Wko

Hur man håller en hemlig dagbok

Hemligheter är hemligheter, och en dagbok är en bästa platsen för att skriva dina hemliga tankar och känslor om dagen. Bara se till att ingen får reda på!

Steg

Hur man håller en hemlig dagbok. Argumentera med dig själv.
Hur man håller en hemlig dagbok. Argumentera med dig själv.
 1. 1
  Argumentera med dig själv. 80% av tiden, människor som vill hålla en hemlig dagbok eller journal, hamna bara skriva om två gånger i månaden, eller bara ge upp vid ca maj. Om du inte kan få dig själv att hålla ett åtagande, vänta ytterligare ett år, då du kommer att vara äldre och klokare.
 2. 2
  Köp två bärbara datorer, en tråkig, skola-Notebook, och ett riktigt fint fransig ett med ordet dagbok skriven på vid fronten.
 3. 3
  Bytas mot de två bärbara datorer! Den tråkiga, vanlig notebook kommer att vara din hemliga dagbok, och den tjusiga RYNKAD man kommer att vara din lockbete.
 4. 4
  I din faktiska dagbok, hålla en tryckt papper inuti säga ditt namn, e-post och telefonnummer inuti så att folk vet var att ge tillbaka den om den försvinner. Vissa dagbok djurhållare vill erbjuda ett pris till den person som hittade den. Detta gör det mer sannolikt för personen att lämna tillbaka den.
 5. 5
  Skriv några riktigt dumma, tråkiga poster i din lockbete. Säg något i stil med: ". Idag fick jag upp, levde min dag, och gick till sängs" Skriv det igen och igen, och snart folk kommer att tröttna på att läsa den och ge upp.
 6. 6
  Få ett lås och nyckel för ditt riktiga dagbok, stoppar andra människor läser det, trots att den smälter in.
 7. 7
  Glöm inte att skriva varje dag. Naturligtvis är detta en hemlig dagbok, och hemligheter ska bli intressant. Även om du inte kan hitta en intressant del av en dag direkt, det är alltid kul i och med den tråkigaste av dagar! Kanske du vill klaga på en strikt lärare? Eller kanske du vill skriva om din kärlek? Det är upp till dig, men du måste hålla ditt engagemang.
 8. 8
  Oroa dig inte om du har missat en dag, vecka eller ens en månad! Det är naturligt, och tomma sidor betyda något också! De menar att du kände dig väldigt lat den dagen, eller om du verkligen inte kan hitta något intressant om dagen (vilket är nästan omöjligt, men det är möjligt!) Och det fanns ingen mening i skrift. Om du har hittat dig på allvar har glömt att skriva en hel del, och missade ungefär tre månader, försök inte att skriva och komma ikapp. Om du gör, du skriver inte dina riktiga, nuvarande känslor och din dagbok kommer inte längre att vara en riktig dagbok.
 9. 9
  Ofta gör kommentarer som: 'Diaries är tråkigt ". Detta visar bara att du inte föra dagbok så att folk inte kommer att gå ute. Om en lärare frågar i klassen: "Vem håller en dagbok", inte höja din hand! Eleverna kommer att titta runt och kommer att veta vem som dagbok för att leta efter.
 10. 10
  Ha kul! Om du inte njuter din dagbok, fortsätta fram till slutet av året, men bara inte gör något nästa år! Så enkelt är det!

Tips

 • Överväg att använda kodnamn för människor du skriver om regelbundet som din kärlek. Om någon hittar din dagbok de inte vet vem du talar om.
 • Ett säkert alternativ till att hålla en fysisk dagbok är att hålla en privat dagbok. Det finns många webbplatser som kan användas som online dagböcker (t.ex. Livejournal eller Xanga), av vilka många gör att du kan låsa din dagbok med ett lösenord så att andra inte kan komma åt det. Det finns också flera smartphone apps som kan användas som dagböcker (iPhone apps Meemo och Planner S är gratis kalender / anteckningsblock kombination apps som gör att du kan låsa dem med ett lösenord).
 • Om en dagbok är inte ett alternativ (säg, om du reser ofta och kan vara utan internet service i dagar eller veckor i taget), kan du hålla ett ordbehandlingsdokument (t.ex. är skapat av Microsoft Office Word, Apples Pages, eller olika, ofta fri-plain-text anteckningsblock program) på din dator som en dagbok. Vissa ordbehandlingsprogram kan du lösenordsskydda låsa dina dokument, och vissa operativsystem kan tillåta dig att lösenordsskydda låsa hela mappar med dokument om låsning varje enskild handling inte är möjlig.

Varningar

 • Aldrig be en vän att hjälpa dig att skriva din dagbok. Du kan bryta vänner med dem senare och de kommer att veta vad din riktiga dagbok ser ut och kanske inte ens vet var du håller nyckeln! Bara hålla din dagbok för dig själv.
 • Var medveten om det faktum att det alltid finns en möjlighet att någon kommer att plocka upp din förtäckt riktig dagbok, tänker att det är boken det verkar vara.
 • Om du använder en online eller digital dagbok (som nämns i Tips avsnittet), se till att lösenordsskydda det så att det är privat

Saker du behöver

 • En vanlig bärbar dator
 • En annan anteckningsbok eller dagbok i ditt val
 • Ett bokomslag / jacka
 • Pennor, pennor eller andra skrivdon med vilken du kommer att skriva i din dagbok