Wko

Hur man gör en militär vård-paket

Om din son, dotter, vän, make, flickvän eller pojkvän går på en utländsk utplacering och du vill göra en vård paket för henne eller honom, läs vidare. Denna artikel kommer att förklara hur man gör en och vad du kan och inte kan sätta i den.

Steg

Hur man gör en militär vård-paket. Köp ett vanligt brunt utskick rutan.
Hur man gör en militär vård-paket. Köp ett vanligt brunt utskick rutan.
 1. 1
  Köp ett vanligt brunt utskick rutan. Se till att lådan är rätt storlek - du inte vill att lådan är för liten eller för stor. (Vid utskick från USA går till www.usps.com och gå till förnödenheter och klicka på schablonbelopp. Hittar schablonbelopp lådor för APO / FPO adresser. Dessa är för trupper utomlands och mailar dig dessa rutor gratis. fraktkostnaderna för schablonbelopp är oftast billigare än sjöfarten vikt, beroende på vad du skickar.)
 2. 2
  Kontrollera vad du planerar att skicka (tandkräm, desinfektionsmedel, etc) är i resestorlek tillbehör. Det kommer att bli mycket lättare för marinsoldater att bära runt med dem.
 3. 3
  Tejpa lådan upp riktigt bra när du är klar. Om du tar rutan till en lokal eller icke-militär postkontor, kan du antingen förkastas (eftersom de inte skickar till producentorganisationer), måste betala en avgift, eller måste fylla i en tullblanketten. Du måste också fylla i en tullblanketten om de tas till en militär postkontor.
 4. 4
  Hitta en servicemember adress. Kom ihåg att skriva det på rätt sätt. Använd detta format:
 • (Namn): SSGT. GI Joe;
 • (Gata / Box): 1: a Grenade Repair Co
 • 123 Dud Testing Btn
 • (Stad, delstat, Zip) APO, AA 32145

Framställning

 1. 1
  Räkna ut vad din servicemember vill - även om de inte använder det eller föredrar att inte - De tenderar att ge det till en annan servicemember som gör, så oroa dig inte vad du sätter in (Bara en notering om att det finns kvinnliga militär. utomlands också.)
 2. 2
  Köp tandkräm i tuber men köpa desinfektionsmedel i en kanna på Wal-Mart, K-Mart, Costco, eller var som helst som säljer saker i skrymmande kvantitet. På sidan, köpa massor av flaskor lotion resor säljs tomma i butikerna som nämns ovan eller på en dollar store eller sort / rabatt butik.
  • För att fylla alla tomma flaskor lotion resor som du köpt, ta omfattar utanför och spruta eller tratt desinfektionsmedel i flaskorna. Du bör få ca 6 till 8 (eller lite mer) flaskor med en bra storlek desinfektionsmedel kanna.
 3. 3
  Leta efter det billigaste behov: ta en handfull av 5€ tandborstar, resor medicin såsom Tylenol förpackningar, generiskt varumärke saker etc. Generiska våtservetter är viktiga, eftersom de använder dem för att rengöra sig själva och sina vapen.
 4. 4
  Tänk på saker som en marin skulle njuta medan i barnsängar eller deras sovplats. Bil, sport och spel tidskrifter är utmärkt. Resor spel, pennor, papper, anteckningsböcker, kuvert och extra telefonkort är bra för kommunikation. De behöver inte stämplar eftersom de kan skicka brev tillbaka till staterna gratis. AA-batterier är högsta prioritet objekt, eftersom de använder den för CD-spelare, andra portabla produkter, ficklampor, och allt annat som kräver batterier.

Making lådan

 1. 1
  Lägg allt i ziplock baggies. Detta för att undvika att sand och annat få i grejer. Det hjälper också militären, som de i sin tur använder baggies för andra användningsområden.
 2. 2
  Säkert och andra godisar mycket väl innan du sätter in den i rutan. Om du skickar mat som dessa, se till att du planerar att skicka den så snart som möjligt.
 3. 3
  Wrap laptops och andra mycket viktiga värdesaker i bubbelplast några gånger och tejpa upp mycket väl.
 4. 4
  Skicka diverse objekt (t.ex. q-tips) i sin originalförpackning.

Begränsningar

 1. 1
  Label allt, speciellt om du skapar tandkräm och flaskor desinfektionsmedel. Marines dela och ge ut objekt, så ska du inte lämna beslutar att dem.
 2. 2
  Undvik allt som kan smälta. Irak kan få upp till 120 grader Fahrenheit eller högre.
 3. 3
  Se till att vård paket stannar betyget PG-13 eller lägre. Lämna alla "personliga" situationer mellan dig och din partner när de kommer hem. Detta innebär utelämna alla vuxna endast de produkter ur det.
 4. 4
  Lämna alla vassa och farliga objekt ut - Alla boxar inspekteras. Försök inte att sätta lotion, tvålar och toalettartiklar som har doft och mat i samma låda. Du vill inte din servicemember att få kakor som smakar fot lotion.

Tips

 • Kolla www.anysoldier.com eller www. anymarine.com för mer information och servicepeople att skicka paket till.
 • Om barnen är i familjen, har gör dem konstverk och lägga den i lådan. Allt gör fäder eller mödrar leende.
 • Om en marina begär en bit av militär utrustning, såsom handskar, glasögon, öronproppar, etc. att de glömde hemma eller levereras inte på PX, kan du skicka och uppfylla deras begäran.
 • Gör vård paket som kretsar kring semester! Julkakor, uppstoppade djur kaniner för påsk, Valentine hjärtan,... möjligheterna är oändliga!