Wko

Hur ace college skrivande

Den handledningen att skriva en stor "summativ reflektion," och ännu viktigare, hur man utforska framgång (eller misslyckande) i ditt skrivande, och samtidigt undvika den skissartade killen på biblioteket som tvångsmässigt plockar upp sitt kaffe, sätter ner, och promenader i cirklar mumlar som en galning. Detta steg-för-steg-guide är en otrolig inblick i exakt hur man både esset det slutliga papperet i College Writing 112/113, liksom en stor guide till ignorera galna människor på arbetsplatsen.

Steg

Hur ace college skrivande. Tape din disposition till sidan av din skärm och börja skriva ursinnigt, en blick på det då i behov av vägledning.
Hur ace college skrivande. Tape din disposition till sidan av din skärm och börja skriva ursinnigt, en blick på det då i behov av vägledning.
 1. 1
  Gör en disposition. Detta kommer att göra din första riktiga utkast otroligt mer organiserad och flytande, med mer struktur och kropp än en enkel fritt skrivit första utkast kan vara. En skiss i vissa fall även anses vara ett första utkast, så det är en extra bonus. Man bör titta på vilken typ av inriktning de vill ha för sina papper, med tanke på varje detalj för den slutliga produkten. Vad är temat för deras papper? Vad är den huvudsakliga idén? Vilka delar vill du komma över de flesta? Går att ansluta en del av ditt ämne med moderna frågor? Kan du spekulera med säkerhet om framtiden för ditt material? Och naturligtvis: Vem är din målgrupp?
 2. 2
  Tape din disposition till sidan av din skärm och börja skriva ursinnigt, en blick på det då i behov av vägledning. Också hålla reda på var att skeevy killen är när du blick upp, du vet aldrig när de kretsar han vandrar i kan komma inom meter från dig.
 3. 3
  Kom ihåg att genom din disposition du ska kunna få några fantastiska övergångar, där den sista meningen i ett stycke är helt kongruent med den första meningen i nästa stycke, som den här: "Tillkomsten av tekniken spelat en stor roll i detta, och hjälpte bränsle tillväxten i politisk satir. [IP] Radio var den första passivt medium för att verkligen nå ut till folk. ‿ ("Satir i Nyheter ‿, av Jack Schultz) Det gör ett bra jobb eftersom den sista meningen i första stycket hänvisar till gryningen av elektronik och den tekniska revolutionen, och den första i andra stycket hänvisas till radion, en av de första allmänt tillgängliga kommunikativa elektroniska medier.
 4. 4
  Tänk på att en annan stor sak om att skapa en disposition är att i ditt första körningen genom att tänka på allt som du vill prata om och sätta den i en disposition format, kan du skriva ner linjer och fraser som du vill inkludera i din examensarbete, med sådana gyllene fraser som "svaga gaddar" (jag ska aldrig röra dessa gaddar igen, med jack schultz) eller "tunnhårig Griniga gamla semi-naturalistiska" (den stora över generationsgränserna barriär: en gammal mans "Final Frontier", av Jack Schultz). Man behöver inte ens att hitta den perfekta formuleringen första gången, men referera bilden kommer att hålla ditt skrivande från att vara alltför journalistiskt.
 5. 5
  Obs: Slutligen kommer en disposition att hjälpa din slutsats, vilket ofta är den svåraste delen av ett papper. Det är en plats för dig att titta på all din forskning och se vad slutsatser du tycker är relevanta, där din röst kommer skina mest. Slutsatsen blir ofta eller bryter ett papper. Man kan spekulera om framtiden för det aktuella ämnet, eller vissa möjligheter till upplösning, eller ens ge en känslomässig reaktion. Att ge några känslomässiga eller passionerade perspektiv ofta gör det mer intressant och ger en viss personlighet till vad som kan vara en annars känslolös stycke skriver. "Åt helvete med sprickor i trottoaren. The Colbert Report är på." (Den Vast över generationsgränserna Barrier: en gammal mans "Final Frontier", av Jack Schultz).
 6. 6
  Har en mycket stark avhandling. Avhandlingen är vad som kommer att få den tyngsta ersättning från din lärare, och kan betyda skillnaden mellan en passerande papper, och ett stort papper.

Varningar

 • En av de saker som konturerna inte kommer att ge mycket hjälp med är noggrannheten på ordentlig citeringsformat. Man bör rådgöra med en online guide eller en skriftlig bok för att lära sig hur man korrekt och exakt citera sina källor. Detta kommer främst att bidra med forskningsrapporter, men citat är nödvändig i alla typer av skrivande, och kan bryta upp din rytm, i synnerhet i mycket monotont skrift.