ett hårt föremål, kan det orsaka rasslande att höras bör radion flyttas. Den kan väcka misstanke. För att testa, sätta objektet i, och stänga den upp, skaka radion lite. Om du hör något ljud, ta föremålet ut och packa in den i en viss vävnad eller tyg eller något liknande, och sedan ersätta den i there.Or om du hade en gammal en som är som inte fungerar ta ut insidan och placera sak där och sedan skruva på igen, men se till att du inte tar av knapparna annars blir det uppenbart.

Dölja stora föremål

 1. 1
  Titta under skrivbordet om den har en bred botten. Låg på marken och skjut upp det med dina fötter och du kommer att se en ganska rymlig gömställe där. Se bara till att om du någonsin flytta den när dina föräldrar är där, sätta dig på saker i ett alternativt gömställe förväg.
 2. 2
  Försök gömma saker under din säng. Få en säng kjol för att hålla botten av din säng gömd från förbipasserande.
 3. 3
  Göm saker på baksidan av din garderob.
 4. 4
  Ett bra ställe att gömma något litet är att få en vattentät behållare, som finns på varje Dyk butik eller online. Sedan begrava den i ditt akvarium förutsatt att du har en. Ingen skulle tro att titta i ditt akvarium med alla dina fiskar runt plus det finns ingen chans att någon dofter komma ut för någon att upptäcka.

Tips

 • Det kan låta som en no-brainer, men inte skryta om dina gömda skatter. Varje människa som vet är ytterligare ett hot mot säkerheten.
 • Var noga med att inte gömma saker i någonting som någon kan använda eller kasta ut (såsom en vävnad rutan).
 • Sist men inte minst. SE TILL att dölja dina POSTER på din egendom! Inte bara kan du bli arresterad för olaga intrång eller skadegörelse, om ditt gömställe område är allmän NÅGON KAN STJÄLA dina grejer!
 • Kontrollera vem du gömmer dina varor från inte hitta denna webbsida. Om du vet hur, bara ta bort den här sidan från din historia. Om hela din historia är borta, kan de bli misstänksamma om de märker.
 • Medan du kan frestas att dölja saker på många olika ställen (ifall en plats blir hittade), med flera gömställen också kommer att öka sannolikheten för en av dina artiklar som hittats. Försök att hålla det till ca 3 platser, med en lika stor mängd av vad du gömmer i varje.
 • Om du delar ett rum, se till att din rumskompis inte kommer att titta runt den plats du valde.
 • Du kanske vill skapa saker som ser ut som något är dolt där men är inte.
 • Det finns också kommersiellt och hemgjorda verktyg tillgängliga för att hjälpa dig gömma dina värdesaker. De hjälper genom att väsentligen kamouflera deras innehåll. Exempel inkluderar boken kassaskåp, värdeskåp avledning och stash rör.
 • om du har en soffa i rummet som jag, kan du klippa ett litet hål under dynan och göm den där. * Om dina gömställen finns, lugn. Försök komma på en bra ursäkt i förväg. Även om du fortfarande får problem, kommer du att bli mindre så om dina föräldrar tror att du har blivit vilseledd av någon på skolan, bättre naiv, än om de tror att du är djävulen inkarnerad. Kanske du skötte det för den personen eller något sådant.
 • Dölja saker i kuddvar är oftast inte så effektiv. Inte bara skulle det vara lätt att hitta, men du kan sluta med ringar under ögonen från att sova på dina objekt.
 • Om din säng är på en ruta våren, kan du glida tunna saker såsom dagböcker mellan madrassen och rutan våren.
 • Ett annat alternativ är att lägga den på en vind. Om du har ett kaklat tak får en liten låda lyfta en bricka ställa lådan upp och åt sidan och sedan sänka kakel, bättre om det i mitten av rummet där inga höga föremål du kan stå på är.
 • Om du har en riktigt gammal morgonrock eller jacka hängde i garderoben, kan du stuva saker i fickorna.
 • För mycket små, torra saker, ta bort locket med strömbrytaren och lägga den i det, sedan tillbaka locket.
 • Datorer gör bra gömställen. Nej, menar jag inte din favorit "tvivelaktiga" plats, jag talar om insidan av datorn. Men var försiktig, öppnar datorn kan göra garantin ogiltig. Om du har en extra fack för en CD-eller DVD-enhet, kan du använda en kniv för att bända loss locket och hålla dina varor där. Plastskyddet ska snäppa tillbaka i. För större objekt, kan du vanligtvis öppna sidan av datorn för att komma åt de flesta av delarna. Det finns en hel del utrymme i det, så att du kan dölja massor av smuggelgods. En nackdel är att om du döljer något stort nog i din dator för att hindra luftflödet, kan maskinen överhettas, förutom att laga din dolda objekt (s). Inte bara är detta farligt, men resultatet för ditt system kommer att drabbas också. Var försiktig dock, är datorer väl ventilerat. Om du döljer något som har en stark doft, kan det bli wafted om varje gång du startar upp.

Varningar

 • Om du glömmer var du gömde något sedan tänka om och gör ditt bästa för att komma ihåg det. Gå tillbaka om du behöver. Funderar hårt kommer att hjälpa. Få inte panik.
 • Också, glöm inte att radera webbläsarens historik av denna webbplats eller dina föräldrar kan ta reda på var du dölja dina grejer.
 • Med någon gömmer sig i saker finns det en chans att åka fast. Väg upp dessa konsekvenser och föräldrarnas reaktioner först. Självklart om du gömmer kärlek anteckningar i ditt rum och dina föräldrar hitta dem, kan de inte vara alltför glad. Men fundera på hur galna de blir om de hittar cigaretter... så välj en plats de inte skulle någonsin tro att titta.