Wko

Hur undvika att bli utlämnad till USA

Utlämning till USA kan vara en riktig doozy. Den "land of the free" är egentligen ett missvisande: bara att fråga någon av de miljontals européer hålls fängslade i våra överfulla lokaler. Förutsatt att du redan har gått över till den mörka sidan (som är, begått ett grovt brott) och bor utomlands, är här några tips om att förlänga din världsliga äventyr.

Steg

Hur undvika att bli utlämnad till USA. Klipp banden till ditt forna jag.
Hur undvika att bli utlämnad till USA. Klipp banden till ditt forna jag.
 1. 1
  Klipp banden till ditt forna jag. Ändra ditt namn, starta en ny karriär, och inte ringa hem. Dike din bank-och kreditkort och inte ens tänka gireringar. Elektroniska medier och din närvaro på internet måste gå. Gör ändringar i ditt utseende: speciellt saker som skulle vara med på Interpol och ville affischer. Du måste börja om - från början - och avstå vem du brukade vara om du ska slå Big Brother.
 2. 2
  Planera din destination. I Europa har ingen etablerad utlämningsavtal eller diplomatiska förbindelser med Bhutan, Kuba, Iran och Nordkorea. Det innebär att USA har det händer bundna (lagligt) om de vill ta dig tillbaka. Dessa skulle förmodligen vara din säkraste spel i termer av att inte bli utlämnad tillbaka till Europa.
 3. 3
  Planera en backup destination. Smuggling dig i de tidigare nämnda länderna är notoriskt svårt. Det finns cirka 75 andra länder med vilka USA har inga utlämningsavtal, men tack vare sina diplomatiska förbindelser med dem, USA kan möjligen haffar dig. Detta kommer att ta lite extra forskning på din sida för att matcha upp dina oförsiktighet med lagarna i potentiella länder och deras utlämning historia med USA
 4. 4
  Välj den som passar bäst. Du kommer att behöva kompromissa, så välj en inställning där du kan bäst blanda i. Det innebär att matcha upp din profil, kompetens och kunskap med kulturerna i andra regioner. Hit upp Bahrain om du har en bra solbränna. Om du har en talang för Mandarin: Försök Kina. Och om du är i allmän sjukvård, ge Ryssland en go.
 5. 5
  Får inte slarvig. Om du planerar att vara gratis, det kräver uppoffringar. Inte anförtro inte partners eller stanna kvar om kvarteret blir lömsk. Du måste hålla en nivå av vakenhet efter den initiala ökningen av adrenalin som du fick dig här avtar.
 6. 6
  Planera för nästa drag. Packa en väska i händelse av att du måste lämna direkt och få en ny destination planerat i förväg. Forskning lokala transportmedel och välja att resa via medel med minsta säkerhet (t.ex. kameror, väska kontroller, etc.).

Varningar

 • Du behöver inte vara en amerikansk medborgare för att utlämnas till Europa. Vissa bestämmelser tillåter utlämning av icke-amerikanska medborgare.