Wko

Hur du ställer in ditt kontor hemma transkription

Internet har medfört många tekniska framsteg som har revolutionerat hem transkription. År sedan, det brukade vara ganska dyrt att få ställa upp för att transkribera hemma eftersom vi var tvungna att köpa maskiner bandavspelningen och dyra ordbehandling och utskrift utrustning. Dessa dagar, om du redan har en hemdator är det möjligt att komma igång transkribera digitala ljudfiler från hemmet mycket billigt.

Steg

Hur du ställer in ditt kontor hemma transkription. Få en internetuppkoppling.
Hur du ställer in ditt kontor hemma transkription. Få en internetuppkoppling.
 1. 1
  Få en dator. Många människor har redan en dator hemma. Om inte, behöver du inte en top-of-the-line dyr dator. Du kan komma igång med en grundläggande dator som kostar mindre än 600€. Så länge du kan köra Windows och vissa ordbehandlingsprogram och har 256 MB RAM-minne du ska vara bra!
 2. 2
  Få en internetuppkoppling. Om du kommer att transkribera digitala ljudfiler som du måste ladda ner via Internet och sedan en höghastighetsanslutning är ett måste! Kabel-och DSL Internet-paket blir billigare varje dag, och det är väl värt pengarna att bli ansluten om du menar allvar med ett hem transkription karriär.
 3. 3
  Installera ordbehandlingsprogram. Många datorer levereras med antingen WordPerfect eller Microsoft Office. Du måste ha och kunna använda det ena eller det andra av dessa mjukvaror ordbehandling, och det kommer att göra dig en mer flexibel och attraktiv transkribera om du har och kan använda båda.
 4. 4
  Installera ljuduppspelning programvara. Den FTW Transkribering ( http://www.theftwtranscriber.com/ ) är en enkel, lätt att lära sig programmet för att starta, stoppa och spola tillbaka ljud med en fotpedal, och bäst av allt det är gratis.
 5. 5
  Få en digital fotpedal. Detta är den avgörande maskinvara för digital överföring och du kommer förmodligen att behöva beställa den på nätet. Det kommer att kosta ca 60€. Om du är en seriös transkribera du kommer att ha en annan pedal som back up eftersom om den du använder pauser du inte vill vara ur drift medan du väntar på nästa för att komma med posten! Skaparna av Express Scribe säljer även fotpedal hårdvara ( https://www.nch.com.au/cgi-bin/hw.exe?class=FP ). Jag använder VEC USB pedalen, vilket är den bästa produkten om du har en USB-port. Om du har en mycket gammal dator som inte har USB-portar kan du behöva få en pedal som ansluter med en seriell kontakt.
 6. 6
  Få hörlurar. Få de allra bästa hörlurarna du har råd. Tro mig, du kommer att få pengarna tillbaka i ökad effektivitet. (Om du kommer att använda en bärbar dator för att spela upp digitala ljudfiler behöver du även en bra uppsättning av externa högtalare till "öka" ljudvolymen och kvalitet -. Plug in hörlurarna i de externa högtalarna)
 7. 7
  Få programvara transkription arbetsflöde. Även om du börjar litet, kan workflowmjukvara spara tid, hålla dig organiserad och förhindra mänskliga fel, till exempel att det kan göra alla dina fakturor automatiskt, och hjälper dig att få stora ljudfiler. De två största leverantörerna är WinScribe ( http://www.winscribe.com/ ) och ScribeManager ( http://www.scribemanager.com/ ).
 8. 8
  Börja leta efter arbete. En av de största företagen som tar emot ansökningar från frilansande transcribers är Way With Words ( http://waywithwords.info/ ). Du kan också prova FindTranscriptionWork.com ( http://www.findtranscriptionwork.com/ ), vilket är en gratis webbplats notering medicinska, juridiska och allmänna arbeten transkription. Du kan även lista ditt CV där gratis.

Tips

 • Vissa tillval finns en skrivare, fax, god långväga plan och analoga bandinspelningar uppspelning.