Wko

Hur att hitta en definition av slangord

Ibland hör man folk säga något om "läckra killar" och "galna fester rad", och du skulle vilja veta vad de pratar om. Tja, nu kan du förstå dem också! Bara läsa denna artikel och du kommer att upprullning av slang som ett proffs.

Steg

Hur att hitta en definition av slangord. Använd en sökmotor och skriv in "definition (slangord).".
Hur att hitta en definition av slangord. Använd en sökmotor och skriv in "definition (slangord).".
 1. 1
  Gå till en av de online-slang ordböcker, såsom Urban dictionary eller. Här användarna skicka in egna definitioner och bilder för olika ord. Många av de inlämnade definitionerna är inte så bra, men de mest relevanta definitioner listas först. Användare kan "tummen upp / ner" för varje ord i enlighet med definitionen.
 2. 2
  Använd en sökmotor och skriv in "definition (slangord)." Det är troligt att du hittar en webbsida med definitioner för ett antal slangord, kanske den du vill vara med på listan. Om det inte är, kan du prova en annan motor. Upprepa tills du har hittat den.
 3. 3
  Fråga någon du känner. Vänd dig till familjemedlemmar, vänner, anställda / arbetsgivare, lärare, någon. De kanske har en definition för dig. Om du har några, kolla med bröder eller systrar, bör de vet förmodligen alla ord.
 4. 4
  Titta i ordlistan för ord som låter liknande. Ibland slangord utvecklas från ett ord eller ordpar. Till exempel är slangord "gonna" ofta sagt i stället för "ska".
 5. 5
  Försök att hitta ord i ett antal meningar. Titta igenom nätet, i böcker, i filmer osv för ordet du söker sagt. När du har hört det användas i ett par olika sätt, bör det vara lättare att förstå. Detta fungerade definitivt, eftersom detta är hur du lärt dig att prata. Med tiden lärde man att vissa ord betydde vissa saker (t.ex.: någon sa kaka när de gav dig en kaka).

Tips

 • Inte Spamma definitionerna med dina egna tolkningar av samma sak, lämna dem som de är och gör en ny definition om ditt ord är inte där.
 • Här är en lista över enkla definitioner för att starta av dig:
 • När du lär dig några definitioner, dela med andra! Vem som helst kan veta.

Varningar

 • Urban dictionary har många sex, droger, kränkande språk, reklam, definitioner och kränkande bilder, så diskretion rekommenderas.
 • Använd inte slangord om du inte vet definitionen. Vissa kan vara mycket kränkande eller kan de bara få dig att se konstig.