Wko

Hur du gör din egen anime eller manga karaktär

Om du vill skapa en anime eller manga karaktär, kommer du inte bara att utveckla en personlighet och story, men också rita din skapelse. För att göra en anime eller manga karaktär, följ dessa steg.

Steg

Hur du gör din egen anime eller manga karaktär. Välj kön och ålder för din karaktär.
Hur du gör din egen anime eller manga karaktär. Välj kön och ålder för din karaktär.
 1. 1
  Välj kön och ålder för din karaktär. Du bör också bestämma om du vill att din karaktär att vara människa, djur, eller något annat.
 2. 2
  Välj en personlighet för din karaktär. Hans eller hennes utseende beror på denna person. Emo, punk, perky, självisk, känslig, eller Peppy är några idéer, men komplexa personligheter gör dina karaktärer mer väl avrundad och unik. Om du inte kan bestämma, göra flashcards med olika personlighetsdrag skrivna på dem och plocka slumpmässigt.
 3. 3
  Välj din karaktärs förmågor. Är karaktären en krigare, en trickster, en trollkarl, osv? Kanske är de en ballerina (som Mint Aizawa i Tokyo Mew Mew) eller en rik, berömd, over-all superstjärna som Zakuro Fujiwara (även från Tokyo Mew Mew). Var inte rädd för att vara specifik om vad han eller hon klarar av.
 4. 4
  Ge din karaktär en olycklig brist. Det kanske låter konstigt, men en olycklig brist kommer att skapa en trovärdig hjälte eller hjältinna att läsaren ska kunna sympatisera med. Det kan vara att de bryr sig för mycket (som Homura från Madoka Magica) eller att de är så fast på hämnd att striden kunde döda dem (som Ichigo Kurosaki från Bleach) eller har allvarliga åksjuka (som Natsu från Fairy Tail).
 5. 5
  Skapa en personlig berättelse linje för din karaktär. Detta kan innebära att skapa en helt ny berättelse eller helt enkelt sätta din karaktär i din favorit RPC (rollspel-tecken). Oavsett, ge din karaktär vill och övertygelser, liksom specifika gillar och ogillar. Till exempel kan din karaktär bli en katt-älskande Dominikanska som hatar ingenting mer än att misstas för en afrikansk europeisk.
  • Vid minsta, ge din karaktär ett namn, ålder, favoritfärg / bok / film etc., hårfärg, födelsedag, och bästa vän. Valfria egenskaper omfattar magiska krafter, krossa / pojkvän / flickvän, inspirerande hjältar, och blodgrupp. (Olika blod typer och betydelse listas i tips). All denna information kommer att löna sig när du utvecklar karaktär och / eller handling.
 6. 6
  Rita tecknet. För resurser, kolla hur man drar: (söta figurer brukar ha stora ögon medan andra kalla har små sneda ögon.)
 7. 7
  Lägg kläder och accessoarer. Var säker på att dessa matchar dina karaktärer personlighet. Till exempel, om din karaktär är flickaktigt, sätta henne i en kjol eller klänning och lägenheter, stövlar eller klackar. En "Jungle Girl", däremot, kan ha ett linne, shorts, långa stövlar och stora svärd. Var kreativ!
 8. 8
  Namnge din karaktär. Försök att komma med ett unikt namn.
 9. 9
  Rita en manga karaktär kräver en grundläggande kunskap om människokroppen. Ju mer du kan rita människor, skulle de lättare det är att rita en manga.So, börja med att rita (för praktik) dina vänner och även själv sitter framför en spegel.
 10. 10
  Att rita innebär för din karaktär, kan du klicka på bilder av dig själv gör de ställningar och sedan försöka dra din karaktär i de ställningar med hjälp av bilderna.
 11. 11
  Färdigt.

Sample karaktärsbeskrivningar


Tips

 • Kolla in dessa blodgrupper och betydelser:
  • O - Glad, öppen, omtänksam och energisk
  • A - Kylda ut, kyla, omtänksam, positiv attityd
  • B - Kylda ut, kyla, negativ attityd med en tillfällig glimt av lycka
  • AB - hyper! roligt, positivt tänkande, energisk, coola, övergripande stor person!
  • Beakta människor runt dig.Du kan även basera din karaktär på dem.
  • Du kan göra din karaktär mer unik genom att göra märken eller ärr på dem.
  • Om du har svårt att få nya idéer, tänk på de animes / manga du har sett och observera characters.Then, kombinera eller välja från deras förmågor eller utseende.
  • Försök att öva rita så mycket du can.It kommer äntligen löna sig senare när du får alla dessa komplimanger om din ritning.
  • Detta är ett tips på hur att skugga -
 • Vid utformningen vad din karaktär ser ut, inte gå överbord med specialeffekter. Du vill inte 3 coola bälten, 5 söta armband och 8 vapen! Bara gå lätt på det. Kom ihåg, kan en liten individualitet gå långt!
 • Om tecknet verkar alltför intetsägande, det är okej! Få lite inbördes kritik från kollegor eller människor av samma intresse, eller om du skapar en karaktär för ett publicerat arbete, få feedback från din målgrupp.
 • Försök att rita din karaktär och om igen för att se vad som fungerar och vad som inte, den mer bekant du är med karaktär, desto lättare blir det att dra honom eller henne i olika situationer. Detta kommer också att förbättra dina ritningar över tiden, så oroa dig inte om det ser konstigt eller märkligt i beginning.Also, försöka dra din karaktär från olika vinklar.
 • Skuggning kan göra din karaktär mer nice.Shading av skuggor måste göras för att ge riktningen på ljus när det kommer from.Shade under håret, mellan håren, nedanför halsen och i clothes.Try skuggning lätt i inre delen och mörkt i yttre part.Do inte gå överbord med skuggning också.
  • Här är hur man gör ett öga - Rita en cirkel och sedan göra två böjda linjer - en i ovan täcker en liten del av cirkeln och den andra nedanför similarily.Add och en liten mörk cirkel i mitten av cirkeln och dra en eller två bubblor i de större circle.Make små linjer som kommer ut av de mindre circle.The linjerna vara nästan hälften av avståndet mellan den mindre och den större circle.Shade och sedan dess färdiga.

Varningar

 • Var noga med att inte plagiera en annan anime eller manga.
 • Gör inte sina vapen enorm! Du vill inte din karaktär att bära omkring fem meter breda svärd hela tiden! Gör det enkelt. Bara gör den tillräckligt stor så att de kan försvara sig väl.
 • Försök att inte göra din karaktärs ögon för stor.
 • Skissa dina rader lätt eller du kommer inte att kunna radera dem.
 • Flyr in i en fantasivärld tenderar att driva bort oss från verklig social interaktion. Om du väljer att få investerat i anime eller manga värld, försöka gå med i en klubb för att se till att du håller med interaktion i den verkliga världen.