Wko

Hur att sluta beklaga dina beslut

Jag önskar att jag hade gjort det i stället för detta... Jag önskar att jag hade valt detta över det.... jag önskar att jag inte hade varit där i första hand! Bara gå vidare! Dessa enkla tips skulle göra livet mycket lättare och gladare och ännu mer lönsamt levande. Så att säga "NEJ" till ånger. Period.

Steg

Hur att sluta beklaga dina beslut. Tänk på att du bara är en människa precis som andra människor i denna värld.
Hur att sluta beklaga dina beslut. Tänk på att du bara är en människa precis som andra människor i denna värld.
 1. 1
  Tänk på att du bara är en människa precis som andra människor i denna värld. Göra ett misstag kommer inte alltid att vara slutet på allt. Faktum är att du lär av alla misstag som du gör. Varje framgångsrik person har gjort misstag. Stor eller liten spelar ingen roll.
 2. 2
  Tror att du är en klok människa och att du tar beslut efter en hel del utvärdering. Var inte under intrycket att du inte tror på allt innan du tar det avgörande decision.We alla tror. Men ibland saker vänder inte ut hur vi planerar. Nästa gång innan du tar ett beslut gör inte misstag som du gjort när du tar din tidigare beslut.
 3. 3
  Begrunda det faktum att när du hade tagit ett visst beslut, vid denna tidpunkt det verkade vara det bästa alternativet och det är anledningen till att du valde det... även om nu verkar silly.You inte hade någon aning om hur det skulle bli. Ingen vet framtiden. Acceptera det faktum att du nu är klokare då du tidigare var.
 4. 4
  Tror att du är en "fighter" och en "vinnare". Du är en suverän levande varelse. Inte småaktiga och vanlig, men "större än livet". Du vet att livet består av erfarenheter, vilka kommer från dåliga och felaktiga beslut.
 5. 5
  Förlåt. Begrava gamla synder och lära sig att förlåta. Förlåtelse ger bliss. Inte över att ditt förflutna: ju mer du tänker desto mer miserabla liv kommer att bli.
 6. 6
  Börja på nytt. Dess aldrig för sent att börja på nytt... aldrig för sent att börja på nytt... livet ger alltid en andra chans. Du måste bara tro på det.
 7. 7
  Spendera tid ensam, försöker återupptäcka själv. Du skulle bli förvånad över hur mycket du har åstadkommit, och även om du gjort misstag, inte alla. Så oroa dig inte!
 8. 8
  Försök att hitta ett svar på vad som gör dig lycklig och vilka steg du behöver ta för att nå detta stadium.
 9. 9
  Lär dig att ge. Det finns ingen glädje större än att ge, oavsett om det är till hemlösa eller till dina grannar. Baka för dina grannar, ägna tid åt välgörenhet, ge pengar och leksaker och filtar till välgörenhet, något sådant.
 10. 10
  Var glad. Du kanske inte har vidtagit alla de rätta besluten i livet men ändå du fortfarande förmodligen har många saker som miljontals andra eftersträvar. Tänk bara hur lyckligt du är och du kommer att vara glad.
 11. 11
  Kom ihåg, är det som är gjort gjort. Du kan inte återvända till det förflutna och ändra det men vad du kan göra är att försöka förbereda sig för vad som kommer framför dig. Glöm det förflutna, flytta till framtiden
 12. 12
  Sluta beklagligt. Imorgon blir en bättre dag. Live idag, inte igår. Det spelar ingen roll vad du gjorde, dess vad du ska göra.

Tips

 • Keep Looking Forward!
 • Håll Glad
 • Keep Busy
 • Hålla friska