Wko

Hur kan man vara snäll mot människor över hela världen

Är du angelägen om att sprida vänlighet runt om i världen? Det kan kännas skrämmande tills du inser att det finns massor av äkta, realistiska sätt att sprida vänlighet runt om i världen från den plats där du bor! Lägga din dagliga bit av vänlighet till världen ökar hoppet om att mänskligheten kommer att fortsätta att röra sig mot att skapa en bättre framtid för alla.

Steg

Hur kan man vara snäll mot människor över hela världen. Erkänna att vänlighet är smittsamt.
Hur kan man vara snäll mot människor över hela världen. Erkänna att vänlighet är smittsamt.
 1. 1
  Erkänna att vänlighet är smittsamt. Du kanske har hört att misär är smittsam - det är. Och lyckligtvis, vänlighet och glädje är ännu mer smittsam eftersom folk hellre må bra än olycklig. Genom att visa vänlighet i dina handlingar och ord så ofta som möjligt, hjälpa dig att mata den verklighet som vänlighet är ett bättre sätt för mänskligheten. Du visar också andra hur man vara snäll genom dina exempel. Sprid det genom att göra det.
 2. 2
  Läs mer om andra kulturer och människor runt om i världen. Vänlighet växer från att förstå andra. Det är bara genom att ta ansträngningen att lära sig hur andra lever och vad de värdesätter att du kan växa i förståelse och därmed öka din känsla av sammanhang och altruism mot andra. Försök att göra riktiga anslutningar, såsom online vänskap (den gamla brevvän systemet), och genom att genomföra gemensamma projekt tillsammans online. Du kommer att dra en hel del från att lära minst ett annat språk också, så att du kan se kulturen ur att vara nedsänkt i sitt språk.
 3. 3
  Donera till välgörenhet med världsomspännande länkar. Oavsett var du bor, kan dina pengar att göra livet bättre någon annanstans i världen när du kanalisera det genom välrenommerade välgörenhetsorganisationer. Välj din välgörenhet baserat på vad du värdesätter och vad välgörenhet gör att göra en positiv skillnad.
 4. 4
  Volontär att göra välgörenhet någonstans bortom din egen stadsdel. Om du har tid att donera dina färdigheter som volontär, kan du sprida en massa vänlighet genom din generositet tid och undervisa eller hjälpa. Kanske du har ett block av tid att resa utomlands till ett ställe i behov av frivilliga arbetare. Eller kanske du vill göra en del ideellt arbete via nätet innebär, såsom att skriva rapporter, fylla i ansökningar eller skriva användbara instruktioner för människor. Det finns många online möjligheter att arbeta som volontär på ett sätt som gör en skillnad i världen.
  • Två exempel på nätet eller virtuella volontärarbete kan hittas på FN-volontärer:, och World Volunteer
 5. 5
  Spendera tid på att skapa gemenskap bra. Världen är också din egen bakgård och lokalsamhället. Genom att hitta sätt att förbättra samhörigheten, dela och stöd du kan bidra med mycket vänlighet mot andra människor. Ta reda på vad samhället stödsystem finns i ditt område redan och vad som saknas. Kan ni hjälpa till med befintliga projekt eller har du energi och tid för att starta något nytt? Några exempel kan omfatta hemlösa skyddsrum, soppkök, gemenskap trädgårdar, barnomsorg anläggningar, aktiviteter, resor för barn, dela färdigheter såsom matlagning, DIY och levande självförsörjande, etc.
 6. 6
  Visa din vänlighet i sociala medier. Du kan sprida vänlighet genom sociala medier som Twitter, Facebook, Google+, etc. Lämna historier som lyfter människors andar, som känner igen de bra andra gör och som avslöjar den bättre sidan av den mänskliga naturen. Be dina vänner att dela dessa historier runt för att hjälpa ännu fler människor se vad som är bra om världen och mänskligheten. Crowd de negativa historier (av vilka det finns bara alldeles för många) och skina ett ljus på snäll, omtänksam och medkännande handlingar där ute. Inspirera andra att bli slag i tur.
  • Dela fantastiska upplevelser du har haft genom video och media foto. Vilken slags handlingar, konst, ord och liknande har du sett nyligen? Om du fångat dem med bild eller video, dela dem på YouTube, Pinterest, Twitter, etc, så att andra kan sprida awesomeness!
  • Ta dig tid att lämna omdömen om blogginlägg du älskade, att lämna referenser för människor du känner och att ge människor beundrarbrev. Internet är väl känt som en plats där uppskattning förblir tyst - hjälpa till att sprida vänlighet genom att göra uppskattning starkare än de klagomål!
 7. 7
  Försvara människor som är offer för online-hot. Som ett verktyg, är internet i sig neutral när det gäller dess användning. Tyvärr, det finns vissa användare som väljer den mörkare väg när det gäller att vara på nätet, använder den som en soapbox för thuggery, hot och mobbning, som syftar till att överrösta de röster på alla som inte håller med dem. Mobbare, online-ligister, troll och headkickers inte definierar mänskligheten. De är människor vars egen verklighetsuppfattning är skev på något dåliga erfarenheter de har haft, och har valt att tillfogar andra. Vilken motivationen, låt dem inte vinna. Människor har blivit bättre än så och det är godhet som kommer att visa vägen.
  • När online-bidragsgivare eller ledare söker att skada andra, stå upp för dem på mottagarsidan och visa vänlighet som en styrka. Genom att vara snäll och vägrar att backa från att peka ut den småaktiga natur attacken, undviker du att falla för hotelser och vägrar att gå in eller bli översvämmas av det. Och genom att vägra att tillåta online-attacker, spred dig mer vänlighet runt om i världen, kräver att vänliga ord och motiverade tänkande blivit standard för interaktioner online överallt. Ge inte upp!
 8. 8
  Rikta ditt arbete och affärsintressen på ett sätt som sprider vänlighet och empati. En globaliserad värld innebär att mycket av det vi gör på jobbet eller i våra verksamheter har en inverkan någon annanstans. Sträva efter att utnyttja din empati för att hjälpa dig att se världen genom andras ögon och att sluta se allt som allt om dina egna problem.
  • Kom ihåg att riktiga människor är i slutet av dina handlingar, din leveranskedja, dina beslut och ditt nummer-knaprande. Envisioning riktiga människor hjälper till att hålla dig snäll och ansluten till andra. Om du inte vet hur människor kommer att påverkas av dina handlingar, anstränga sig för att ta reda på istället blockera det ut!
 9. 9
  Stödja initiativ som främjar fred i hela världen. Det kan vara lite vänlighet för människor som lever under inbördeskrig eller krig. Ett viktigt mål för mänskligheten är att leva tillsammans i fred, dela kunskap och stödja varandra. Ibland glömmer vi det. Men du kan göra en hel del om du är utanför en region som lider stridigheter. Du kan stödja välgörenhetsorganisationer som arbetar inom dessa områden, kan du erbjuda våra kunskaper och färdigheter i förekommande fall att hjälpa utkast nya lagar, skicka vård paket, förhandla, lär sig nya färdigheter, etc. Du kan gå online och underteckna petitioner, dela nyheter och information och stöd människor som lider av olagliga handlingar eller brott mot mänskliga rättigheter. Gör fred regeln, inte alternativet, genom att insistera på vänlighet och stå upp för vad som är rätt även om det är obekvämt och okonventionella.
 10. 10
  Live vänligt. Var du än är i världen, har din vänlighet en dominoeffekt. Om du lever livet omsorg om andra människor och varelser, du bryr dig om tillståndet i världen du och din familj och vänner bor i, och du bryr dig om mänskligheten som helhet, kommer ditt ex lysa vägen för andra. Och även om du inte kommer att vara medveten om det mesta av tiden, kommer alla slags handling och handling påverka någon positivt, någonstans i världen.

Tips

 • Vänlighet ingår att vara medveten om leveranskedjan som ger produkter och bekvämligheter för ditt hem och bord. Allvarligt fundera om din livsstil kommer från - är de saker du använder och bryr sig om etiskt härledda? Din vänlighet kan betyda bättre liv någon annanstans, t.ex. när du föredrar rättvisemärkta produkter över de produkter som saknar öppenhet i sitt arbete och miljöarbetet.

Du bör komma ihåg att vara snäll mot människor kan vara något så enkelt som ler mot dem för att muntra upp en olycklig dag. Du kan göra dem lyckliga, och de kommer att tänka på "den sortens person som log mot mig, trots att jag aldrig träffat dem".

Smiling är smittsam, du fånga det som influensa, När någon log mot mig idag, började jag le också. Jag passerade runt hörnet, och någon såg mitt flin När han log insåg jag, skulle jag vidarebefordrade det till honom. Jag tänkte på det där leendet, då jag insåg sitt värde, ett enda leende, precis som mitt, kunde resa runt jorden. Så, om du känner ett leende börjar, inte lämna den oupptäckt Låt oss starta en epidemi snabbt och få världen smittad!