Wko

Hur man startar en frilansande copywriting företag

Lansera en frilans copywriting karriär är inte bara möjligt, utan lönsamt också. Här är några steg för att komma igång.

Steg

Hur man startar en frilansande copywriting företag. Börja berätta alla dina vänner och släktingar om din karriär förändring att få ordet.
Hur man startar en frilansande copywriting företag. Börja berätta alla dina vänner och släktingar om din karriär förändring att få ordet.
 1. 1
  Börja berätta alla dina vänner och släktingar om din karriär förändring att få ordet. De kanske inte kan hjälpa dig direkt, men de är bundna att veta någon annan som behöver dina tjänster.
 2. 2
  Läs personliga erfarenheter om andra som har haft framgång starta en frilansande verksamhet.
 3. 3
  Skriv ut visitkort med kontaktinformation att dela ut på fester eller andra sociala sammankomster. Varje gång du landar en klient, se till att du dela ut flera visitkort.
 4. 4
  Ta en skrift eller grammatik klass på din lokala community college om du är orolig för kvaliteten på ditt skrivande.
 5. 5
  Acceptera skriva projekt från välgörenhetsorganisationer eller icke-betalande kunder att bygga upp ditt prov portfölj.
 6. 6
  Försök att hitta andra frilansande copywriters i ditt område för att skapa ett nätverk. Om de har extra arbete, kan de ge det vidare till dig.
 7. 7
  Köp en bok, såsom författarens marknad, som listar tillgängliga skrivande marknader och riktlinjer.
 8. 8
  Ring marknadsföring av företag i ditt område för att se om de anställer frilansande copywriters. Det värsta man kan göra är att säga nej.
 9. 9
  Skapa en broschyr eller vykort reklam dina tjänster och skicka den till lokala företag.
 10. 10
  Ständigt kolla på nätet platsannonser. Copywriting jobb tenderar att dyka upp och försvinna snabbt, så kolla ofta.
 11. 11
  Alltid stavningskontrollera ditt arbete innan du skickar något.
 12. 12
  Överväg att ha dödat din copywriting insats mot en databas med historiskt mest effektiva försäljnings kopior och annonser med hjälp av en automatisk lösning, såsom glyphius.

Tips

 • Använd en försäljning av programvara brev genererar för att hjälpa dig komma igång. Du skulle bli förvånad över hur många människor hellre vill lägga ut detta arbete än köpa programvaran och göra det själva.
 • Bli inte avskräckt om din karriär inte genast ta av. Det kan ta flera månader att etablera en kundbas som anställer dig på en regelbunden basis. Med beslutsamhet, kommer du att ha en stadig mängd arbete och inkomster.
 • Se till att sammanställa en "känga" filen när du går längs där du kan spara mest effektiva och övertygande försäljning kopior. Det kommer att tjäna dig ovärderlig tjänst när du är osäker eller saknar inspiration.
 • Människor i Internet Marketing fältet letar alltid efter någon att skriva en bra försäljning skrivelse. Försäljning bokstäver är kött av något bra IM-verksamhet. Annonsera dina tjänster på platser som Craigslist, Scriptlance eller RentACoder.
 • Ett bra sätt att komma in i verksamheten är att erbjuda att skriva artiklar. Bloggare letar alltid efter innehåll och har ofta artiklar eller inlägg som måste skrivas om för att göra dem unika. Använd alltid en tjänst som Copyscape att köra dina artiklar genom när de skrivs om för att säkerställa att de är unika.
 • Att arbeta på din copywriting färdigheter, kan du köpa en förpackning med PLR (private label rättigheter) artiklar och skriva om dem. Gör dem till en e-bok och sedan sälja in på Clickbank.