Wko

Hur kan man vara läraren barnen älskar

Du vet att du vill vara den bästa läraren. Du vill att barnen ska dig. Jo det är definitivt inte lätt, och kommer förmodligen att vara utmanande. Men om du verkligen vill en stor, älskade lärare, och är villig att arbeta för det, läs vidare...

Steg

Hur kan man vara läraren barnen älskar. Var inte prim och riktigt.
Hur kan man vara läraren barnen älskar. Var inte prim och riktigt.
 1. 1
  Var inte prim och riktigt. Bara vara avslappnad och jordnära. Det betyder inte att du ska låta eleverna gå vilda och utom kontroll-det betyder bara att du inte ska vara alltför stel och formell, det kommer att göra eleverna känner sig obekväm och inte som om de kan ställa frågor eller bara prata med dig. Lär dig att vara jordnära och avslappnad i ditt sätt att tala och agera.
 2. 2
  Undervisa på ett roligt sätt. Inget barn tycker lärandet på ett tråkigt sätt. Om du har en rolig, praktisk och unik undervisning stil, kommer eleverna att vara intresserade av lärande-bra för er båda. Till exempel, om du lära om sibiriska tigrar, det skulle vara roligare att organisera ett besök på en Tiger kvinnojour eller zoo och ta anteckningar istället för att kopiera anteckningar av styrelsen. Även om du lär om riktigt tråkiga saker, som grundläggande matematik, försöker komma på ett sätt att göra det intressant eller åtminstone lätt att förstå.
 3. 3
  Ha kontroll. Barnen kommer så småningom att bli uttråkad eller irriterad om klassen är totalt kaos. Lär dig att hitta balansen mellan att ha kontroll och att vara alltför strikt, och behålla den. Vanligtvis har en röst som gör inga dumheter kan behålla kontrollen. Låt dig inte gick över. Ge eleverna chansen att ändra sitt beteende, men låt inte någon komma undan med någonting gång på gång. Det tjänar du respekt.
 4. 4
  Var en god lyssnare. Det kommer verkligen hjälpa om eleverna känner att de kan prata med dig och ställa frågor och vet att de blir lyssnade till. När en elev talar till dig, se till att du visar att du lyssnar, och försöka vara så nyttig och informativ som möjligt. Inte bara om studier, men om något personligt. Avbryt aldrig en elev medan de pratar, och aldrig borsta dem eller ignorera dem. Lyssna.
 5. 5
  Vara roligt. Vem vill ha en tråkig lärare? Se till att du behandlar dina elever. Till exempel, på fredag ​​eftermiddagar kan du ha fri tid eller spela CD-skivor att eleverna kan ta in (så länge det är lämpligt). Eller om något har hänt, som en älskad lärare / elev lämnar eller en chockerande olycka, behandla klassen eller låta dem prata för att få ut sina känslor. Kontrollera att det är inte allt om arbete, arbete, arbete.
 6. 6
  Var förnuftig. Naturligtvis bör du alltid ha regler och normer och hålla sig till dem, men lämna lite utrymme för förhandlingar. Om en elev är upprörd över en personlig fråga, inte föreläsa dem inte för att de inte fungerar som de ska. Om en elev väckte i-pod till skolan och de är inte tillåtna, inte bara konfiskera det för resten av året. Varna dem men låt dem.

Tips

 • Barnen uppskattar om du är ärlig med dem - om du studerar en pjäs eller berättelse, vara sanningsenlig om du verkligen inte gillar en karaktär, och även visa uppskattning för deras synvinklar.
 • Verkligen njuta av barnen. Om du visar dem att du njuta av deras sällskap, de ska njuta av din.
 • Du är också beröva eleverna genom att ge dem något mindre än ditt bästa. Ditt jobb är att hjälpa dem att bli bra, och kvalificerade vuxna, och ditt jobb är inte att göra dem lyckliga. Ha det i åtanke.

Varningar

 • Det finns inget sådant som ett "ruttet äpple" student. Varje elev är viktig och de som verkar svarar till dig är de som troligen behöver mest hjälp. Även om du aldrig se några framsteg i ett "svårt" barn-fortsätter att försöka!
 • Barn kan dra nytta av dig om du är för snäll.