Wko

Hur man skriver en marknadsplan för fastigheter

Fastighetsbranschen är något mycket allvarligt eftersom investeringar som görs här innebär en bra summa pengar. Visste du att en fastighets marknadsplan kan öka din intäktspotential? Processen att skapa planen kommer att hjälpa dig att fokusera på kritiska faktorer, inklusive vad som skiljer ditt företag från andra mäklarfirma

Steg

Hur man skriver en marknadsplan för fastigheter. Skapa en sammanfattning för ditt fastighetsaffärer.
Hur man skriver en marknadsplan för fastigheter. Skapa en sammanfattning för ditt fastighetsaffärer.
 1. 1
  Skapa en sammanfattning för ditt fastighetsaffärer. Definiera arten av ditt företag, om ditt företag fokuserar på kommersiella fastigheter och bostäder. Notera tidigare milstolpar och landvinningar som har vidtagits fastighetsmäklare. \ Skriv en uppdragsbeskrivning. Till exempel, kunde hans uttalande läsa: "Att vara i topp 15 procent av fastighetsmäklare i Bucks County, Pennsylvania, vilket ökar andelen framgångsrika kunder bolån med 25 procent under det andra verksamhetsåret." Den fysiska placeringen av källa för ditt företag.
 2. 2
  Identifiera ditt lag. Ange namn och funktioner för dess ledning. Inkludera entreprenörer och konsulter i samband med om du är den enda heltidsanställda medlem av sin grupp av fastigheter.
 3. 3
  Överväg andra fastighetsbolag. Analysera tjänster, priser och taxor som erbjuds av andra leverantörer av fastigheter i ditt område. Identifiera den tid det tar andra medel för att säkerställa ägarskap och billiga lån för berättigade kunder. Inkludera namn och kontorsadress för varje tävlande. Överväga vilka typer av kunder de mål-och tjänster. Utvärdera områdena industri som kan vara mättade i ditt område, som den enda oberoende försäljnings hem eller kommersiell fastighet. Definiera hur du ska fylla luckor och lägga till nya fördelar inom områden som att minska mättade priser och minskade stängningstider för att flytta ditt företag framåt.
 4. 4
  Identifiera dina kunder. Beskriv hur stor bas av befintliga och potentiella kunder eller målgrupp. Ge egenskaper såsom ålder, kön, civilstånd och inkomstnivån för din målgrupp. Identifiera sina hem och kommersiella fastigheter samt uthyrning köpvanor. Observera att dina potentiella kunder bor, shoppa, äta och gå för underhållning. Observera att ju mer jag studerar och känna din målgrupp, desto starkare dina chanser att nå potentiella kunder och säkra försäljning av fastigheter.
 5. 5
  Definiera genomförbara åtgärder ni kommer att vidta för att marknadsföra ditt företag. Till exempel kan du ha i de månatliga tidningsannonser, såsom guider för jägare att köpa lägenheter och bostäder tidskrifter. Fundera på hur och var de marknadsföra sina tjänster inklusive distribution av veckans pressmeddelanden från företag som PRWeb, PR News Wire and Business Wire. Scheme direktreklam marknadsföring för att avverka, inbegripet elektronisk distribution av opt-in broschyrer, kataloger och bulk e-postkampanjer offline. Ge webbadressen till den webbplats till din hemsida fastigheter. Inkludera information om filmerna, med profiler av egendom och kundernas framgångar i sin webbplats.
 6. 6
  Skapa en fungerande budget. Använd ett kalkylark eller en redovisning verktyg, som Ware sökning, online-Budget-och faktureringssystem (OBIS), Lotus 1,2,3 eller Microsoft Access. Etablera ramarna för bland annat fastighetsmäklare och löner mäklare, licensavgifter, skatter, kontorsmaterial, PR öppet skyltar hus, resor, reklam och utbildning. Bestäm din budget så att du kan spåra den totala strömmen passerar framför sin budget i år.