Wko

Hur man blir en utmärkt student

Har du en önskan om att bli en framgångsrik student? Tja, här är hur du kan åstadkomma det.

Steg

Hur man blir en utmärkt student. Granska din när du har fri tid.
Hur man blir en utmärkt student. Granska din när du har fri tid.
 1. 1
  Liksom alla exceptionellt bra studenter, måste du vara uppmärksam! När en lärare ger en lektion, ta anteckningar och om du inte förstår något, räcka upp handen och ställa frågor. Ju fler frågor du ställer, det smartare får du, tro det eller ej. Genom att skicka lappar och prata med vänner, kommer du lära dig någonting, så uppmärksam!
 2. 2
  Granska din när du har fri tid.
 3. 3
  Ta dig tid att skriva några problem upp, eller du kan be någon att skriva dem åt dig. Kom bara ihåg, gör det inte ont att gå igenom vad du har lärt dig.
 4. 4
  Gör din hemläxa. Lärarna ger läxor av en anledning. Det är att se över vad du har lärt dig den dagen. Utnyttja din lediga tid. Gör din hemläxa på väg hem från skolan i någon fritid. Gör så mycket i skolan som du kan-där har du läraren om du behöver hjälp. Se till att inte rusa på dina läxor, för att kolla över det, och att vara snygg. Om du verkligen vill bli en framgångsrik student bör du veta redan från början när du vill bli bra på något, måste du stå ut med saker som bara inte verkar rättvist. Gör dina läxor är inte en stor sak. Kom ihåg, kan läxor också hjälpa dig att utveckla goda vanor och attitudes.Always gör vad som krävs av dig.
 5. 5
  Var förberedd. Ta med allt du behöver med dig till klassen. Böcker, mappar, pennor, läxor, lakan omdöme etc. vad du behöver det skulle vara en bra idé att ta med den.
 6. 6
  Få organiserade. Vistas organiseras i skolan är verkligen viktigt. Om du är organiserad, då är du ett steg före i att vara framgångsrik. Håll en mapp för varje ämne, och ja, du sätter dina matematiska uppsatser i din matte mappen, lägger du dina Language Arts papper i din Language Arts mappen, lägger du dina vetenskap papper i din vetenskap mapp, och så vidare. Det skulle verkligen vara en bra idé att färgkod eller märka dina mappar.
 7. 7
  Study. Det skulle vara en bra idé att börja studera några dagar innan ett test. Gör ett schema. Om en extracurricular aktivitet kommer i vägen för dina studier, berättar den person som ansvarar för att vissa händelser, som du inte kommer att kunna delta i denna händelse, eller om du måste lämna tidigt. Däremot kommer det att finnas vissa situationer där du måste närvara oavsett vad det är. I denna typ av situation, kommer du bara att studera en annan dag. Det är där din studieplan kommer in Skriv ut ett schema för veckan av testet och hitta din fritid. Kom alltid ihåg, använd din tid klokt. Studera som om du är motiverad för resultatet av ditt hårda arbete.
 8. 8
  Börja med att läsa lite mer. Om du inte redan är en läsare, börjar på din nivå och arbeta dig uppåt. Du kanske inte vet detta, men genom att läsa mer utmanande och svåra böcker, är du utöka ditt ordförråd.
 9. 9
  Be en förälder eller äldre syskon att se över dina anteckningar och skapa ett mini-test för dig 3 dagar före testet. Du bör alltid vill innan natten av ditt test.
 10. 10
  Om du fastnar då inte förlora din coola, bara fokusera på ditt arbete och du kommer att lyckas.
 11. 11
  Användning av mindmaps kan vara till hjälp för att förstå svåra ämnen.

Tips

 • Alltid gå för extra kredit. Även om du får en 98% i en klass. Du kan alltid göra bättre.
 • Var fokuserad. Alla vet skolan kan vara tråkigt, men du har fått koncentrera sig på att bli fokuserad. Håll ögonen på läraren, hålla öronen öppna och ta anteckningar. Anteckningar kommer att hjälpa dig att tänka och hjälpa dig att förstå vad som lärs ut mer.
 • Ta en paus efter att ha studerat, kommer det hjälpa dig från att få stress.
 • Du börjar studera när du startar enheten
 • Sova! Sova bra är viktigt för att hålla dig koncentrerad på lektionerna och även på dina studier.
 • Alltid vara redo att svara på frågor och räcka upp handen oftare.
 • Låt aldrig dina föräldrars sätta för mycket press på dig. Berätta för dem snyggt att backa och låta dig andas du inte kan hantera att mycket stress. Och efter att du berätta för dem att ge dem en trevlig kram.
 • Ta reda på din lärstil (ex.visual, auditiv, kinestetisk, etc.) och titta på nätet för att ta reda på om studievanor som matchar din lärstil. Du kommer bli förvånad över hur mycket lättare det är! Men var noga med att besvara testfrågor sanningsenligt.
 • Skriva anteckningar i klassen är användbar om att exceptionellt hårda klasser. (Ex. juridik, ekonomi, teknik etc.)
 • Om du kan spela ett instrument, sjunga, eller har några musikaliska färdigheter, försöker spela lite vardag. Inte bara kommer det att förbättra din skicklighet och förmåga, men det gör att du kan fokusera på läxor, skolarbete, essäer, etc.
 • Kom också ihåg att psykologiska studier har visat att människor tenderar att glömma mycket av den information som lärt sig under de senaste tio minuter innan de somnar. Så du bör göra något annat innan du går direkt till sängen efter att ha studerat..
 • Du kan göra mind-maps för att hjälpa till med att revidera innan examen eller test. För ytterligare information, se hur man gör en tankekarta.
 • Alltid äta en god frukost innan ett test.
 • Se till att studera inför den sista natten för att förbättra retention.
 • Kom inte för sent för klassen.

Varningar

 • Inte galen om du får ett dåligt betyg på ett papper. Alla (inklusive hög nivå studenter) får dåliga betyg då och då. Det är inte slutet på världen. Bara försöka hårdare nästa gång.
 • Vara på toppen av dina betyg. Om din skola har online-kvaliteter, så kolla dem varannan dag. Så att du inte förvånad när du får din lägesrapport, och veta om du glömt att stänga något, måste arbeta med något eller om en lärare upp en grad fel.
 • Framför allt inte fuska. Fusk inte lära dig någonting alls. Plus, om du åker fast, kommer du i trubbel. Det är inte värt det!