Wko

Så för att svara vad är din arbetsmoral

Arbetsetik avser en persons attityder, känslor och föreställningar om arbete. Tillståndet för en persons arbete avgör etik hur personen avser yrkesliv såsom målformulering, ansvarighet, uppgift slutförts, autonomi, tillförlitlighet, samarbete, kommunikation,, ansträngning, aktualitet, beslutsamhet, ledarskap, frivillighet och engagemang. En stark arbetsmoral - en som omfattar en positiv och produktiv syn på arbete - gynnas i arbetskraften. Av den anledningen är det inte ovanligt att arbetsgivarna att ställa presumtiva anställda på frågor om deras arbetsmoral. Eftersom arbetsmoral är en komplex och individualistiska ämne, är det viktigt att du sätter noggrant övervägande i ditt eget arbete filosofi så att du kan bäst uttrycka dig när behov uppstår. Följ dessa förslag för hur man ska svara på frågan om vad som är din arbetsmoral.

Steg

Så för att svara vad är din arbetsmoral. Undersök din relation med arbete.
Så för att svara vad är din arbetsmoral. Undersök din relation med arbete.
 1. 1
  Undersök din relation med arbete. För att bäst svara på frågor om din arbetsmoral, måste du först ha en grundlig förståelse för hur du, personligen, i samband med arbetet. Tänk på följande:
  • Inställning till arbete. Det handlar om hur du närmar yrkesliv. Någon med en stark arbetsmoral har en positiv, villig inställning när det gäller att sätta kraft på ett jobb.
  • Känslor om arbete. Hur du ser på arbete påverkar din prestation, och är en viktig bidragande faktor till den totala arbetsmoral. Till exempel kan arbetet få dig att känna målmedveten och nöjd, eller stressad och skyldig.
  • Föreställningar om arbete. Detta avser den roll du ger arbete i relation till livet självt. Till exempel, kan du tro att arbetet bygger karaktär och är centralt för ett välbalanserat liv, eller du kanske tror att arbetet är ingenting mer än en nödvändighet som måste tolereras.
 2. 2
  Ge ett ärligt svar som innebär en stark arbetsmoral. Välj egenskaper för din inställning, att känslor och föreställningar om arbete ge ett svar som är sant för dig, och som presenterar ditt arbete filosofi i bästa dager. Till exempel kan du ange att du närmar dig arbetet med engagemang för att du tror på att göra ditt bästa, och när du gör ditt bästa du känner åstadkommit och nöjd.
 3. 3
  Använd verkliga exempel för att stödja ditt svar. Tänk situationer du har varit i att exemplifiera de arbetsetik du hävdar att de har. Till exempel, om du säger att du placerar en hög prioritet på ärlighet, citera ett scenario i ditt liv där du var speciellt ärlig inför svåra omständigheter, och om du hävdar att fungera bra med andra, beskriva en grupp projekt som du framgångsrikt bidragit till.

Tips

 • När det gäller frågor arbetsmoral vid en anställningsintervju, är intervjuare ser ofta att anställa någon som har en positiv attityd, vet hur man ska vara en lagspelare, tar initiativ, är anpassningsbar nog att ta på en mängd uppgifter, är bra med tiden förvaltning och är dedikerade att kontinuerligt lärande.