Wko

Hur man har en hård look eller mjuk look när du tar bilder

Modellering är kul, men det kan vara svårt att få det ser rätt. Här är en enkel guide för att vara en bra modell.

Steg

Hur man har en hård look eller mjuk look när du tar bilder. Även i ett foto ögonblick som ett spöke på en MTR.
Hur man har en hård look eller mjuk look när du tar bilder. Även i ett foto ögonblick som ett spöke på en MTR.
 1. 1
  Även i ett foto ögonblick som ett spöke på en MTR.. stå stilla armarna hängande ner du sidan.. skaka på huvudet snabbt som att säga nej och ditt ansikte ska slå ut alla suddig.. freaky!

Fierce

 1. 1
  Tänk på saker som ilska dig eller få på nerverna.
 2. 2
  Grit tänderna i munnen.
 3. 3
  Rikta ditt huvud. Medan du gör detta, se upp. Om du någonsin sett en härjande tjur, vet du att de lutar huvudet ner och titta på dig som ett tecken på att du har stört dem. Du borde prova samma.
 4. 4
  Bär mörka, djärva smink färger, som svart, mörkblå, mörkröd och lila.
 5. 5
  Betona dina kindben för en skarpare makeup look genom att lägga till en aning mörkare makeup eller bronzer i sänkorna av dina kinder och på tinningarna. Se till att hålla detta så naturtrogna som möjligt genom att bara gå en eller två toner mörkare än din naturliga hudfärg.
 6. 6
  I hela kroppen skott, vara hård med hela kroppen. Dra på dina kläder, skjut dina kragstickor ut, luta sig mot kameran lite, allt för att ge dig en mer hotfull närvaro.
 • Om du är en kille, inte bära smink, men du kan lätt driva din underkäken framåt och samtidigt hålla så rak och känslolös ett ansikte som möjligt
 • Även för män: en hel del är i ögonen. Titta i spegeln och öva innan samtidigt gör en slags Clint Eastwood look, leta upp honom om du inte känner till honom.

Mjuk

 1. 1
  Prova en liten, söt leende. Detta är en av de viktigaste delarna att bli mjuk. När du går på en dag eller prata med din kärlek, finner du att du ler, eftersom du är i en komfortzon. Tänk dig själv där. Många modeller har att tänka på sina känslor för att hjälpa dem att få sitt utseende korrekt.
 2. 2
  I stället för en mjuk leende, kan du också koppla din mun och låt dina läppar del lite för en mjuk eftertänksam look.
 3. 3
  Ge ditt huvud en liten lutning. Flytta dina ögon mot hörnet av ögonlocken.
 4. 4
  Bär lätt makeup - färger som rosa, baby blue och guld.

Tips

 • Gör halsen verkar längre och mer elegant genom att föreställa en sträng drar baksidan av huvudet upp, räta på ryggen och sträcka ut halsen (inte stam själv förstås).
 • Om att ta bilder utanför med solen i dina ögon, för att undvika att kisa, håll ögonen stängda tills det ögonblick innan bilden tas.
 • Titta inte rakt in i kameran. Om fotografen använder en kamera med blixt, kan blixten skada dina ögon och förstöra din koncentration. Stare en liten bit under kameralinsen.
 • Innan du får framför kameran, öva dina ansiktsuttryck några gånger, för att se till att de ser rätt. Om de inte ger den känsla du vill att tittarna ska känna, prova att ändra dina ögon, ansikte ställning eller ens make-up.
 • Ögonen är den viktigaste delen av porträttbilder. Ögonen kan vara hård, mjuk, villig, förlåtande, och ganska mycket alla andra känslor människor känner.